Puiuti de Randunici 2008!! (421)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olga, tare m-am distrat Aseara m-am uitat la Gossip girls (nu va mirati, Teo rulz ) si zicea cea mai afurisita si mai increzuta dintre ele :"semnele sunt pentru oamenii fara educatie, de clasa sociala joasa" Asa ca baga, nu te lasa
Eu trebuie sa plec in parc ca tare m-as mai lansa in discutii despre litoral Nu zic decat ca eu numai la marea noastra ma simt copil, numai marea nostra miroase a mare si numai acolo imi tresare inima intr-un fel anume. Nu ratez in nicio vara macar un weekend acolo, chiar daca de fiecare data ma intorc nervoasa si jur ca nu voi mai calca . Cred eu ca ei, copiii, nu vad maldarele de gunoaie si nu sunt deranjati nici de seminte nici de manele...si cred ca ei merita ca parintii lor, in lipsa fondurilor necesare unei vacante de 5 stele sa faca un compromis si sa ii duca la valuri, la briza, pe dig si la nisip . Iata ce am gasit eu ieri (asa, de weekend) , poate va ajuta cu ceva :http://www.casa-tuya.ro/cazare-apartamente-eforie-nord-despre-noi/
PS Naty, sunt socata sa citesc despre vacantele tale gratuite la Costinesti S-au mai acordat si dupa revolutie beneficii din astea ? Suuuper...si eu imi amintesc cu drag de ele chiar daca eram mereu blatista ca n-aveam media necesara

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata crenguta, pentru mine e vineri azi ca intru in cateva zile de concediu, pana miercuri. Yupiiii, sa treaca repede ziua asta.
Maine avem festivitatea de premiere la scoala Razvanelului, emotii mari, ca de obicei.
Rebecca a facut si aseara pipilica la olita.

Nu ma mai bag la discutia cu litoralul, fiecare merge unde ii place si unde ii permite bugetul. Eu cred ca nici la noi n-o sa pot merge , dar asta e alta discutie...

Deci, vine weekend-ul , Razvi termina clasa a doua tot cu FB pe linie , Becca a invatat sa faca pipi la olita , viata e frumoasa, nu?

Aaaa, cu varicela, imi auc aminte cand era Razvi la grupa mijlocie era eruptie in gradinita si am zis ca ar fi mometul sa trecem si de asta asa ca l-am dus in continuare....dar nu s-a lipit de el si nici pana acum la 8 ani nu a facut nici-o boala a copilariei. Cu cat mai tarziu cu atat mai greu va fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mimo

Clau, ce bine de tine ca ai zile libere, asa de mult as vrea sa stea si relu 3 zile acasa. Felicitari lui Razvan si bravo Rebe!!!
Noi nu stim ce facem in concediu, sunt varza cu banii, sper sa scap de niste datorii si sa mergem macar la noi.
Noi suntem indragostiti de costinesti, acolo ne-am facut vacantele amandoi cand eram pusti, erau tot timpul 2 sapt minunate de stat singuri, avem multe amintiri acolo si trebuie macar 2 zile, iarna-vara sa ajungem acolo.
Probabil acum nu mai e de noi ca suntem cam expirati,,,dar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b1d1aa388418801c1f0f4e&skin_id=701&large" target="_blank">MA JOC

Ce frumos se joaca ursuletul scump! Ce face bebe mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Semne: nu stiam eu de ce tuna in fiecare zi la noi in cartier dar nu incepe niciodata ploaia Am zis ca o fi vreun semn dar nu! Se renoveaza terasa blocului de vis-a vis! Ia spune tu Nicoleta, cum naiba isi renoveaza austriecii aia cladirile lor din 1800 toamna in liniste?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, astia nu pot altfel ca incep crizele de nervi! Se enerveaza la zgomot!! Nu sunt rezistenti ca romanii!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Clau, bebe mic doarme, e un grasan, are 7,500 kg la 4 luni si vlad are 11 la 2 ani si o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Olgutz eu am facut varicela de doua ori si zona zoster de vreo trei. In general nu ma imbolnavesc usor, nu racesc, mucesc, nu iau virusi, dar asta imi pune capac, am o "afectiune" deosebita pt el.

Mi-a zis Antonia ca s-a intalnit ieri cu cineva in parc si avea o rochie si niste sandale "asa frumoase, era f sexi"
Stie ea cine e!

Ati venit de la mare?

Claudia eu de banii aia ziceam in plus pt neprevazute pt ca sotul meu e tare panicos si n-ar fi linistit altfel.
Anul trecut dupa ce am venit de la mare cine credeti ca a facut o frumoasa otita dubla si amigdalita pultacee? Moi! Si nu mai fusesem bolnava de vreo 10 ani. M-au durut urechile atat de tare ca n-am dormit trei nopti, gatul nu ma deranja deloc, doctorul a zis ca nu se poate! Acum nu cred ca s-ar repeta experienta, dar ce te faci cu omul, ca el daca nu se simte ok la buzunar nu vrea nici sa treaca strada! Si noi avem prieteni in Salonic, avem prieteni buni in Grecia care ne-ar putea aranja cazare buna oriunde...asta e, asteptam sa creasca si Luk si atunci vom calatori mai mult, acum ar fi f obositor pt el. In plus la mine cu mancarea pe unde se poate nu merge ca toti sunt pretentiosi si rai la foame, m-ar innebuni si mi-ar strica tot concediul.
Cu cortul mi-a placut si mie in tineretile salbatice, pe Antonia nu cred ca as putea sa o conving insa, poate peste ani, cu gashca sa o tenteze!

Ramo ff tare Andru!

Scriu de doua ore mesajul asta, dau send si revin .

O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ursuleato, sa iti traiasca si tie baietii ! Imi aduc eu aminte bine ca la Vlad s-au vazut la eco chisturi de plex coroidal sau aberez? Un scumpic si un destept baiatul tau cel mare !

Mimo, cand scriam mesajele de aseara, aveam in cap nu plaja "mea" de la Venus, ci pozele tale cu Vladut anul trecut pe plaja goala de la 2 Mai, si imi umpleau sufletul de drag, m-am gandit atunci ca poti fi fericit oriunde, nu conteaza la cate stele dormi si ce ordoavre selecte mananci...si iar m-am dus cu gandul la ce parte a paharului vad eu plina .

Costinesti...ehe...cel mai misto a fost cand am fost cu o prietena la varul ei, salvamar in Costinesti ( si "dragutul" meu pe vremea aia , sa mor de stiu cum il chema ), pentru o saptamana. Stateam la casute, ei erau 4 vlajgani in trei paturi, iar noi doua imparteam altul. Si in prima noapte, cum dormeam noi cu usa deschisa la casuta, ne-au furat gentuta cu toate actele si cu toti banii mei si ai Corinei. Plus mobilul unuia dintre baieti. Ramasesem cu un pachet de tigari Viceroy rosu, am poshtit tigarile alea cu o pofta...de nu va spun. Ne-a dat gagicul meu 50,000 ( ca si ei erau vai de capul lor acolo! ) sa mancam, de care noi ne-am cumparat o apa minerala pe plaja si inca un pachet de tigari si am sunat cu taxa inversa la Gabi, prietena mea, care ramasese acasa. A venit saraca la mare, dupa noi, cu bani ( s-a dus la ai Corinei sa le spuna ce am patit si i-au trimis si ai ei bani, la mine nu a avut cum sa mearga, ca ma renega tata, care stia ca sunt in cantonament si ca la nevoie am antrenorul cu mine ca sa ma imprumute cu bani ), a doua zi de dimineata. Am luat-o de la gara si ne-a dus sa mancam cascaval pane, zici ca mancam ceva ambrozie, la ce foame aveam dupa 36 de ore de baut apa Si ce rau ne-a fost dupaaaa Distractie si ras ca in saptamana aia n-ati vazut! Nu mai zic de cantonamentele la mare, ce nebunie era. D-aia sunt grasa si lenesa acum, ca eram titirez atunci Zici ca a fost ieri, nene...sunt acum ce atunci nu credeam in veci ca voi fi . Mama, nevasta, gospodina, nefumatoare, serioasa, disciplinata la serviciu, conformista . Si fericita Valeeeeu , unde am ajuns !

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ziua buna... sau, macar, sper sa aveti...
..ca noi.. Matei a facut febra 38,5 azi noapte pe la 3, i-am dat nurofen si a scazut pana acum o ora cand a facut iar 38,3.. eu sunt dupa masa la job, iub e la munca si sta tata cu el aici pana pe la 4 cand ajunge si mama.. apropo, si asta e o premiera, tata singur cu Muf, dar vor mai fi zile d-astea de acum, daca soacra-mea e out of picture.. sunt cu un nod in stomac

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput