Puiuti de Randunici 2008!! (421)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tonic,multumesc

Am o intrebare:maine ar tb sa ii dau Invatatoarei si un cadou,in afara de flori???si daca da,ce???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Simo, speram sa fie bine

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Claudia, nu mai e asa mica Daci, eu cred ca face fata fara probleme. Unde mergeti cu cortul? Cica e un camping langa/in Navodari foarte foarte tare...linistit, aproape de mare.

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

olga, acel campig il vanez...sper sa fie bine...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Am o intrebare:maine ar tb sa ii dau Invatatoarei si un cadou,in afara de flori???si daca da,ce???

mami de David, Sam si Siluan

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

Depinde cum ai invatat-o..Daca i-ai dus si pana acum, da..Daca nu...O felicitare scrisa/ facuta de David ar fi de efect...

Si felicitari lui David pt coronita, si parintilor care l-au ajutat sa ajunga aici!!!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, felicitari lui David si da Doamne sa iasa bine analizele lui Siluan. Offf, te cred ca esti ingrozitor de obosita.

Si eu m-am gandit daca maine ar trebui sa iau un cadou pentru invatatoare dar rapid de tot, mi-am zis NU! Este rea, a tipat tot anul la copii, le-a vorbit urat, tuturor le e teama de ea, nu ne anunta niciodata cand intervine o schimbare in programul copiilor si atunci parintii sau bunicii ( majoritatea cu copilasi mici de seama Rebeccai) asteapta in curtea scolii cu zecile de minute sa iasa copiii si cate si mai cate! Este singura clasa din scoala care nu a organizat serbare de sfarsit de an pentru ca nu a vrut ea. Cred ca uraste copiii! Iar eu sincer nu stiu ce cauta acolo! Din partea mea nici flori nu merita dar nu as vrea sa se simta Razvanel prost din cauza asta. O sa-l intreb pe el ce parere are.
Dar daca este o invatatoare pe care o apreciezi atunci merita sa-i iei un cadou daca tu iti doresti asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Claudia, aia cu nebunul care viseaza balamuc n-o stiam! Uite, eu pe undeva te invidiez ca ai curajul sa o iei pe Daci la cort, eu n-as avea. Si crede-ma, am fost destul de haiduca in concedii la viata mea, nici eu nu m-am nascut la all inclusive, am stat la cort, am stat in Delta la casuta de lemn, am stat la Costinesti cu alte opt persoane in casuta de 5, etc Dar, la naiba, de cand cu Iulia m-am facut boieroaica, ori ii asigur stelele corespunzatoare, ori nu mai plec deloc! Si poate, poate ca gresesc profund.

naty si eu imi doresc pentru copilul meu tot ce e mai bun..insa de data asta trebe sa ma gandesc la sanatatea ei...aerosoli, apa, soare...poate reusim sa mai scapam de carcaiasii din sfera ORL si poate mai acumuleaza si ea niste vit D3 de la soare ca aia injectabila...slabe sanse...cum intentionez sa nu o las ca pe masa, adica sa nu stie nici un sport pana la 20 si ceva de ani(da, da am invatat la 22 de ani sa inot, la 25 sa dansez si la 27 am inceput lectiile de schi..si mii ciuda ca nu le-am continuat..insa nu prea aveam cum)si as vrea sa incerce ca de performanta nu ma gandesc...insa pentru asta are nevoie de articulatii ok...cum ale ei nu is ok...

Citat:
citat din mesajul lui natynicAoleu si nu v-am zis: am o uriasa problema!!! Dupa PATRU spalari si frecari...cu sampon de covor Vanish, cu otet...covorul pe care s-a pipilit ieri pute a pipi cumplit!! I l-am scos din camera de tot ca ziceai ca e WC public acolo. In afara de a-l duce la spalatorie aveti vreo idee ce sa fac??

naty nu prea ai ce face...trebe spalat si aerisit bine

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

FELICITARI PREMIANTILOR DAVID SI RAZVANEL!
Cuscra,Doamne ajuta sa iasa rezultatele bune!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Citat:

Tonic,multumesc

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

Nu cred. Eu nu ii duc decat flori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, e suficient un buchet de flori!

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Citat:

Olga,multumim
Luny,sanatate Mufului,sa treaca repede..vezi ca zicea Naty ca circula o enteroviroza...off!

luny multa santate micutului...

azi dimineata Daci a facut un kk moale...ceea ce imi da de foarte banuit pentru ca ea e cu kk foarte tare...asa ca sunt cu ochii pe ea ca pe butelie...astept sa vad cum o sa evolueze

Mergi la inceput