statistica meditatiilor

statistica meditatiilor | Autor: Gabi_K

Link direct la acest mesaj

www.bihon.ro/stiri/romania/articol/copiii-romani-fac-meditatii-de-320-de-milioane-de-euro-anual/cn/news-20100608-09220583" target="_blank">o statistica interesanta...

cica suntem saraci...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Citat:
cica suntem saraci...

Copilul il ajuti indiferent cat esti de sarac.
Din pacate in sistemul de invatamant actual nu poti supravietui fara meditatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meru spune:

O alta economie subterana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu nu platesc pt meditatiile fetei la mate si romana (pt ca lucrez eu cu ea) dar la engleza si germana suntem abonati (noi ii spunem investitie pt ca nu ne forteaza nimeni)...

profesorul care mediteaza elevii de la clasa la care preda nu are nici o scuza...e mita mascata chiar daca-si spune ca munceste pt banii aceia (si dr munceste, si functionarul caruia ii ceri un favor...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Grati.ela esti o fericita ca ai timp sa faci tu cu ea.

Citat:
profesorul care mediteaza elevii de la clasa la care preda nu are nici o scuza...e mita mascata chiar daca-si spune ca munceste pt banii aceia (si dr munceste, si functionarul caruia ii ceri un favor...).

Din pacate situatia este aceeasi in toate domeniile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si eu fac meditatii la matematica cu copilul meu. Si nu pt ca e "prost" la mate, ci pt ca nu i se preda matematica asa cum trebuie. Proful e un om de treaba, dar cu metodica e in plop.
Pe bani facem meditatii la chitara, dar asta e un hobby, deci nu de nevoie.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Noi facem engleza si chitara. Dar suntem in in cls I.
Foarte probabil intr-a III-a si a IV-a vom face si italiana (daca va da exament pentru o clasa de intensiv - e totusi posibil sa ramanem la engleza si sa cautam o scoala cu intensiv engleza).
Deocamdata pot eu sa fac cu ea si matematica si romana. Dar presupun ca la un moment dat vom avea meditatori.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput