Club chic (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

aseara n-aqm dat cu asta:http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-2540.html si toata lumea intreba cu ce m-am dat! eu voiam sa vand parfumul odata dar se pare ca nu l foloseam cum si cand trebuie.
mentionez ca imi plac parfumurile facute de sofia grosjman, sunt clasicce dar nu batranicioase si ...spre elegante .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Alexia parca descrii ceea ce caut si eu de atata timp! Ma refer la parfum acum, nu la barbat ...Eu m-am apropiat de "target" cat de cat, adica am redus din cautari odata ce am descoperit Boucheron by Boucheron si L'heure Bleue Guerlain. Astea doua sunt pe lista mea de viitoare achizitii. Ambele oriental-florale, dulci atat cat imi trebuie acum, distincte, clasice si totusi nu atat de des purtate.
Parfumul ideal are viata scurta, e clar: mereu zicem ca l-am gasit, apoi ne plictisim si vrem altceva. De asta avem o colectie impresionanta de parfumuri si nu cred ca avem in club vreo parfumista care sa aiba doar un parfum ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Alexia parca descrii ceea ce caut si eu de atata timp! Ma refer la parfum acum, nu la barbat ...

hai ca uite asa incet incet incepeti toate sa dati din casa!

revin ca acum nu am timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavieEu m-am apropiat de "target" cat de cat, adica am redus din cautari odata ce am descoperit Boucheron by Boucheron si L'heure Bleue Guerlain.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

S-a retinut! Plec la mirosit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

teo, nu zici nimic de cabochard? vrei sa mor acilea de imotzii?

Mergi la inceput

gata am venit cu cabochard ul in dinti : se deschide f frumos primele note sunt pe gustul meu si regret ca tine f putin asa ...cu ceva mai multe flori in el apoi devine uniform si liniar miroase ca ogeanta (servieta ! din anii ceaussisti) din piele, geanta a unui fumator sau a unei persoane care lucreaza intr-un birou unde s multi fumatori si s-a impregnat in geanta aia miros de tabac, peste care se suprapune un miros de parfum cu o adiere de flori amare, care aduc prospetime si parfum in acelasi timp .

desi aparut in 1959 este mai mult masculin decat "vechi", desi e pudrat uscat nu mirosi ca o "bunica" mai degraba ca un om de afaceri cu "greutate" !

nu miroase a tamaie ci numai a tabac ...tre sa l vad si cand e frig afara desi nu e un parfum cald eu zic ca merge acum ...

ianka eu cam asta simt! de cand tot miros la parfumurile astea de epoca pot spune ca m-a "lovit" asa ...fleur de rocaille de la caron (desi fiica mea zice ca miroase a tamaie! eu compar tamaia asta cu primele note de la allure ...si e intr-adevar mai "matur" decat cabochard) si ma tenteaza rau sa mi iau sacre de la ei ...

mai vad eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

ce bine l-ai descris...este exact asa cum zici tu! si eu simt foarte bine leather and tobacco in el, desi sunt fumatoare si ar trebui sa nu simt mirosul de tutun foarte pregnant. intr-adevar e mai mult masculin, decat batranicios. ti-am zis, mie personal nu-mi place prea mult, dar are un efect ciudat asupra cei din jur, muulta lume zicandu-mi 'ce bine mirosi!'. e un parfum atipic si-ti trebuie ceva cojones sa-l porti, pentru ca are multa personalitate.
zi tu, nu-i asa ca l-am asociat bine cu:
http://gallery.socionix.com/d/49351-2/20060424224109-katherine-hepburn.jpg

?

Mergi la inceput

ba da l-ai asociat f bine ! cu toate ca nici eu nu ma omor totusi nu ma indur sa l scot la vanzare spre deosebire de scent gloss ...decat daca as mai mirosi niste "caroane" si m-ar lovi cumva, evident as alege pe cel mai placut.

acum tre sa o caut pe sali sa i propun o afacere de parfumate ...sper sa dau de ea zielele astea .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

acum tre sa o caut pe sali sa i propun o afacere de parfumate ...sper sa dau de ea zielele astea .....

daca vrei sa preluam fragrancex sau bigdiscount, sunt de acord.
stabilim detaliile pe mess.

carina, am aviz pt. coletul de la tine dar nu am avut timp sa ajung . poate maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Ok, desi e vara, am comandat pana la urma si L-ul de la Lolita Lempicka, pt. ca mi-a facut pofta Sali cu prajiturile si vaniliile din el, sunt curioasa cand il voi primi. Si pentru moment am mai luat si Alien-ul Luminiscente, portocaliul, pe care l-am mai avut, insa l-am cadorisit unei prietene care saliva langa el. Dar imi placuse mult si i l-am dat, asa ca acum, de dragul lui, l-am mai luat o data, pt. mine. Nici el nu prea merge vara, insa mai am ceva mai light pe-acasa, astora doua le vine randul mai tarziu.

Mergi la inceput