Club chic (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

acum ce mai conteaza daca le-ai luat inseamna ca te-au "incitat" ce mai ...daca n-ai mai rabdat pana n iarna sa le iei !

unde le-ai comandat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

M-am indragostit! e oficial !
... in sfarsit, dupa atata amar de vreme, dragoste instant: il cheama PURE POISON ELIXIR , numele de familie Dior!

Doamne, si cum simt eu in el, in notele de varf si mijloc, aceeasi vanilie cremoasa( simt oarecum si o nota milky, foarte flu-flu) care razbate (si) din vechea mea dragoste Kenzo AMOUR , cu care dealtfel seamana f. bine, cel putin pt cineva care nu stie bine macar unul din cele doua.

mai spre sfarsit, cand ELIXIR da sa se aseze pe piele cu gand sa nu mai plece, nota cremoasa , comuna cu AMOUR ,trece in background dar NU PLEACA nicaieri ,doar lasa sa treaca mai in fata cu un pas nota de iasomie( da, aceeasi iasomie minunata din ALIEN)...oare descopar ca imi place iasomia in parfumuri?
iasomie care il face intoxicating (dar nu sufocant), in felul acela special, care-ti ia mintile...
ale mele luate sunt deja , satisfactia e maxima, asteptam de ceva vreme un coup de foudre cu un parfum si iata, azi, in ziua de gratie vineri 13, am avut parte.

uitate sunt, Doamne, Jaipur-ul si Alien-ul portocaliu....visez acum la ELIXIR...( elixir ar putea fi oare un nume de personaj masculin intr-o telenovela romaneasca cu rromi?)

imi place atat de mult , incat aproape ca nu-mi vine sa mi-l iau, pt ca apoi, eu dupa cine mai tanjesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

acum ce mai conteaza daca le-ai luat inseamna ca te-au "incitat" ce mai ...daca n-ai mai rabdat pana n iarna sa le iei !

unde le-ai comandat ?

de la noi, esentedelux L-ul, esente Alienul.

Mergi la inceput

parfumata si darnica mea carina, iti spun asa:
intrucat la vremea lor , ambele parfumuri m-au interesat,
din ceea ce am citit pe atunci despre ele,fara ca acum sa dau click pe fragrantica, arunc zarurile si spun asa : fiola nemarcata e PERLES de Lalique iar fiola marcata e Bond No 9 - Broadway Nite.

am dreptate au ba?

imi place infinit mai mult Perle de Lalique( sau acel lichid care cred eu ca ar fi Perles de lalique ) , mi se pare aparte de absolut tot ceea ce am mirosit eu pana acum , gasesc in el o nota comuna cu alt parfum al casei Lalique dar nu, nu cu Amethyst-ul care a facut atata valva pe aici( desi, pe undeva, e imposibil de negat rudenia chiar si cu acesta) , ci mai degraba imi seamana cu Lalique- Le parfum.

un parfum DEOSEBIT, am mai zis, pe care habar nu am de unde sa-l apuc pt a scrie despre el altceva decat ca IMI PLACE si l-as vrea! cu parfumul acesta cred ca se dadea Craiasa Zapezii , ma duce cu gandul la personaj adierea lui racoroasa si poate si infatisarea sticlei.

Bond. no 9....hm...doamne, cand ma gandesc ca am vrut sa-l iau pe Nv,am si facut publica aceasta intentie pe aici la sfarsitul anului 2009, pe lista de dorinte parfumate pt 2010.
sorry, rose, stiu ca e preferatul tau dintre Bond-uri, dar mi se pare ca seamana cu samponul comunist ambalat in pernitze de plastic !
floraaaaaal, tare, ma ia capul de la el, in nici un caz pt mine, imi imaginasem cu totul si cu totul altceva.
poate se mai domoleste mai incolo dar acum....exact asa imi imaginez eu ca este Nasomatto-Narcotic Venus, cel despre care Dl. Coifan la el pe blog spunea ca i s-ar potrivi Elenei Udrea.

carina, multumesc! ( carina mi-a trimis 2 fiole cu mostre dar nu mi-a zis care/ce /cum( vorba ei) , mi-a zis doar ca intr-una e lalique si in cealalta e Bond. no. 9. m-a lasat pe mine sa le ghicesc, acum, daca m-am facut de ras, numai ea stie !
si poate nu spune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Sali, ma bucur ca ti-ai gasit "alesul" Noi inca suntem in cautare. Daca iti place atat de mult, inhata-l repede, nu mai sta pe ganduri!

Mergi la inceput

UPDATE dupa 2 ore si un dush :
Broadway Nite- Bond no. 9 - mi se pare ca are exact dulceata din Delices de Cartier- edt; s-a mai potolit si e mult mai placut.
Perles de Lalique - se mentine si el vitejeste pe piele, desi se spune ca persistenta nu e una din virtutile sale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

[purple]UPDATE dupa 2 ore si un dush :
Broadway Nite- Bond no. 9 - mi se pare ca are exact dulceata din Delices de Cartier- edt; s-a mai potolit si e mult mai placut.

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

hi hi, poate asa se explica fenomenul ca-mi place mie Bondul asta, ca am si Delices edt. Misterul s-a elucidat, Delices are acea dulceata-amarui-condimentata care exista si in Nite odata ce florile se mai domolesc. Tu ai simtit nota de menta din Lalique despre care toata lumea vorbeste? Eu nu am descoperit-o. E ca si sarea din L Lolita, unii se jura ca e, altii ba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Acum sunt rea:

Am fost ieri la mirosit, sa vad daca a aparut Womanity si nu a venit, in schimb am testat Lady Million for her Paco Rabanne, Escada Absolutly Me, D&G rosu pt Sali si tot pt ea si Black Bvlgari.

Impinsa de curiozitate si nostalgie am testat si Magie Noir, pe care mi-l amintesc foarte bine de pe vremea cand eram adolescenta si primisem prin '93 o mostra si-mi placea la nebunie.
Acum tot ce pot spune e ca toate review-urile de pe Fragrantica in care fanii lui se plang de reformularea lui (evidenta, era dulce oriental atunci, acum e mai degraba green), sunt intemeiate.
Pacat de el si de toate celelalte parfumuri iesite de pe piata sau modificate brutal, trunchiate, refacute pe placul vulgului . Nasol moment.
Lady Million este genul de parfum de succes printre adolescente, e fructat-gurmand, usurel, Million-ul se risipeste repede, persistenta fiind zero.
Absolutly Me Escada la fel, e gurmand, flu-flu, in genul lui Bright Cristal (care pe mine tine f putin), asa insesizabil cum e trebuia numit "Invisible me" .
D&G rosu e poate cel mai ofensator miros pe care l-am simtit in ultimii ani, m-a dat la propriu pe spate. Este atat de dur incat a trebuit sa arunc cartonasul ca sa am din nou aer in jur, e sufocant si ostentativ. Cum e mirosul exact asa cred (sper sa nu gresesc) ca trebuie sa fie si persoana care il poarta.
Black Bvlgari mi se pare mai degraba pur masculin decat unisex, uscat ca iasca, aspru, sec si liniar.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
Am fost ieri la mirosit, D&G rosu pt Sali ...

D&G rosu e poate cel mai ofensator miros pe care l-am simtit in ultimii ani, m-a dat la propriu pe spate. Este atat de dur incat a trebuit sa arunc cartonasul ca sa am din nou aer in jur, e sufocant si ostentativ. Cum e mirosul exact asa cred (sper sa nu gresesc) ca trebuie sa fie si persoana care il poarta.

deci mi se potriveste !?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

ce de parfumuri noi... m-ati facut curioasa! Singura problema e ca eu nu prea am unde sa miros "noutati".
In schimb am mirosit D&G Sicily si mi-a placut muuult ! Este un parfum feminin, senzual - imaginea Monicai Belluci se potriveste "la fix" acestui parfum! Nu prea am simtit banana in acest parfum, m-am straduit sa o "adulmec" pentru ca citisem in atatea reviewuri ca se simte, dar nu am identificat-o...
Persista bine pe piele.
Nu stiu cum sa zic - e sexi, provocator, dar nu "ieftin" - e un parfum elegant.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput