Club chic (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Mersi tare mult, Sali . M-am trezit salivand... E clar, il vreau! Sper doar sa nu fie prea dulce, exagerat de dulce, si sa aduca totusi a parfum, nu doar a prajitura. Aduce si a parfum?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Mersi tare mult, Sali . M-am trezit salivand... E clar, il vreau! Sper doar sa nu fie prea dulce, exagerat de dulce, si sa aduca totusi a parfum, nu doar a prajitura. Aduce si a parfum?...

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

drept sa-ti spun, a parfum nu prea aduce!
m-am dat iar acum cu el pe incheietura...vad o mare de prajituri in fata ochilor, e yummy! iti va placea, e facut sa placa , cred ca lolita lempicka a lucrat cu psihologi la parfumul asta ... care i-au spus cam ce amestecuri de note provoaca dependenta....parsiv parfum, ca aproape toate ale ei!
acum depinde ce vanilie cauti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

drept sa-ti spun, a parfum nu prea aduce!
m-am dat iar acum cu el pe incheietura...vad o mare de prajituri in fata ochilor, e yummy! iti va placea, e facut sa placa , cred ca lolita lempicka a lucrat cu psihologi la parfumul asta ... care i-au spus cam ce amestecuri de note provoaca dependenta....parsiv parfum, ca aproape toate ale ei!
acum depinde ce vanilie cauti!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Hmmmm...ma intriga descrierea ta si stau ca pe jar pana il voi primi. Ce vanilie caut? habar n-am, stiu doar ca mereu imi tersareau narile de placere cand simteam arome de vanilie - si sotul meu are aceleasi "trairi" vizavi de vanilie, asa ca....m-am oprit la parfumul acesta. Am citit mult pe fragrantica despre ele si am fost impresionata de numarul mare de admiratori infocati ai acestui parfum, si asta m-a convins. Dar ce m-a surprins a fost cate interpretari diferite a primit: unul povestea, ca tine, ca vede numai prajituri in fata cand il mirosea, alta in schimb, cand se dadea cu acest parfum, avea impresia ca e pe malul marii, pe nush ce insula indepartata . Si asta chiar mi se pare ciudat, ca de la mare de prajituri la..mare si ocean e cale lunga. Dar, om trai si om vedea. Va spun impresii curand.

Si ca tot te-am prins si stiu ca esti mare devoratoare de parfumuri bune, mai am o "cerere": vreau un parfum, pe care-l caut de ani de zile; nu stiu cum se numeste, nu stiu cine-l face, nu l-am avut niciodata , stiu doar ca undeva exista si ma asteapta . E parfumul perfect pentru mine, si ar trebui sa fie: elegant, feminin, dar nu prea soft, trebuie sa fie sexy, senzual, sa fie retinut si observat imediat, dar nu exagerat de dulce, daca se poate sa fie si nitel din categoria orientalelor, poate putina vanilie, un strop... Ei? accepti provocarea? Ai vreo idee unde pot gasi parfumul-minune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

atentie lolitele sunt de iarna !

numai sali se da cu lolita clasic vara cum ma dau eu cu boudoirul vara ca noi ssuntem consumatoare de arome cu "personalitate".
pentru vara de la lolita e forbiden flower, cu ...miros de cireese amare ..

in plus ...in l nu gasesti marea ! stau si eu si ma minunez uneori de ce simt unele tipe in parfumuri ....simti prajituri si "fineturi"!

Mergi la inceput

bine punctat, teo!
L-ul poate fi sufocant si lesinator vara , chiar daca nu esti o mimosa sensitiva!

alexia , daca insa pleci in alaska in concediu, e numa' bun!
daca nu, vezi sa ai sticluta cu saruri la indemana!

nu te baza nici ca pe canicula te vei scoate cu nota aceea marina...despre care vorbesc unii si altii! e inexistenta !
am citit si eu de ea, eram intrigata cand citeam de nota salty di L de lolita, de care zicea lumea ca miroase a sange ! nici vorba!
nu e parfum de ER !
e parfum de toamna rece si de iarna grea, cu ger ascutit, cu zapada care scartaie sub pasi si cu lemne care trosnesc in foc!
brad,meryy christmas, alea-alea...
got the picture?

nu stiu daca te-am deturnat din intentia de a-l cumpara!
daca da, iti dau si o destinatie : Boucheron JAIPUR. simplu. the best in town ! vanilat, oriental, floral, fructat! perfect!
uite cum se refera la el cineva pe fragrantica:

:"... powdered tart yellow fruit with a complex flower heart and a hint of vanilla..." And - I would add - a touch of wood.

garantat insa ca este o dulceata racoritoare , nu coplesitoare ca in L de lolita!
http://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Jaipur-136.html

Jaipur este parfumul pe care mi l-as lua astazi!

Mergi la inceput

Citat:
Si ca tot te-am prins si stiu ca esti mare devoratoare de parfumuri bune, mai am o "cerere": vreau un parfum, pe care-l caut de ani de zile; nu stiu cum se numeste, nu stiu cine-l face, nu l-am avut niciodata , stiu doar ca undeva exista si ma asteapta . E parfumul perfect pentru mine, si ar trebui sa fie: elegant, feminin, dar nu prea soft, trebuie sa fie sexy, senzual, sa fie retinut si observat imediat, dar nu exagerat de dulce, daca se poate sa fie si nitel din categoria orientalelor, poate putina vanilie, un strop... Ei? accepti provocarea?

sigur vorbesti de vreun parfum?
pt. ca eu , cu astfel de cuvinte as descrie un barbat ! ... sexy, senzual, sa fie retinut si observat imediat....
uita-te si tu ce cuvinte folosesti!
poa' sa fie chiar si oriental tipul, nu cred ca m-ar deranja!
numa'( prea) vanilat sa nu fie !

Mergi la inceput

Mersi mult de tot! Pai sa fiu sincera, m-ati cam deturnat de la a-l cumpara. Nu vreau un parfum atat de greu/dulce incat sa fie purtat iarna . Vreau ceva vanilat, insa nu vreau sa miros ca o tava cu prajituri de-abia scoase din cuptor.... Jaipurul ma tenteaza, caci am Saphirul si e in continuare nemaipomenit, insa ma ingrijoreaza putin partea fructata din el, sper sa nu domine. Hmmm..ma duc sa mai citesc despre el
Mii de multumiri pentru ajutor! Stiam ca ma pot baza pe voi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
Si ca tot te-am prins si stiu ca esti mare devoratoare de parfumuri bune, mai am o "cerere": vreau un parfum, pe care-l caut de ani de zile; nu stiu cum se numeste, nu stiu cine-l face, nu l-am avut niciodata , stiu doar ca undeva exista si ma asteapta . E parfumul perfect pentru mine, si ar trebui sa fie: elegant, feminin, dar nu prea soft, trebuie sa fie sexy, senzual, sa fie retinut si observat imediat, dar nu exagerat de dulce, daca se poate sa fie si nitel din categoria orientalelor, poate putina vanilie, un strop... Ei? accepti provocarea?

sigur vorbesti de vreun parfum?
pt. ca eu , cu astfel de cuvinte as descrie un barbat ! ... sexy, senzual, sa fie retinut si observat imediat....
uita-te si tu ce cuvinte folosesti!
poa' sa fie chiar si oriental tipul, nu cred ca m-ar deranja!
numa'( prea) vanilat sa nu fie !

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

ha, ha, ha, hai c-ai fost tare! chiar, parca as vorbi de un barbat. hmmm...si totusi, asta e pARFUMUL pe care-l caut eu de ani de zile si nu-l gasesc. cand cred ca l-am descoperit, finally, ma trezesc dupa cateva saptamani ca deja m-am cam plictisit, ca nu m-a cucerit indeajuns sa-l mai cumpar o data sau sa-l folosesc mai mult de o luna-doua. Iar eu asta caut, un parfum de care sa nu ma despar ever. Ce m-o fi apucat, frate?! oricum, asta e imposibil, sunt geamana, nu a venit inca ziua cand sa ramanem noi fidele unui singur parfum. si totusi...continuu cautarile.....

Mergi la inceput

Citat:
[ha, ha, ha, hai c-ai fost tare! chiar, parca as vorbi de un barbat. hmmm...si totusi, asta e pARFUMUL pe care-l caut eu de ani de zile si nu-l gasesc. cand cred ca l-am descoperit, finally, ma trezesc dupa cateva saptamani ca deja m-am cam plictisit, ca nu m-a cucerit indeajuns sa-l mai cumpar o data sau sa-l folosesc mai mult de o luna-doua. Iar eu asta caut, un parfum de care sa nu ma despar ever. Ce m-o fi apucat, frate?! oricum, asta e imposibil, sunt geamana, nu a venit inca ziua cand sa ramanem noi fidele unui singur parfum. si totusi...continuu cautarile.....

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

inca o data te intreb: sigur de parfum vorbesti?
sigur tu parfum cauti?

stai linistita, nu s-a inventat nici parfumul ( poate nici barbatul) care sa ne placa mereu ca -n prima zi!

Mergi la inceput

Mai Sali, ma bagi in pacat, Doamne iarta-ma, ca mi-s femeie maritata cu doi plozi dupa mine si uite ca ma trezesc vanand barbati. Si nu oricare! eheeee..the one and only! si vanilat pe deasupra
Pe bune acuma, eu de fapt caut parfumul perfect, dar din cate vad, nu prea exista asa ceva...pai tu, la cate arome ai mirosit si cate parfumuri ti-au trecut prin maini...n-ai ramas fidela unuia singur, pe care nu l-ai schimba cu nici un altul? chiar e misiune imposibila sa gasesc un parfum de genul asta?

P.S. barbatul perfect, by the way, sunt convinsa ca nu s-a inventat inca, dar la parfum mai trageam sperante, fir-ar...

Mergi la inceput