Club chic (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

sali se vede treaba ca numai noi am ramas pe "baricade"!

vesti: mi-a venit cabochardul ! aseara cand mi-ai trimis tu mesaj pe mess imi vindeam scent glossul! am innebunit o tipa cand a vazut "colectia" mea, s-a abtinut sa exprime vreo opinie, era totusi in casa mea ....

deci ma pregatesc pt ambre gris cu toate fortele ! sau sa mi iau scent sau scent intense ?..........ca normal toate trei ma tenteaza ...dar sigur unul mi se va lipi de suflet ....

da si eu sunt convinsa ca avem "cam" aceleasi gusturi la parfumuri! de-a lungul timpului am avut ocazia sa constat si eu lucrul acesta .

despre my queen: inca mai trebuie sa testez la el, sa-i surprind toate "fetele" dar am nevoie si de alte temperaturi pt asta. cand m-am dat cu el miha m-a intrebat cu ce te-ai dat ca miroase bine si nu recunostea mirosul ...si asta pe timp cu peste 30 de grade ...sunt curioasa cum o fi la minus x grade

....dar ...nu-i asa de "gotic" sau nu l simt eu ... sau mai bine spune mi cum e "gotic" ul la tine !

te pup teo si pe tine si pe restul parfumatelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

o sa revin cu descrierea cabochard-ului si am uitat sa spun ca acum doua zile am primit cado` asta :http://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/212-296.html nu mi trebuia da` stii tu cum e fiind cadou nu pot sa l vand ...asa ca azi m-am dat cu el, ce numai tu sa ai lacoste pour femme am si eu ch 212! suntem pe aproape cu ele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

aseara cand mi-ai trimis tu mesaj pe mess imi vindeam scent glossul! am innebunit o tipa cand a vazut "colectia" mea, s-a abtinut sa exprime vreo opinie, era totusi in casa mea ....

vazusem GUCCI ACCENTI pe ebay, la licitatie, la un pret derizoriu si cum stiam ca-ti place in mod deosebit, am zis sa-ti semnalez aspectul!

deci ma pregatesc pt ambre gris cu toate fortele ! sau sa mi iau scent sau scent intense ?..........ca normal toate trei ma tenteaza ...dar sigur unul mi se va lipi de suflet ....

Ambre Gris am vrut si eu sa-mi iau in urma cu vreo 2 ani , bineinteles pe NV, ca unde sa-l testez? ambalajul e de milioane, sticla grea, masiva, combinatia cenusiu/gri cu auriu imi place f mult . m-a dat inapoi faptul ca,in descrierea lui, revenea mult prea des cuvantu" benzoin" !acum nu as mai avea curaj sa mi-l iau, il intuiesc ca fiind ceva spre vintage.

despre my queen: ....dar ...nu-i asa de "gotic" sau nu l simt eu ... sau mai bine spune mi cum e "gotic" ul la tine !

habar nu am cum e goticul la mine, ca nu mi-am pus problema niciodata! am intalnit termenul pe fragrantica sau pe unde am mai citit eu la vremea aceea despre MY QUEEN!

Mergi la inceput

am uitat sa spun ca mi-am mai luat o prospatura de la Salvatore Ferragamo, pe numele ei/lui ATTIMO .
adica asta:
http://www.fragrantica.com/perfume/Salvatore-Ferragamo/Attimo-9120.html

pe fragrantica scrie ca va fi lansat in 20101!
dar cu pile l-am facut rost de pe acum!
are frangipani, preferata mea! sper sa detectez aceasta nota, chiar daca nu am mirosit niciodata frangipani, ca bunica mai greu cu frangipani prin gradinitza cu flori, ea mai mult cu lalele, garofitze, de-astea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

UPDATE dupa 1 zi de purtat CHANCE EAU FRAICHE, pe canicula:
din doua una, ori eu tr sa ma las de purtat Chanel-uri green( poate va amintiti ca am mai avut o experienta cu CRISTALLE EAU VERT) ori Chanel tr. sa se lase de facut parfumuri green.
cred ca e valabila prima varianta, avand in vedere cata lume aplauda la scena deschisa aceste 2 creatii ale lui Jaques Polge.
si atunci , dupa aceste 2 incercari esuate cu tot ce are Chanel mai verde si mai fresh, ma intreb: ce parfum ma va face sa ma simt vara asa cum o face ALIEN, de exp,...iarna si mereu ?

nu e vorba ca nu-mi place EAU FRAICHE ...doar ca ...

parfumatelor, sper ca sunteti bine, mai scrieti si voi, ca vorbesc aproape singura ...
dana, tu unde esti? nu ai avut niciodata o absenta atat de indelungata!
carmena, mai fa o pauza de la bilanturi si mai zi si tu ceva, macar despre cum e vremea la tine!
carina, baga macar capul pe usa sa stim ca esti bine!
rose, de tine stiu!
teo, nu ma lasa si tu !
[purple]geniest, daca ziceam ceva de ALIEN, imediat ai fi ( pre) simtit si ai fi intervenit!

Hello ! Hello !!!!
Unii mai sunt prin concedii si laptop-ul este ultimul lucru pe care l-as lua in bagaje ever in my life....
Sunt pe picior de plecare spre alta destinatie asa ca intru sa va salut "racoros" ca de canicula nu duceti lipsa, bag seama...
Saptamana ce a trecut am incercat sa ma "dau bine" cu un Chanel....am zis ca ce naiba, orice femeie trebuie sa aiba un Chanel de suflet. O fi fost ceva in aer ?? Eu am mizat pe Chanel Chance, care oricat de elevat ar fi, tot pe lista cu NU a ramas...Chiar ma gandeam sa reincerc si eu green-urile....stiu ca nu mi-au placut niciodata, dar, cine stie, odata cu varsta......
Cum vin din vacanta musai sample de Womanity si Eau Luminescente - full bottle....ca nu se mai poate...
Eu pe canicula asta nu ma pot da cu nimic, nici macar cu Alien de vara, Sali ,...

Sali, cum era viata ta inainte de e-bay ?????

Va pup pe toate !!!!

Au revoir !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

In schimb m-am dat zilele trecute cu un Burberry Brit, Doamne, am avut o durere de cap ingrozitoare toata ziua, miroase a bujor cu trandafir de zici ca stai cu un buchet de flori in permanenta in brate

De acord, mie mi s-a aplecat rau, rau de tot de la el. Am facut dus, am dat cu crema de la ei si apoi doua pufuri de parfum si am plecat de acasa. Doua ore am suferit si de greata si de dureri de cap si apoi am fugit repede inapoi acasa sa fac dus iar ca nu il mai suportam

Eu chiar am folosit zilele astea Chance-ul de la Chanel, e a doua mea sticla, imi place. Se transforma intr-o bombonica fina si caramelizata, dulce dar nu exagerat de dulce pentru vara. Si e printre singurele care rezista si 24 ore pe mine iar pe haine il simt pana le spal.

O duminica frumoasa va urez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest
Sali, cum era viata ta inainte de e-bay ?????

cu mai multi bani pe card, asa era!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Geniest, poate un chanel chance eau fraiche?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Buna, fetelor! n-am mai dat de multisor pe aici. Vin cu o intrebare: luminati-ma si pe mine, de care lolita sunteti voi tare indragostite? mi-as lua un parfum frumos, si va tot aud de lolita, insa stiu ca sunt mai multe.... imi dati si mie un link sa vad ce si cum, please?..... mersi frumos!

P.S. Ideea e ca am citit pe fragrantica despre lolite si din cate inteleg, voi preferati cel clasic, insa eu sunt mare impatimita de orientale, vanilate, si din ce am citit, mirosurile astea se intalnesc in L. deci....? il stiti? miroase bine? mi-e cam teama sa-l iau pe NV, dar plec iar in concediu si mi-l trebuie repedeeeeee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia718

Buna, fetelor! n-am mai dat de multisor pe aici. Vin cu o intrebare: luminati-ma si pe mine, de care lolita sunteti voi tare indragostite? mi-as lua un parfum frumos, si va tot aud de lolita, insa stiu ca sunt mai multe.... imi dati si mie un link sa vad ce si cum, please?..... mersi frumos!

P.S. Ideea e ca am citit pe fragrantica despre lolite si din cate inteleg, voi preferati cel clasic, insa eu sunt mare impatimita de orientale, vanilate, si din ce am citit, mirosurile astea se intalnesc in L. deci....? il stiti? miroase bine? mi-e cam teama sa-l iau pe NV, dar plec iar in concediu si mi-l trebuie repedeeeeee

Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008)

eu sunt mare fan lolita,nu am ascuns-o niciodata!
am avut clasic, l-am terminat, acum mai am doar o editie limitata a clasicului si L de Lolita , care te intereseaza pe tine.
pt cineva care cauta vanilie, L -ul este raiul, e f vanilat, dulce dar are si scortisoara, este delicios.
nu mai spun ca si ca aspect este o bijuterie.
mie mi se pare ca la inceput seamana cu Chocolovers de la aqoulina, daca il stii.
asada L-ul este un parfum gurmand in cel mai adevarat sens al cuvantului, un parfum care trezeste la viata papilele gustative si care iti va astampara pofta de dulce vanilat.
cat despre parte orientala, eu nu simt in el nimic de genul acesta, e doar un parfum DELICIOS.

Mergi la inceput