Club chic (36)
Raspunsuri - Pagina 15
mihaeladm spune:
Hehe, Sali, de mine nu ai intrebat si chiar m-am dat azi cu Alien, iar ieri am testat, ce crezi?
Kate Moss - Vintage
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaeladm Hehe, Sali, de mine nu ai intrebat si chiar m-am dat azi cu Alien, iar ieri am testat, ce crezi? Kate Moss - Vintage Mihaela |
mihaela,scuza-ma !
stiu ca esti bine, am vb acum 2 zile pe mess , remember?
cum e KATE MOSS-VINTAGE? ca nu a fost descris in club niciodata!
iuliya spune:
Sali Si eu am Lacoste Pour Femme, l-ai descris foarte bine. Nu l-am mai purtat de mult, m-am plictisit repede de el, il simt prea light iar eu vreau ceva strong chiar daca este cald afara
Mai ai Lolita clasic? Eu mai am 5ml din 50
Acum ma intriga http://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Happy-Spirit-Magical-Nights-4624.html si http://www.fragrantica.com/perfume/Vivienne-Westwood/Let-It-Rock-1534.html
Teo, m-ai facut curioasa cu My Queen si Jaipur
Va pup si va doresc o seara inmiresmata!
sali spune:
iulyia, te trec prezent!
din 100 ml de lolita mai am 1 ml! si ma uit la sticla precum la sfintele moaste!
parca ieri asteptam sa ne sune babanu, stii ca ni le-am luat cam in acelasi timp, tu l-ai avut prima si l-ai descris pe forum...
mie imi place Lacoste pour femme, chiar daca nu e un parfum care sa te dea gramada, stiut fiind faptul ca momentan pe acestea-s cam setata.
azi m-am dat cu el, e super cremos si fin, dulcic atat cat trebuie si hai tu iulya ca nu e deloc asa de lesinat !
Carmena spune:
Buna parfumatelor,
Sali m-ai prinsSunt pe aici, dar intr-adevar intre doua bilanturi mai bag un ochi si la club. Nu am mai scris pentru ca sunt intr-o pauza de achizionat parfumuri, si daca intru cu voi intr-o discutie mai parfumata, ma mananca degetele sigur sa si cumpar...
Sa stapanesti sanatoasa parfumurile, iar daca nu-ti place Chanel...baga-l la bursaNici pielea mea nu suporta nici un Chanel, fie el green ori nu, pe mine miros a apa de colonie de-aia de care avea bunica Cel putin Chance, care stiu ca e f bine cotat...l-am incercat de vreo cateva ori si nu mi-a placut
Din categoria ape lesinate sau cum le ziceti voi, am Aqua Alegoria Mandarin, e superb, citric si fresh vreo 2 ore, dupa care dispare...dar e f bun pentru vremea de acum, il suport bine pe caldura.In schimb m-am dat zilele trecute cu un Burberry Brit, Doamne, am avut o durere de cap ingrozitoare toata ziua, miroase a bujor cu trandafir de zici ca stai cu un buchet de flori in permanenta in brate E clar ca nu-mi mai plac floralele deloc...
Ma intorc la bilanturi si la acte dar o sa intru sa semnez condica mai des
rose_selavie spune:
Iulya eu am incercat Happy Spirit Magical Nights, e din cate stiu o editie limitata.
Mie mi s-a parut usor artificial mirosul, chimic la primul puf, mirosea cumva a fixativ, apoi se potoleste dupa vreo jumate de ceas si ramane fructat-floral, fara a putea sti ce fruct si ce floare domina, intrucat cum am zis, mirosul e ca de suc de fructe, dar nu juice fresh, ci ceva concentrat cu E-uri .
Nu il recomand celor care urmaresc un parfum oriental-vanilat cum e catalogat pe Fragrantica. Vanilia din el e in cantitate de vremuri de restriste.
Clasicul Happy Spirits e mult mai dragut.
sali spune:
doamnelor si ...doamnelor, castigatorii din 2010 ai FiFI Awards sunt:
http://fragrance.org/fifi_winners.php?year=2010
LOLA de la marc Jacobs?
mi s-ar fi parut imposibil dar cand am vazut nominalizarile, am inteles . probabil tot e mai bun ca Mariah Carey FOREVER sau Queen by Queen Latifah .
teo30967 spune:
sali uite ce am gasit !!!!http://www.fragrancenet.com/balmain-ambre-gris-perfume/pierre-balmain/womens-fragrances/wf/en_US/20058?cur_letter=B
promit sa mi-l iau de ziua mea ...ca tot vine frigul ...
ca si tine nu mi-am gasit parfumul de suflet pentru vara ! dar pentru iarna am o lista intreaga si tentatii nu mai vorbesc!
cat priveste chance eau fraiche sunt surprinsa unde l simti tu citric si masculin( ziceai ca lvezi purtat de un "men" )eu il gasesc extrem de feminin doar ca ...asa cu note mai ...comune, nu prea are comun multe cu chanel-ul, ii lipseste "distinctia", cel putin asa l percep eu .
persistenta e buna !
si lacoste imi place !
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliya Teo, m-ai facut curioasa cu My Queen si Jaipur |
ok cand mai am "dispozitie" mai fac o sedinta parfumata cu cele doua, din c ate am inteles tu esti singura de pe aici care ai spus ca iti place boudoirul deci e posibil sa ...ai ceva c omun cu mine si sa ti foloseasca descrierile mele
sali spune:
hei teo, ia uite ce-ti scriam acum un an, in capitolul 14, citez din mine;
"Teo,pe zi ce trece ma conving ca da, avem cam aceleasi gusturi la parfumuri!
O sa-ti trimit lista mea de viitoare achizitii , pe care se gaseste de vreo 3 luni si MY QUEEN. Retin ca era un parfum in a carui descriere revenea de multe ori cuvantul " gotic" .
Se spune ca MC Queen este omologul masculin al lui Vivienne Westwood, poate ca si parfumul MY QUEEN este un fel de Boudoir, cine stie? Oricum, la cat este de extravagant MC QUEEN, nu cred ca facea un parfum care sa miroase a iasomie sau lacramioare....Poate a INSOMNIE , avand in vedere ca are o atractie morbida catre partea intunecata a lucrurilor : scheleti, demoni, etc. Ar fi o achizitie interesanta dar cred ca tr sa risti, intrucat nu cred ca-l gasesti sa testezi."
ei, dupa 1 an ai riscat si se pare ca ai castigat!