Club chic (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Bana parfumatelor!

De curand in colectia mea a intrat GUCCI BY GUCCI...fain , as zice mai mult de toamna...sau de seri chic de vara.

Voi ce ziceti?

si-mi place cum e conditionat acesta:

http://www.cosma-parfumeries.com/paco-rabanne-lady-million-eau-de-parfum-vaporisateur-50-ml.html

inca nu am ajuns sa-l miros.

De IDOLE de Armani ce ziceti? Mi-emi place tare mult pt. vaa aceasta. Am avut un tester mic si acum sunt la licitatie pe unul. Abia astept sa-l castig :)

http://www.cosma-parfumeries.com/armani-idole-eau-de-parfum-vaporisateur-75-ml.html

Inca unul si gata:

RICCI RICCI de Nina Ricci cum il gasiti? Mi-emi pare cam prea dulceag...e floral sigur, insa dulce...e pt. Iarna am decis eu si l-am pus sa astepte iarna :).

Dar sticluta imi place :)

http://www.cosma-parfumeries.com/nina-ricci-ricci-ricci-eau-de-parfum-vaporisateur-50-ml.html

GUCCY by Guccy...nu stiu ce ai tu, edt sau edp....eu stiu doar EDP, l-am testat , pe pielea mea a avut o persistenta slabutza , in schimb am zis mereu ca miroase "SO GUCCI", mi s-a parut putin rece, distant asa...adica nu prea -ti vine sa te bagi in seama usor cu cineva care se da cu guccy by gucci.

nu stiu de ce dar GUCCI nu prea m-a cucerit in materie de parfumuri, celebrul RUSH mie nu-mi place . am avut ENVY si l-am dat, acum mai am doar GUCCI EAU DE PARFUM care pe vremuri mi-a placut dar cu care acum nu m-as mai da.

IDOLE D'Armani ....iar nu m-a cucerit, l-am testat , am scris si aici, mi s-a parut un parfum dulce f comun, usor artificial si nedemn de numele armani.

RICCI RICCI in schimb....DA ! imi place si l-as purta fara probleme vara, asa fructat si dulce( pana la diabet) cum este el, pt mine este un" comforting scent"!
ma batea gandul intr-un timp sa mi-l iau , ideea m-a tinut vreo 2 zile, maxim 3 dupa care am scapat.
s-a scris mult de RICCI RICCI pe aici intr-o perioada.

surpriza vine de la MILLION LADY de la PACO R , de a carui existenta pana ieri nu stiam.
recunosc ca arata bestial( desi in general prefer sticlele clasice drepte , cu muchii gen CHANEL ALLURE, ELLE /YSL) , am citit 3 pareri pe fragrantica ( mai multe nu sunt ) si toate il dau ca fiind f . slab ca persistenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Bana parfumatelor!

De curand in colectia mea a intrat GUCCI BY GUCCI...fain , as zice mai mult de toamna...sau de seri chic de vara.

Voi ce ziceti?

si-mi place cum e conditionat acesta:

http://www.cosma-parfumeries.com/paco-rabanne-lady-million-eau-de-parfum-vaporisateur-50-ml.html

inca nu am ajuns sa-l miros.

De IDOLE de Armani ce ziceti? Mi-emi place tare mult pt. vaa aceasta. Am avut un tester mic si acum sunt la licitatie pe unul. Abia astept sa-l castig :)

http://www.cosma-parfumeries.com/armani-idole-eau-de-parfum-vaporisateur-75-ml.html

Inca unul si gata:

RICCI RICCI de Nina Ricci cum il gasiti? Mi-emi pare cam prea dulceag...e floral sigur, insa dulce...e pt. Iarna am decis eu si l-am pus sa astepte iarna :).

Dar sticluta imi place :)

http://www.cosma-parfumeries.com/nina-ricci-ricci-ricci-eau-de-parfum-vaporisateur-50-ml.html

din toate cele enumerate de tine nu stiu nici unul dar pot spune ca de la gucci MI-A PLACUT ENORM accenti, care acum nu se mai gaseste, un parfum clasic, f sofisticat si cu o persistenta buna.

ma tenteaza ricci ricci, am inteles ca e de iarna "dupa unii autori"
dar ca su sali si eu m-as da vara daca ...mi-ar merge la suflet.

oricum nu stiu colectia ta de parfumuri dar deduc ca tu preferi floralele si mai "usoare" asa ...eu ador parfumurile tari puternice care muta nasul din loc . de la armani are fiica mea black code si e minunat, m-am topit dupa paco rabane black xs dar e edt si pe mine nu tine deloc...

mai bine spune ce ai in colectie sa vedem ce inclinatii ai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

acum chiar am dat de belea!

norocul meu ca apare abia in octombrie iar pana ajunge in RO...mai am timp sa respir..alte si alte parfumuri!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

sali sunt "tributara" lolitei ! nu se poate ca sa mi placa asa de mult un parfum si ...sa nu i vina randul la cumparat ! tre sa ma "lipesc" de unul , totusi am o rezerva fata de cel anuntat, am impresia ca nici unul nu se apropie de "original"de lolita noastra atat de dulce, calda si "intepata" cu anason si nu va fi detronat asa usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

gucci by gucci mie imi place mult si pe pielea mea tine bine. sali l-a descris foarte bine, e intr-adevar mai distant, dar mie imi plac parfumurile astea mai 'neprietenoase'.

de la armani cred ca nu m-a cucerit nimic din ce am mirosit. mi se par parfumuri 'politically correct' si atat. nu le vad in stare sa trezeasca pasiuni feroce.

ricci ricci e foarte mainstream ceea ce nu e neaparat un lucru rau. e 'ceea ce se poarta' these days, genul de parfum pe care mama nu-l intelege, asa cum multe dintre noi nu inteleg parfumurile cu care se dau/dadeau mamele noastre in tinerete. each generation has its scent!

de million lady nu stiu nimic.

despre lolita:
ca si lui teo si mie imi place primul lolita lempicka cel mai mult, desi am oarece slabiciuni si pentru l de lolita

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Apropo de cardamon (avis special pt Sali ): in noul Moschino Glamour Toujours se simte un amestec excelent de cardamon cu iasomie.
L-am descoperit recent si vi-l recomand. E un miros actual care depaseste mainstream-ul, e tineresc si merge bine pe caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dragele mele,
am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "puiuti de randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.

Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.

Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.

Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.

Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.

Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna.
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?

Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.

Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.

Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el.

La inceputul fiecarui capitol, la puiuti de randunici, sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei Mame si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.

Impreuna putem muta muntii!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, va rog din suflet, daca puteti, ajutati familia lui Siluan, eu am citit povestea lui la Clubul scutecelor si m-am hotarat sa-i ajut, nu cu mult, dar din putin cu putin se poate face un ajutor substantial!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Apropo de cardamon (avis special pt Sali ): in noul Moschino Glamour Toujours se simte un amestec excelent de cardamon cu iasomie.

de cand am decoperit ce gust bun are , prefer sa-l mananc decat sa-l miros in parfumuri!

azi mi-au sosit din uk cele 2 parfumuri cumparate luni : LACOSTE POUR FEMME si CHANEL CHANCE EAU FRAICHE.

lacoste pour femme e atat de fin,smooth, deloc invaziv , un skin scent desavarsit pt mine! imi place f f mult!si seamana f . bine cu un alt preferat al meu, Trussardi INISIDE!
pt mine e un parfum alb, de purtat la rochii albe si palarii de vara cu boruri f largi! ( carmena, asocierea aceasta am facut-o pt tine).
http://www.fragrantica.com/perfume/Lacoste/Lacoste-Pour-Femme-669.html

CHANCE EAU FRAICHE ...mi se pare acum la 10 minute de cand m-am dat un parfum intepat, citric( lamaie) , racoritor ca un fresh de fructe vara, in consecinta perfect pt zilele acestea, in care am de gand sa-l exploatez maxim si la valoare!
hm....mi se pare ca si un barbat s-ar putea da cu el...
eu m-am mai dat cu EAU FRAICHE acum 2 ani, doar de cateva ori....dar nu mi-l aminteam asa deloc, atunci mi se parea f . dulce, acum nu mi se pare....dar atunci nu le cunosteam pe LOLITA( lempicka)sau AQUOLINA si nu stiam ce inseamna parfum dulce cu adevarat .

Mergi la inceput

UPDATE dupa 1 zi de purtat CHANCE EAU FRAICHE, pe canicula:
din doua una, ori eu tr sa ma las de purtat Chanel-uri green( poate va amintiti ca am mai avut o experienta cu CRISTALLE EAU VERT) ori Chanel tr. sa se lase de facut parfumuri green.
cred ca e valabila prima varianta, avand in vedere cata lume aplauda la scena deschisa aceste 2 creatii ale lui Jaques Polge.
si atunci , dupa aceste 2 incercari esuate cu tot ce are Chanel mai verde si mai fresh, ma intreb: ce parfum ma va face sa ma simt vara asa cum o face ALIEN, de exp,...iarna si mereu ?

nu e vorba ca nu-mi place EAU FRAICHE ...doar ca ... mi se pare ca nu miroase, oricat as turna pe mine( aici cred ca e defectiune la mine, capatata in timp, pt ca acum 2 ani il simteam ore in sir iar acum nu-l simt nici dupa 5 minute). stiu ca se naste intrebarea daca nu cumva e fake dar nu, e absolut in regula.)

poate ca e si de la conditiile vitrege in care i-am facut drive test-ul, pt ca a fost azi f f cald.

si inca un amanunt care imi arata ca parfumul e ok si se simte doar ca eu sunt din ce in ce mai anosmica : cineva care se simtea cam rau s-a dat cu un scaun mai incolo zicand ca ii e asa rau incat nici parfumul nu-l suporta. si clar vorbea de al meu! oare exagerasem ?

parfumatelor, sper ca sunteti bine, mai scrieti si voi, ca vorbesc aproape singura ...
dana, tu unde esti? nu ai avut niciodata o absenta atat de indelungata!
carmena, mai fa o pauza de la bilanturi si mai zi si tu ceva, macar despre cum e vremea la tine!
carina, baga macar capul pe usa sa stim ca esti bine!
rose, de tine stiu!
teo, nu ma lasa si tu !
geniest, daca ziceam ceva de ALIEN, imediat ai fi ( pre) simtit si ai fi intervenit!

imi cer scuze daca nu am strigat tot catalogul, manumanu, alexia, camelia daniela, yanka, iulyia...

a, si inca ceva, au aparut pe ebay mostre de WOMANITY !

Mergi la inceput