Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 8
chichiutza spune:
Kiti
Puiuta, nu, activia are bifidus ca de-aia-i fac atata reclama ca te scapa de constipatie, si oricum contine calciu si alte treburi necesare. Problema e ca si de la el s-ar putea sa tot borborosesti! Am inteles ca asta e problema, toate parca fermenteaza si te umpku de gaze!
Cristina
23+
alexuza spune:
Noi ne-am hotarat sa punem nasi din familie , respectiv sora sotului .
Am avut o experienta mai putin placuta cu nasii nostrii de cununie , si macar asa stim ca nasii fetitei or sa ii fie aproape
Ar fi vrut si sora mea , mi-ar fi placut dar ea este stabilita in SUA (bine ca nu s-a suparat , in schimb este trista ca nepotica ei nu o sa o iubeasca ca este departe) eu i-am zis sa vina acasa![]()
Burtica de
27 +
RalucaElenaM spune:
A bun daca e si la Baneasa, eu merg la control in Bucuresti insa nu prea ma abat decat pe la baneasa mall sau Ikea , in interior nu prea..am oroare de trafic locuri de parcare etc...
Mercic de info
23+
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Salutare burtici! Burticile primbaretze care ajung pe la C&A sau care au fost si au sesizat tricourile astea cu amprente de piciorushe www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Women%27&l3=%27Umstandsmode%27&l4=%27Umstands%20Pullover%20%26%20Sweatshirts%27&pId=%2729741%27&pClr=%271%27" target="_blank">http://www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Women%27&l3=%27Umstandsmode%27&l4=%27Umstands%20Pullover%20%26%20Sweatshirts%27&pId=%2729741%27&pClr=%271%27 va rog mult sa ma anuntzati si pe mine ca as face o vizita. ![]() ![]() 23+![]() |
mama mia, ce frumos e tricoul cu picioruse
, cine si daca merge, sa ne zica si noua cat e --------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 22+Minunea noastra
chichiutza spune:
Klari "eliberare" placuta!
Totusi nu renunta la iaurturi, ca-s sanatoase din alte puncte de vedere!
Ana sa-ti fie de bine, si eu am mancat mult si-mi pare rau...
Cristina
23+
ana_25 spune:
Lucianna ai dreptate!Oricum faci tot vor fi discutii! sunt inevitabile!
Chichiutza multumesc!Si mie imi pare rau!![]()
Ana
22+
puiutza spune:
RalucaElena exact tricou de-ala mov mi-am luat eu de la C&A ultima data cand am fost la Bucuresti.
Este beton! L-am purtat prima data in weekendul trecut si s-au distrat toti de piciorusele de pe burtica...nu mai zic fiu-mio....ce se mai distra si il gadila pe BB in talpi...![]()
![]()
Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
summertime spune:
Am vazut tricoul cu picioruse insa nu mai retin pretul, parca era in jur de 30 de lei, insa nu bag mana in foc. Mi s-a parut insa cam gros pt mamici care vor fi in luni mari vara, de aia nu i-am dat mare atentie.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu 
maitreyi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Maitreyi stai linistita ca e ok. La majoritatea apar cateva hematii (leucocite sa nu fie) si urmele de albumina pot fi de la o filtrare mai fortata, deh, uterul ala apasa si el pe diverse, si la urma urmei excreti pt 2! ![]() Cristina 23+ |
saru'mana
am sa incerc si la synevo ca asta era un laborator mai de cartier asea -----
Mami de
roza +
24 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ddanagh spune:
Raluca Elena stai ca nu vreau sa te indic in eroare. Eu l-am luat de la Premaman cu 80 ron parca iar in Baneasa parca e Prenatal, nu Premaman. Poate stiu fetele mai bine unde exact in Bucuresti gasesti Premaman. 
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
25 cu Eric Mihai

dr zicea sa repet analiza ca poate am recoltat gresit da cat de gresit puteam sa recoltez incat sa iasa rare hematii?