Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Kiti

Puiuta, nu, activia are bifidus ca de-aia-i fac atata reclama ca te scapa de constipatie, si oricum contine calciu si alte treburi necesare. Problema e ca si de la el s-ar putea sa tot borborosesti! Am inteles ca asta e problema, toate parca fermenteaza si te umpku de gaze!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Noi ne-am hotarat sa punem nasi din familie , respectiv sora sotului .
Am avut o experienta mai putin placuta cu nasii nostrii de cununie , si macar asa stim ca nasii fetitei or sa ii fie aproape
Ar fi vrut si sora mea , mi-ar fi placut dar ea este stabilita in SUA (bine ca nu s-a suparat , in schimb este trista ca nepotica ei nu o sa o iubeasca ca este departe) eu i-am zis sa vina acasa

Burtica de 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

A bun daca e si la Baneasa, eu merg la control in Bucuresti insa nu prea ma abat decat pe la baneasa mall sau Ikea , in interior nu prea..am oroare de trafic locuri de parcare etc...
Mercic de info

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

Salutare burtici!
Burticile primbaretze care ajung pe la C&A sau care au fost si au sesizat tricourile astea cu amprente de piciorushe www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Women%27&l3=%27Umstandsmode%27&l4=%27Umstands%20Pullover%20%26%20Sweatshirts%27&pId=%2729741%27&pClr=%271%27" target="_blank">http://www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Women%27&l3=%27Umstandsmode%27&l4=%27Umstands%20Pullover%20%26%20Sweatshirts%27&pId=%2729741%27&pClr=%271%27 va rog mult sa ma anuntzati si pe mine ca as face o vizita.

23+

mama mia, ce frumos e tricoul cu picioruse , cine si daca merge, sa ne zica si noua cat e

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klari "eliberare" placuta! Totusi nu renunta la iaurturi, ca-s sanatoase din alte puncte de vedere!

Ana sa-ti fie de bine, si eu am mancat mult si-mi pare rau...

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Lucianna ai dreptate!Oricum faci tot vor fi discutii! sunt inevitabile!
Chichiutza multumesc!Si mie imi pare rau!
Ana22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

RalucaElena exact tricou de-ala mov mi-am luat eu de la C&A ultima data cand am fost la Bucuresti.

Este beton! L-am purtat prima data in weekendul trecut si s-au distrat toti de piciorusele de pe burtica...nu mai zic fiu-mio....ce se mai distra si il gadila pe BB in talpi...

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Am vazut tricoul cu picioruse insa nu mai retin pretul, parca era in jur de 30 de lei, insa nu bag mana in foc. Mi s-a parut insa cam gros pt mamici care vor fi in luni mari vara, de aia nu i-am dat mare atentie.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

chiciutza fusei la analize si la urina au iesit rare hematii si urme de albumina. avand in vedere ca n-am tensiune, edeme, etc, ce cauta albumina aia acolo? am restanta la nefro dr zicea sa repet analiza ca poate am recoltat gresit da cat de gresit puteam sa recoltez incat sa iasa rare hematii?

-----

Mami de roza + 24 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Maitreyi stai linistita ca e ok. La majoritatea apar cateva hematii (leucocite sa nu fie) si urmele de albumina pot fi de la o filtrare mai fortata, deh, uterul ala apasa si el pe diverse, si la urma urmei excreti pt 2! daca vrei sa refaci analiza e ok, dar eu zic sa mai stai o luna si apoi sa schimbi si cabinetul.

Cristina 23+

saru'mana am sa incerc si la synevo ca asta era un laborator mai de cartier asea

-----

Mami de roza + 24 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Raluca Elena stai ca nu vreau sa te indic in eroare. Eu l-am luat de la Premaman cu 80 ron parca iar in Baneasa parca e Prenatal, nu Premaman. Poate stiu fetele mai bine unde exact in Bucuresti gasesti Premaman.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 25 cu Eric Mihai

Mergi la inceput