Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
puiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucianna_83 Yo sunt invers cu balonarea.....pana sa raman gravi, ma balonam seara de ziceai ca am 5 luni lejer, imi era si jena sa mai ies undeva ca se vedea ditamai burta ....iar pe urma brusc nu m-am mai balonat deloc, iar burtica creste ca e bebe (macar am o scuza acum )....dar nu tin cont de ce mananc, lapte dimi, fructe pe urma daca vreau, in concediu mai avem si bere in meniu ....n-am avut nici o problema. Culmea e ca inainte chiar ii acordam atentie, sa nu mananc aiurea, luam si pastile antibalonare....sa nu fac combinatii ciudate in burta si tot ma umflam pana ma durea pielea de intinsa ce era 20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 Poze Raul |
esti o norocoasa acuma in sarcina inseamna! poate se schimba un pic metabolismul cu sarcina si scapi de tot de aceasta jena!
Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
ana_25 spune:
Doamne!am mancat ca doua farfurii de varza si acu zac!
alynta fiecare alege nasii dupa cum ii e mai bine. Nasii care m-au botezat pe mine nu m-au vazut de 15 ani,si stau cu mine in oras.
Ana22+
puiutza spune:
Deci iaurtul ala de la Activia cu cereale si fructe il bag degeaba...???
lucianna_83 spune:
Cu nasii cred ca e o loterie oricum si rude si prieteni....la Raul o gramada de prieteni s-au oferit sa-l boteze ca nu ne puteam hotari noi, socrela il tot "freca" pe sot sa nu punem alti nasi ca asa e bine sa-i punem pe aia de la cununie (adica sora sotului)...dupa lungi discutii si certuri am cedat si in luna a 8a ne-am dus la ei sa le propuna el ca eu tot nu eram de acord, din cauza asta ne-am tot certat pana am nascut si chiar si dupa, si la botez....si discutii sunt la fiecare eveniment, pentru ca dupa ce s-au vazut in postura de nasi a fost ceva de genu "noi stim tot, nu avem nevoie sa ne spuna nimeni ce sa facem"....asa ca pe mine ca mama nu m-a sunat macar o data sa ma intrebe ce vreau, cum sa-l imbrace, ce masura...etc....evident ca hainele erau mari si extrem de urate , motiv pentru care prietenii apropiati au facut un pic misto de noi, iar "bomboana" a fost la botez cand m-am trezit cu al3lea nume in certificatul de botez. Chiar daca nu prea conteaza acel certificat, pentru mine personal conteaza, iar faptul ca nu au avut bunul simt sa-mi spuna macar inainte sa intram in biserica....surprizele de genu eu nu prea le inghit.
Acum, probabil din cauza crizei, nu prea se mai inghesuie nimeni, dar si eu mi-am schimbat ideile si pe multi nu-i mai vreau .
Stiti cum e, chiar si prietenii vechi se mai schimba....rudele le vrei nu le vrei sunt pe langa tine si la bine si la rau....chiar tindeam de data asta sa fie niste rude din partea mea, sa vedem daca sunt mai breze .....oricum nimeni nu e perfect si cred ca mereu vor fi discutii mici sau mari.
20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
RalucaElenaM spune:
Salutare burtici!
Burticile primbaretze care ajung pe la C&A sau care au fost si au sesizat tricourile astea cu amprente de piciorushe www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Women%27&l3=%27Umstandsmode%27&l4=%27Umstands%20Pullover%20%26%20Sweatshirts%27&pId=%2729741%27&pClr=%271%27" target="_blank">http://www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Women%27&l3=%27Umstandsmode%27&l4=%27Umstands%20Pullover%20%26%20Sweatshirts%27&pId=%2729741%27&pClr=%271%27 va rog mult sa ma anuntzati si pe mine ca as face o vizita.
23+
kiti2205 spune:
Se duce omul la masa si voi scrieti 5 pagini ...
Chichiuta, ti-am pastrat 2 nectarine, te astept
Cu constipatia deja m-am resemnat. Fructe bag la greu, dar nu prea au efect. Singura chestie care nu da gres la mine, dar nu am mai pus-o in practica de mult este ca dimineata sa mananc un covrig cald, apoi sa bag repede o cola rece. FUnctioneaza garantat! Dar nu am mai aplicat metoda din cauza de cola, ca stiu ca nu face bine.
Sunt imuna la suc de portocale pe stomacul gol, varza acra, lapte, orice vreti. Cand am fost in America de Sud eram singurul turist constipat din Peru . Restul faceau coada la baie.
Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
Puiuta de cele mai multe ori bananele si merele. Dar celelalta nu-si fac "efectul" daca sunt mancate alaturi de alte mancaruri. Mesele de fructe trebuie sa fie separate ca sa aiba efectul scontat! La noi in discutie nu era ideea sa nu constipe, ci sa aiba efect invers!
Cristina 23+
Klarisse spune:
Deci Chichi puteam io sa bag iaurt pana plesneam....tare faza. Noroc ca ma mai lumineaza si pe mine cineva..
Sper sa ma eliberez cat mai curand ca altfel.. pocnesc.
Klarisse graviduta 22+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ddanagh spune:
RalucaElena tricou din acela mi-am luat luat eu de la premaman. C&A si premaman sunt in mall in Buzau, la Bucuresti premaman gasesti si la Baneasa.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 25 cu Eric Mihai
puiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Puiuta de cele mai multe ori bananele si merele. Dar celelalta nu-si fac "efectul" daca sunt mancate alaturi de alte mancaruri. Mesele de fructe trebuie sa fie separate ca sa aiba efectul scontat! La noi in discutie nu era ideea sa nu constipe, ci sa aiba efect invers! Cristina 23+ |
Na ca sa vezi...cat traiesti inveti...deci merele constipa?????
Eu bagam mere in scop curativ....ca sa zic asa!sau sunt prea obosita si nu mai pricep?