Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 6
lucianna_83 spune:
Yo sunt invers cu balonarea.....pana sa raman gravi, ma balonam seara de ziceai ca am 5 luni lejer, imi era si jena sa mai ies undeva ca se vedea ditamai burta ....iar pe urma brusc nu m-am mai balonat deloc, iar burtica creste ca e bebe (macar am o scuza acum )....dar nu tin cont de ce mananc, lapte dimi, fructe pe urma daca vreau, in concediu mai avem si bere in meniu ....n-am avut nici o problema. Culmea e ca inainte chiar ii acordam atentie, sa nu mananc aiurea, luam si pastile antibalonare....sa nu fac combinatii ciudate in burta si tot ma umflam pana ma durea pielea de intinsa ce era
20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
Klarisse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Si cu constipatia...alta poveste...Paine de secara, salate, cereale integrale, apa plata nu minerala. Klari iaurtul constipa sa stii! Si unele fructe! Cristina 23+ |
Iaurtul constipa???? Si eu bag iaurt cu forta poate poate imi apare un zambet tamp pe fatza....
Am nectarine, pepene rosu si ananas acasa..sa le combin cu lapte?
Klarisse graviduta 22+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
chichiutza spune:
Lucianna sa stii ca am sa incerc! Stand cu ai mei, ma gandesc ca poate ma mai stimuleaza si ei cand eu n-am kef! Ca si tine m-am gandit si la bebe, e bun la casa omului!
Cristina 23+
alynta27 spune:
Referitor la nasi! Copilul mare e botezat de nasii de cununie! Sunt tineri si ne intelegem chiar daca stau la Bucuresti! Matei e botezat de o familie de prieteni! Dupa botez lucrurile s-au schimbat in rau si relatia de prietenie s-a dus pe ape! Ma doare asta... La mot nu a venit decat nasul... Nu au sunat sa intrebe de finut deloc! Mai sunam noi! Dar am ramas cu un gust amar! Pe Maria o va boteza sora mea cea mica! A fost prima oferta si am acceptat-o!
Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
summertime spune:
Eu rezolv orice constipatie cu un fresh de portocale dimineata, pe stomacul gol neaparat.
reteta 2 este expresso machiatto de la snak attack, nu a dat gres pana acum
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu
Klarisse spune:
citat din mesajul lui summertime Eu rezolv orice constipatie cu un fresh de portocale dimineata, pe stomacul gol neaparat. reteta 2 este expresso machiatto de la snak attack, nu a dat gres pana acum ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu |
Asta cu freshul de porto pe stomacul gol nu am incercat-o insa trebuie facuta cand stau acasa ca daca ma apuca vreo bucurie in drum spre servici.....
Klarisse graviduta 22+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
puiutza spune:
citat din mesajul lui chichiutza Puiuta nu stiu cum erai tu inainte de sarcina, dar acum pot sa spun ca si eu ma balonez din orice. De la fructe, de la salate, de la sucuri, de la ciorbe cu bors... Cam de la tot ce-ar fi sanatos sa mananc! Atat timp cat aerul se elimina ulterior (intr-un fel sau altul ) totul e ok. Scaderea tranzitului si acumularea de gaze sunt specifice sarcinii! e neplacut dar nu te mai necaji! Cristina 23+ |
Si inainte de sarcina aveam probleme cu digestia sa zic asa....dar o reglam din mancare si era ok....dar acuma nu reusesc sa gasesc echilibru sa zic asa...Si e adevarata partea cu aerul.... dar e super deranjant....mai ales la birou..., ca acasa sa zicem ca rad doar ai mei de mine!
Si acuma trebuie sa incep sa iau si Tardyferon....adica se ingroasa si mai tare gluma!
La prima sarcina nu am prins toate fructele astea de vara si nu avut asa probleme...de-asta acuma ma enerveaza de mor!
Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
puiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Klarisse
Iaurtul constipa???? Si eu bag iaurt cu forta poate poate imi apare un zambet tamp pe fatza.... Am nectarine, pepene rosu si ananas acasa..sa le combin cu lapte? Klarisse graviduta 22+ http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
chiar asa iaurtul constipa???
stai sa vezi ce iasa dupa asa o combinatie....Klarisse....la mine a fost mai naspa....desi inainte asa reuseam sa reglez digestia...acuma nu mai tine!
Ce fructe constipa Chichiutza?
puiutza spune:
Summertime chiar o sa incerc cu suc de portocale - nu stiam.
Reteta 2 o stiam....beam cafea pt. o digetie ceas inainte de sarcina.....dar am lasat cafeaua....acuma ce fac ma apuc iar????
Abia astept sa intru in concediu si sa fac mai multa miscare...sunt convinsa ca asta mai face parte dintre solutii! La prima sarcina mergeam f. mult pe jos! Dar acuma cand??? ca nu mai apuc!
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Klarisse
Iaurtul constipa???? Si eu bag iaurt cu forta poate poate imi apare un zambet tamp pe fatza.... Am nectarine, pepene rosu si ananas acasa..sa le combin cu lapte? Klarisse graviduta 22+ http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Da constipa! Singurele care functioneaza cat de cat sunt cele cu bifidus, chefir... Pai nu le amesteca, dar mananca pepene rosu cu nectarine. Mai mult pepene decat nectarine! Ce tare tu bagai iaurt si asteptai!
Cristina 23+