Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

lucianna_83 ce nume frumos, cand eram gravida cu Maria, drumul pana la Bucuresti sa aflam ce este, hotarasem daca e fata e Maria Alexandra, daca e baiat este Radu Stefan ( vroia sotul sa-i spuna Ducu). Apoi multa vreme am spus ca daca mai fac un copil va fi Radu Stefan...pe parcurs lucrurile s-au schimbat, am oscilat intre mai multe nume fiindca au vrut si nasii neaparat sa aibe un cuvant de spus, apoi am zis sa o intrebam si pe Maria ce parere are si ne-a iesit Teodor Mihai.

Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Fetele cu cunostinte intr-ale medicinei..am si eu o nelamurire.....daca mananc mancare solida...ma constip, daca mananc fructe ma balonez....si inainte de sarcina era asa, dar acuma cu tot cu burta mare...simt ca explodez.... what's the matter! si ce sa fac?

ca deja ma ia cu nervi....imi plac ciresele de mor....dar ma baloneaza...sau am arsuri...pt. arsuri lapte...efectul si mai rau....

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Lucianna sa stii ca mi-am propus sa mananc sanatos! Nu stiu cat imi iese, dar eu ma tot caznesc. Sunt si eu curioasa cat ma va tine!

Klarisse stai linistita, cuculetul va veni vesel si sanatos ca mami a lui!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Puiutza si eu sunt disperata din cauza constipatiei..Am o saptamana de cand sunt mai mult decat chinuita si mananc si fructe si iaurt..E jale!!

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Voi cum preferati sa aiba bebe nasi, din familie sau altcineva ?

Burtica de 27 +

Eu nu o sa-i pun la bb-ita nasi din familie.Am vazut la altii care au pus nasi pe frati,surori,verisori,dar eu nu vreau sa pun neamuri nasi.Am atatea prietene care vor sa fie nase,ca am de unde sa aleg.

Ana22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

lucianna_83 ce nume frumos, cand eram gravida cu Maria, drumul pana la Bucuresti sa aflam ce este, hotarasem daca e fata e Maria Alexandra, daca e baiat este Radu Stefan ( vroia sotul sa-i spuna Ducu). Apoi multa vreme am spus ca daca mai fac un copil va fi Radu Stefan...pe parcurs lucrurile s-au schimbat, am oscilat intre mai multe nume fiindca au vrut si nasii neaparat sa aibe un cuvant de spus, apoi am zis sa o intrebam si pe Maria ce parere are si ne-a iesit Teodor Mihai.

Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica

Ce tare! Noi ne-am gandit in fel si chip, dar cum la nasi nu ne-am hotarat, din start sa nu aiba nici un cuvant de spus ca oricum nu prea-mi pasa ....dar intr-un final am zis ca o sa-l strigam Radu, sa semene un pic cu Raul

20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Puiuta nu stiu cum erai tu inainte de sarcina, dar acum pot sa spun ca si eu ma balonez din orice. De la fructe, de la salate, de la sucuri, de la ciorbe cu bors... Cam de la tot ce-ar fi sanatos sa mananc! Atat timp cat aerul se elimina ulterior (intr-un fel sau altul ) totul e ok. Scaderea tranzitului si acumularea de gaze sunt specifice sarcinii! e neplacut dar nu te mai necaji!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Lucianna sa stii ca mi-am propus sa mananc sanatos! Nu stiu cat imi iese, dar eu ma tot caznesc. Sunt si eu curioasa cat ma va tine!

Klarisse stai linistita, cuculetul va veni vesel si sanatos ca mami a lui!

Cristina 23+

Bafta, sa-l folosesti sanatoasa!

Cel mai mult cred ca i-l voi folosi la bebe cand incepe diversificarea.....si de altfel acum tot pentru Raul il folosesc mai mult, ca nu mananca portocalele asa, decat suc, si nici merele ca sunt prea tari pentru el....dar daca ii fac lui mie nu-mi mai fac

20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Si cu constipatia...alta poveste...Paine de secara, salate, cereale integrale, apa plata nu minerala. Klari iaurtul constipa sa stii! Si unele fructe!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Alynta foarte bune sunt pe caldura! AM ras ceva mai mult morcov in umplutura!
Azi vine maretul storcitor! Presimt ca voi stoarce tot ce-mi pica-n mana si ma voi umfla ca un balon!

Cristina 23+

Si eu cand mi-am luat storcator,cam o saptamana am bagat de toate si faceam tot felul de experimente,dar dupa aia....mai rar.Acu as bea si nu pot ca ma doare maseaua.Zilele trecute am baut vreo trei pahare si ma apucat durerea.Dar maine imi fac suc si beau cu gheata!

Ana22+

Mergi la inceput