Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 4
lucianna_83 spune:
Daaaaa, la noi pe litoral totul e super (bip, bip), noi am iesit din tara prin Vama Veche si ne-am mai oprit prin 2 statiuni asa de remember cand mergeam pe acolo.....era pustiu, stiu ca era extra sezon dar nimic deschis, evident ca nici un turist.....iar la bulgari toate chioscurile mici/mari erau deschise, totul super aranjat si curat, iar turisti gramezi....de fapt predominau nemtii si romanii, hotelurile full
20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
Klarisse spune:
Fetelor, sunt un pic panicata..Acum o saptamana a nascut o prietena de-a mea la Cuza Voda si duminica ne-am vazut sa mergem la film..Faza e ca acum ea banuieste ca fetita a luat stafilococul auriu din spital. Sunt cumva in pericol? Eu am pupat-o pe mama..am vorbit..se poate transmite asa..copil-mama-mama-restul lumii?
Klarisse graviduta 22+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
chichiutza spune:
Alynta foarte bune sunt pe caldura! AM ras ceva mai mult morcov in umplutura!
Azi vine maretul storcitor! Presimt ca voi stoarce tot ce-mi pica-n mana si ma voi umfla ca un balon!
Cristina 23+
chichiutza spune:
Klarisse relax! N-ai luat nici un stafilococ, decat daca mamica pe care ai pupat-o avea multe cosuri cu puroaie pe fata care au putut ajunge pe fata ta, si nici atunci n-aveai prea multe sanse. Nu se ia ca un virus!
Cristina 23+
puiutza spune:
Office. si eu a trebuit sa merg intr-un an doar cu Bobi si nu m-am incumetat sa ies din tara singura cu el.
Dar in final am platit cumva in regim single - tot m-a costat mai mult decat pt. o persoana...! Asa e la noi sunt niste nesimtiti! Stai sa vezi show: ca am rezervat prin agentie ei am cerut camera dubla - exista posibilitatea sa treaca si sotul meu pe la noi pe final....si la receptie aia vroiau sa imi dea camera single adica mult mai mica....si m-am luat de ei...dupa ce ca platesc mai mult decat o persoana pt. camera dubla...dar s-a rezolvat in final pt. ca de la agentie aveam mentionat pe bilet camera dubla....si nu au avut ce sa imi zica...noroc ca am fost insistenta cu agentia si precauta....ca altfel....! ca la prosti!
Dupa ce mai creste un pic BB2 sigur nu mai calcam pe la noi pe la mare!
Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)
Kamy13 spune:
Turismul din Romania decade din cauza oamenilor, a angajatilor. Avem atatea resurse naturale, multe tari si-ar dori muntii si apele noastre... Cu ce e mai frumoasa Bulgaria?, dar problema e ca noi romanii nu acordam serviciile si calitatea ce o au alte tari.
EMANUEL 26+ AMR 14+
Graviduta
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
chichiutza spune:
Stafilococul auriu exista oricand pe pielea noastra si nu se inmulteste decat daca da de o imunitate mica. Bebeii de-aia iau din spital, pt ca n-au imunitate sa-i protejeze!
Cristina 23+
Klarisse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Klarisse relax! N-ai luat nici un stafilococ, decat daca mamica pe care ai pupat-o avea multe cosuri cu puroaie pe fata care au putut ajunge pe fata ta, si nici atunci n-aveai prea multe sanse. Nu se ia ca un virus! Cristina 23+ |
Pfiuu..deja eram toata o paranoia umblatoare....mi-e frica de mor sa nu fac ceva care il afecteaza pe cuculet..
Klarisse graviduta 22+
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
lucianna_83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Alynta foarte bune sunt pe caldura! AM ras ceva mai mult morcov in umplutura! Azi vine maretul storcitor! Presimt ca voi stoarce tot ce-mi pica-n mana si ma voi umfla ca un balon! Cristina 23+ |
Sunt curioasa cat o sa-l folosesti , acu vreo 2 luni mi-am luat si eu unul, am zis sa fie mic, usor de manevrat, sa fac mereu suc proaspat, cred ca doar 2 sapt l-am folosit zilnic, iar pe urma ....mai rarut
20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul