Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Eu stau cu voi si bag cirese pe sub nas .
Ieri era sa ma dea afara vrednicia, azi am o lene de ma doare ....ce am lasat ieri ziceam ca fac azi...dar cum sa ma mai duc sa spal prin baie si sa stau aplecata dupa ce m-am indopat cu cirese?

20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

RalucaElena am vazut ieri tricourile in Militari la C&A. Pretul nu mai tin minte exact care era, poate 80ron, pe-acolo...

Puiuta, merele in sine nu constipa, dar nici nu te scot afara, decat daca le mananci dimineata sau seara pe stomacul gol si atat (nici atunci nu e garantat). In rest au rol de aport de fibre la fel ca si alte fructe si legume. Sunt destul de neutre. Am 2 prietene pe care le constipa de exemplu, si pe fetita unei colege o constipa. Deci nu te astepta la minuni de la ele.

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Raluca Elena stai ca nu vreau sa te indic in eroare. Eu l-am luat de la Premaman cu 80 ron parca iar in Baneasa parca e Prenatal, nu Premaman. Poate stiu fetele mai bine unde exact in Bucuresti gasesti Premaman.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 25 cu Eric Mihai

La prenatal in Baneasa am gasit ceva in genul asta dar este pt. alaptat (are la san niste taieturi pe interior) si nu are desenul cu picioruse...la 50 ron parca.
nu mai stiu ala de la C&A cat a fost...ca vorba cuiva de aici ..erau atatea la C&A ca nu stiam ce sa aleg si stiind ca nu mai ajung degraba prin Buc. le-am luat pe toate!

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Am vazut tricoul cu picioruse insa nu mai retin pretul, parca era in jur de 30 de lei, insa nu bag mana in foc. Mi s-a parut insa cam gros pt mamici care vor fi in luni mari vara, de aia nu i-am dat mare atentie.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Si eu am acelasi model, ce-i drept cu maneci 3/4, si mi se pare materialul putin cam grosut. E foarte comoda si faina bluza, am apucat s-o mai port de cateva ori inainte de caldura, dar nu as mai putea s-o port nici cu maneca scurta acum pentru ca materialul e mai grosut.
23+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetelor,am si eu o intrebare-a facut careva dintre voi electrocardiograma? Eu am facut-o si prima data a iesit ca am aritmie sinusala,am repetat-o si acelasi rezultat....acum dr a zis ca ar fi bine sa fac niste teste mai de specialitate ca sa stiu cu ce se mananca si sa vad daca intr-adevar e vorba de asta.Cica nu afecteaza la nastere dar eu sunt putin ingrijorata.Ati mai auzit pe la careva de diagnosticul asta?

DD ne-a daruit o minune 21+Alesia Maria

Mergi la inceput

Chichiutza... mersi mult de sfaturi! sper sa reusesc sa gasesc echilibru!

Klarisse daca nu si nu...cafea cum zicea si Summertime, sau eu mai bagam un lichi cald...ceai cald de fructe....bafta multa la eliberare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Chichiutza, ia uite ce am eu pentru tine http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=7768&idColore=11960.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

al meu e subtire, chiar acum sunt cu el, e fain.

Puiutza eu sunt aia care la C&A nu m-am putut hotari ce da si ce nu, de le-am luat pe toate ce le-am probat

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 25 cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Chichi..multumesc de sfaturi..sper sa vina bucuria peste mine cat mai repede.

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Apropo de nasi...inclin sa sustin ideea cu rudele....

Noi am avut la cununie 2 perechi de nasi - o prietena de-a mea de la Cluj si prieteni de-ai sotului meu de aici din BV.
Primul copil l-a botezat prietena mea din Cluj...ne intelegem f. bine in continuare...dar distanta..si nu mai spun ca nici de ziua lui nu l-a sunat (a sunat dupa 3 zile cand si-a adus aminte)....darmite sa ii ia vreun cadou! (si e singurul finut pe care il au) Si in tot acest timp nasii de aici de la BV erau super prezenti ..de mi-era si rusine ca nu l-au botezat ei. E si am zis ca lasa ca al doilea il boteaza ei....ti-ai gasit ...intre timp au divortat....nasu vrea neaparat sa boteze el...zice ca isi gaseste alta nasa....

Ca la prosti....nici nu ne-am gandit ce facem cu nasii astia... Sanatosi sa fim nu?

Mergi la inceput