Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 17
LoraG76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui office
Felicitari pentru baietel! ![]() Tina, cu (27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png |
Nu vad eu bine, sau tu asta-noapte bantuiai pe net?!!! La ora aiaaaa????Lora, mami de Iustina si

27+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
'Neata!
Fistiq, felicitari pentru grasunelul sanatos! 
Eu m-am trezit cu o durere de gat, urechi, cap...vad ca dau din una-n alta...
Dar o sa-mi treaca, trebuie sa-mi treaca!
Chichiuta, cand vine sotul meu - ca s-a dus s-o duca pe Iustina la gradinita si apoi sa cumpere fructe si varza din piata (logic ca mi-e pofta si mie de varza, ce-ati crezut?!) iti trimit textul, doar sa-mi dai o adresa de mail pe PM.
Fetelor, ce-o fi cu celelalte colege si prietene de-ale noastre care n-au mai intrat demult??? Ca vad ca de cateva zile doar cateva mai scriem...pe cuvant de nu intru la banuieli...poate vorbesc eu prea multe vrute si nevrute, mai bine tac, atunci, ca sa intre ele...nu mai inteleg..unde-s, oare?!
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
anna_ivan spune:
lora eu sunt prezenta zilnic doar ca nu scriu. va studiez.
noi astazi am schimbat semnatura, vineri avem eco morfo si abia astept. 
sunt in continuare in renovari.
sambata avem petrecere ca trebuie sa-i taiem motul finutului nostru, deci maine mergem sa cumparam cadou. una peste alta crestem si suntem bine.
am plecat de la 47 kg si acum avem 56 eu sunt foarte multumita pt ca tot timpul am suferit ca sunt prea slaba. oricum si la maini si la picioare am ramas la fel. deci kg sunt doar la burta.
va pupic si va invit la o supa de pui cu taitei si o friptura de curcan cu pilaf ca asta pregatesc pt astazi. aaa si desert un shake de capsuni cu banane. sau fara dupa preferinta
21+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
LoraG76 spune:
Eu ma inscriu prima pt. shake!
Daca ma gandesc bine, merge si-o supa...
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
chichiutza spune:
Buna dimineata burtici!
Hai sa papam si noi ceva, laptic cu cereale, ceva paine neagra cu branza si rosii, si fructe din belsug ( ca doar ieri a venit minunea storcitoare
)
Lora stai tu linistita, fetele sunt cu burta la soare si noi ne facem griji! asa-s mamele!![]()

Anna ma bucur ca toate sunt bune si ca ne "studiezi"!
Sper ca gasesti cate ceva interesant in tot ce aberam noi aici!Si spor la renovare! de saptamana viitoare incep si eu!
Cristina
23+
clary spune:
Neata burtici matinale!
desi nu am intrat de multisor va citesc zilnic doar ca nu mai am timp sa scriu ca sunt pe ultima suta de metri la munca ..mai am cateva zile si intru in prenatal si vreau sa finalizez ofertele pe care le mai am de facut sa plec impacata ca mi-am facut treaba pana la capat.
In alta ordine de idei,am mari probleme cu caldura..am fost nevoita de cateva ori sa plec de la munca in jurul pranzului cand era caldura mare si mi-a venit rau ba pe strada ba in autobuz de la caldura.doctora mi-a zis sa iau in continuare vitaminele ca grasuna mea imi ia mie din vitamine si minerale.
Pofta de mancare nu mai am...ma fortez sa mananc te miri ce fructe sau branza cu rosii si nu prea mai pot sa beau apa dar la fel..ma fortez sa beau macar 2 litri..culmea e ca inainte sa raman gravida ,vara,ajungeam sa beau si 4 litri de apa pe zi..
Fetelor(cele care nasc in spital),ati inceput sa va pregatiti bagajul pentru spital?sau de cand sa incepem sa-l pregatim?
si am mai crescut si noi cu o sapt..avem 27 sapt si 5 zile

sa aveti o zi frumoasa!
PS:Ariciu,ma bucur ca esti bine si ca bebe e sanatos

26+
chichiutza spune:
Lora uite cum ies fetele al iveala, vezi?![]()
Clary bine ai revenit! Wow cat esti si tu de inaintata! Pai tu poti sa-ti faci bagajul daca vrei!
Noi mai avem pana acolo! Spor la treaba!
Eu ma duc sa calc....
Cristina
23+
LoraG76 spune:
Aoleeeeu, bagajul de spital...cica din luna a 7-a trebuie sa fie facut.
Dar eu nu mai am nicio camasa de noapte care sa fie potrivita pentru spital, le-am dat pe alea pe care le-am avut cand am nascut-o pe Iustina...si cred ca mi-ar trebui macar 3, dupa cate imi amintesc, 3 zile, 3 bucati. Na, ca n-ar fi rau sa mai fie una in plus, de rezerva, pentru ca se pot murdari. Alta investitie la care nu m-am gandit pana acum. Clary, noroc c-ai adus vorba!
Ai mare grija la caldura, nu-i indicat sa umblam bleambura pe strazi in timpul amiezii, mai ales. Cand intri in prenatal? Eu nu stiu ce sa fac...mai am si 3 saptamani de concediu de odihna de luat, dar parca m-as mai duce la serviciu...acum zic ca m-as duce, dar nu's daca rezist 8 ore pe scaun..poate fac o incercare saptamana viitoare si ma hotarasc atunci ce si cum.
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LUANASHANA spune:
Buna dimineatza burtici, sa aveti o zi buna.
Noi ne pregatim sa mergem la doctor sa lasam sumarul de urina si sa imi ia niste sange, iar la 13,30 avem programare la 4D la Herghelegiu. Am emotii mari, sper sa fie totul bine.Bebelinu inca nu s-a trezit si asta ma emotioneaza si mai rau ca nu il simt.
Voi cum stati cu umflatul picioarelor ca pe mine nu ma mai incape nici o pereche de sandale, aseara umblam disperata sa-mi iau ceva de incaltat dar nu imi intra nimic, doar papuci si nu mi se par draguti de purtat. Am sa perseverez azi dupa control, ma premiaza sotul cu niste cumparaturi la mall.
Se vorbea despre crema de plaja, eu anul trecut mi-am luat normaderm cu factor 20 si am venit din grecia cu stat la soare in miezul zilei ( ca de suntem cam intarziati dimineatza) la fel de alba cum am plecat. A meritat toti banii. Anul acesta tot Normaderm imi iau fiindca e testata.
Va imbratisez cu drag, ne auzim mai tarziu 
22+
eveline spune:
Buna dimineata tuturor!
Si eu am mari mari probleme cu caldura...ma ia cu lesin efectiv. Ieri a fost nu stiu ce tur ciclist al Romaniei, sau Bucovinei ... habar n-am, ideea e ca au oprit astia circulatia cu totul prin oras pret de o ora...de la 16 la 17. Bineinteles cand au dat drumul la 17 s-a reglat pe la 19
...una peste alta am plecat de la servici la 16 si am ajuns la 18... ideea e ca m-am speriat ingrozitor, am remarcat ca nu mai am glezne deloc...m-am umflat dintr-o data, nici nu stiam ce sa fac. Am stat intinsa cu picioarele in sus, pana dimineata mi-am revenit. Daca patesc si azi la fel sun dr.. Tin minte ca la cealalta sarcina am patit o singura data asa, dar eram undeva prin luna a 9-a, am luat nu-s ce pastilute si a fost OK.
Ca vorbeati de greutati ale bb-ului...sper ca o sa creasca repejor de la saptamana la alta, ca intru la idei....eu am facut morfologia fetala la 21s5z, corespundea la fix si din pct de vedere al dimensiunilor si avea 395 g. Cand va aud cu 700 g ma ia cu rau...bag de seama ca sunteti si cu vreo 2-3 sapt mai mari...oare recupereaza al meu?????
23+
si mamica de
Bianca

Iulia Maria (24.02.2008)