Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Luanashana multa bafta la eco!!! Sa vii numai cu vetsi bune! Problema cu sandalele o am si eu, si n-am gasit nimic care sa-mi placa si sa ma si incapa...

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

LUANASHANA, bafta la eco!
Eveline, stai calma, ca masuratorile astea nu-s batute in cuie, 1, si 2, fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, stii si tu f. bine, iar acum, cat sunt in burtica, orice saptamana conteaza mult. Astea nu-s decat niste masuratori aproximative, iar valorile pe care le tot citim noi pe net sunt pur orientative, sunt statistici...nu trebuie sa ne luam dupa ele.
Cat despre umflatul picioarelor, cat mergeam la serviciu nici eu nu mai aveam glezne, aratau ingrozitor, dar acum, cat am stat acasa, sunt ok. Problema va fi cand o sa ies iarasi, ca n-am nimic de incaltat...

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Nu vad eu bine, sau tu asta-noapte bantuiai pe net?!!! La ora aiaaaa????

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

daaaa....suntem raciti toti, asta mica ne tine trezi..nu stiu ce sa mai luam...din 2 in 2 saptamani suntem cu ea la medic si tot nu-i trece...

Tina, cu(28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neata' la voi burtici!Azi iar am fost lenesa,m-am trezit la noua ca a uitat sotul sa puna tel sa sune.La micul dejun,cemwusti de pui cu mustar si o cafeluta ca atat am apucat sa fac
Fistiq felicitari pt putzel grasunel!
luanashana bafta la eco!
chichiutza multumim pt micul dejun! eu am sa iau doar fructe.
lora vreau si euuu! Iti dau adresa mea de mail,imi trimiti si mie?
Azi iar o sa fie cald!

Ana22+

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor! stii vreun remediu rapid si eficient pentru raceala, de fapt tuse ?stiu ca s-a mai discutat dar nu am notat la momentul potrivit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Office, cate kg are Iulia?

LoraG, merci de incurajari...stiu si eu chestiile astea, in teorie, dar cand e vorba sa le pun in practica.... Of, sanatosi sa fim!

23+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Luanashana bafta la eco si sa vii cu super vesti!

Lora daca tot vrei sa mai mergi la servici, de ce nu iti reduci macar programul la 6 ore? ca iei tot aceeasi bani ca la 8 ore.
Eu mi-am redus programul de pe la 20S, am zis ca daca tot imi permite legea de ce sa fiu eu mai fraiera....e drept ca ne tinea cam 9-10 ore. Ba sedinte, ba una ba alta. Am avut noroc ca am avut colege inaintea mea care si-au redus programul, deci nu a fost nimeni surprins cand am facut-o si eu. Si asa de la 9 la 16 cu pauza de o ora e super! Fac fata si energiei lui Bobi cand ajung acasa.

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Fistiq felicitari pt. cuculetul grasunel!

Lora si eu vreau caietul acela? Imi dai si mie pe PM te rog? mersi mult

Office ce fel de tuse are - seaca sau productiva?

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Office, cate kg are Iulia?

LoraG, merci de incurajari...stiu si eu chestiile astea, in teorie, dar cand e vorba sa le pun in practica.... Of, sanatosi sa fim!

23+ si mamica de Bianca

15 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Office, multa sanatate! Eu cand a inceput Iustina gradinita, la 3 ani, i-am dat in toamna si in primavara bronho-vaxom, apoi, in al doilea an, doar in toamna. Nu prea am avut probleme cu ea, in general, decat raceli usoare - o singura data, anul trecut, a racit mai tare si i-am facut aerosoli si tratament in vena, cu branula..oricum, pe ea o distra asta, se mirau si medicul si asistentele, ca o duceam de 2 ori pe zi la tratament la spital. Poate incerci sa-i dai ceva pt. imunitate, cu toate ca si astea-s cu dus-intors...ori cate o cura de minim 10 zile la salina, sub supraveghere medicala?!

Ana, trimite-mi pe PM adresa de mail. Eu textul vi-l trimit ca exemplu, orientativ, cum arata intr-o carte din aia de care facem noi. Cartea poate fi oferita unui bebelus de la nastere pana la 1 an, e editata cu coperti cartonate, foaie velina, desene colorate etc. Fac reclama...

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput