Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Mai fetelor, despre ce preturi vorbiti voi la niste eco morfo!!!!!
Aici la noi, o morfo este 38€, iar o 4D-50€. Nu pot sa cred cand citesc preturi de 660 lei. Pai de asta nu se duc mamele la eco cu lunile, de unde sa scoata saracutele atatia bani din buzunar.....
Astia care practica preturi dintr-astea astronomice sunt buni de impuscat, pe cuvantul meu....

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Fistiq, mersi, dar pana la urma nu se stie ce va fi, poate s-o vedea mai clar sapt viitoare, caci pana acu a fost odata baiat si odata fata...

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Aici la noi, o morfo este 38€, iar o 4D-50€. Nu pot sa cred cand citesc preturi de 660 lei. Pai de asta nu se duc mamele la eco cu lunile, de unde sa scoata saracutele atatia bani din buzunar.....
Astia care practica preturi dintr-astea astronomice sunt buni de impuscat, pe cuvantul meu....

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Magdy... eu am mers la Medlife unde preturile sunt in functie de doctor. Pelinescu este renumit ca fiind printre cei mai buni si avind in vedere importanta momentului, am mers cu buna stiinta, cu programare facuta cu greu(!) inca de la 7 saptamini. Deci... ce sa zic... e in functie de cerere si oferta!

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 23+

Mergi la inceput

Hai ca merg si eu la .
Noapte buna tuturor!!!!!

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Magdy, cam asa a fost si la noi, prima data sanse de cuc, apoi avind cordonelul printre picioare doctora a zis ca probabil e cu piersicuta care permite cordonului sa stea atit de perfect lipit.

Iti zic bafta si sa te intorci saptamina viitoare cu orice culoare de carucior, doar sa fie sanatos tun! Asa e cel mai frumos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Magdy... eu am mers la Medlife unde preturile sunt in functie de doctor. Pelinescu este renumit ca fiind printre cei mai buni si avind in vedere importanta momentului, am mers cu buna stiinta, cu programare facuta cu greu(!) inca de la 7 saptamini. Deci... ce sa zic... e in functie de cerere si oferta!

Chiar si asa, iubita, mie tot imi vine sa-i impusc!!!! Asta inseamna vreo 150€, adica triplu fata de strainatate...
Acuma tu si bb sa fi-ti sanatosi ca restul trece

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Citat:

Magdy, cam asa a fost si la noi, prima data sanse de cuc, apoi avind cordonelul printre picioare doctora a zis ca probabil e cu piersicuta care permite cordonului sa stea atit de perfect lipit.

Iti zic bafta si sa te intorci saptamina viitoare cu orice culoare de carucior, doar sa fie sanatos tun! Asa e cel mai frumos!

Mersi mult .

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Asta e, evident ca si mie mi se pare enorm pretul dar cum am zis: eram in cunostinta de cauza si am acceptat, nu mai reprosez nimic nimanui.
Asa ca discutie, la fel si sotul imi spunea pe drumul de intoarcere ca e atit de incorect pt ca daca nu ai bani si nu-ti permiti tre sa te supui la tot felul de riscuri in tara asta.

Mergi la inceput

Pupici pe burtici ca ma duc si eu la nani.
Sigur o sa visez o ciudatenie, pt ca inca ma aflu sub influenta evenimentelor de azi!
Miine o sa vad la serviciu cine si cum a facut pariurile si ce a cistigat. Mi-am dat tel pe silent cit am fost in cabinet, ca ma asteptam sa sune avind in vedere ca se stia de ora 14, iar cind am iesit aveam apeluri pierdute, mesaje cu reprosuri Cica se tot sunau unii pe altii sa afle ”vestea”
Noapte buna all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:

Buna seara! Sau noapte buna mai bine!

Asa... am avut morfologia azi. Bebe are putzulicaaa! Trebuie sa-mi finalizez semnatura. Miine

Felicitari pentru baietel!

Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput