Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Vad ca in momentul in care ma asez la calculator, ma ia iarasi durerea de burta, asa ca va las. Noapte buna si vise placute! (Klarisse, ai grija pe cine mai visezi la noapte!)

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna seara! Sau noapte buna mai bine!

Asa... am avut morfologia azi. Bebe are putzulicaaa! Trebuie sa-mi finalizez semnatura. Miine
E un grasun neatimparat si sanatos de 713gr!! Cica daca continua in ritmul asta, o sa ajunga de 4 kg la termen. A iesit cu o spatamina mai mare la masuratoti, de a inceput dr sa ma intrebe daca e sigur aia data UM, daca e primul BB, daca am glicemia ok... daca sunt sigura ca eu sunt eu Sunt rea
Am stat 1 ora la studiat, cel mai mult pt inima si vazut fata, pt ca a stat doar cu miinile la oki, si cu spatele.
Avem si CeDeu cu toata ecografia. Doctorul a avut 3 studente in cabinet asa ca am beneficiat de explicatii complete. Am participat si eu la lectie cind a venit vorba de cuculet. M-a lasat pe mine sa-l recunosc. Daca eram doar cu el probabil ca nu spunea tot ce vedea.
A, o singura observatie a avut, cordonul era ”in esarfa”. Sper ca zic bine, scrie pe ecografie dar sunt prea obosita. Adica, era pe dupa git, dar nu era infasurat. A zis ca e fara importanta la virsta asta, oricum.

Ramine pe joi sa merg la a mea doctora cu rezultatele.Tot atunci a ramas sa imi recomande analize de facut.

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Am mai gasit si asa ceva:
http://www.librarie.net/carti/124319/Set-Cartea-Bebelusului-Albumul-bebelusului
http://www.dol.ro/magazin/Carti-AutoEducare-Familie/Caietul-superbebelusului-sku-YCAT00004
http://www.pro-librarie.ro/carte/cartea-bebelusului---cele-mai-frumoase-amintiri-din-primul-an-de-viata--i21211

http://librarialibertas.ro/carti/10210/cartea-bebelusului-amintiri-si-momente-importante-din-primul-an

Cristina 23+

Mergi la inceput

Fistiq felicitari pentru cuculet grasan!!!!!! Sa creasca mare si sanatos si fericit!

Lora daaa vreau si eu textul! Stai cumintica in pat daca simti ceva dureri de burtik!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Dragutelor va urez si eu noapte buna, si vise frumoase! Sper sa nu mai fie atat de cald...

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Lora, multumesc mult. Nu are importanta culoarea, la odiseea lui Gabriel, mamicile de ingerasi au acelasi imoticon pe care il am si eu la semnatura. Scuze, nu stiam ca nu te ocupi de listuta, am crezut ca fetele care deschid capitol nou fac si modificari in lista. Ica odata mersi.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Despre Dr.Pelinescu, pot sa spun ca nu s-a confirmat ce se spune pe net,si anume ca e cam nesuferit. Din contra, a fost foarte simpatic. Sigur... se poate spune ca am avut si noroc cu studentele.
In rest, nimic de obiectat. M-a laudat si apreciat ca nu am sarit repede cu sexul BB-ului. Cica e satul de intrebarea asta, si ca in loc sa ne intereseze daca e bine si sanatos, primul lucru pe care il intrebam asta e, ce sex are BB. Of course ca si pe mine ma minca limbuta dar am zis sa am rabdare sa ajunga si acolo si o sa vad eu

Ecografia a costat 660 lei, si am asteptat 2 ore, 1 ora din constiinciozitatea mea ca am ajuns atit de devreme la cabinet, 1 ora din cauza intirzierii doctorului. Oricum cred ca m-au injurat bine ceilalti de la rind cind am iesit dupa 1 ora si ceva din cabinet! Ce la vie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Fistiq, felicitari pt grasunel!

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fistiq felicitari pentru cuculet grasan!!!!!! Sa creasca mare si sanatos si fericit!

Lora daaa vreau si eu textul! Stai cumintica in pat daca simti ceva dureri de burtik!

Cristina 23+

Sar'na! Sa vezi ce si-au dat toti arama pe fata ca-si doreau cuculet... Pina acuma nu a recunoscut nici unul! Socrul meu e in al 9-lea cer ca ii va fi dus numele mai departe, cica. Altfel s-ar fi stins.
Sotul e tot numai un zimbet, kiar daca pina acum nu conta ce e. A tot dat mesaje in stinga si-n dreapta, a programat botezul, nasii, gradinita si scoala... Tot, tot, tot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Fistiq, felicitari pt grasunel!

Acum 21+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Multumesc asemenea Magdy!
Sunt intradevar mindra si fericita!

Mergi la inceput