Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui summertime Vreau sa merg la mare in weekend. Ce crema de protectie sa imi iau? Nu am vazut speciale pt gravide ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu ![]() |
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Uitasem, vorbeati de nasi. Eu v-am mai povestit cum ne-am stricat noi prietenia cu niste buni colegi doar pt ca ne-au devenit nasi, si acum s-au autoproclamat nasi si la bebeu, si vor sa ne imprumute si-un nume! Nu mi-am dat seama pana anul trecut cand am fost in vacanta impreuna, mai bine mergeam cu soacra-mea si ma distram mai bine! Cristina 23+ |
Un "nu , multumesc!" ar rezolva problema,nu?!
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
LilianaR spune:
Creme nu stiu sa existe interdictii, eu chiar am intrebat de antirid, protectie solara etc. si mi s-a recomandat numai sa nu stau la soare deloc. Punct.
Asta nu e o problema pt. mine, ca tot numai a umbra sedeam; dar daca stau sub vreo umbrela nu e bine, si pentru asta mi-am luat o crema FPS 25. Cu costum intreg, cred ca ajunge.
Cu nasii, ca si Mihaelka77 si noi. Oricum, inca nu avem nume. 
25+ 
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Am si eu "neamuri cu numele"! Te inteleg perfect! Vreau si eu varza! ![]() Alina-Mirela 27+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Ti-as da si tie varza cu toata placerea,dar nici eu nu o sa mai mananc din ea.Asaaa,azi dupa ce am mancat(noroc ca am apucat de mi-am facut pofta) ma duc la bucatarie si bunica-sa tocmai ce terminase nus'ce de mancat,si fleosc cu lingura in oala sa-si puna varza.Am crezut ca-mi crapa creierii de nervi.Dupa ce m-am chinuit o ora sa tai si sa parlesc picioarele,sa toc zarzavat,si sa o fac,acu' mai manca! Si era asa bunaaa

Nici acu nu m-am calmat.
Ana
22+
magdyi2001 spune:
Hai ca mi-am culcat bebeloiul

...
Apropo, Luciana, cum de a ajuns al treilea nume pe certificatul copilului??? Cam nasoala treaba, eu cred ca i l-as fi anulat... De fapt nici acu nu e tarziu
...
Si ca sa continui de unde am ramas mai devreme, aici la catolici, se procedeaza ca nasi sa fie cineva din familie, sora, frate, veri etc.
La Theodora nu am apucat sa alegem nasii pt ca totul s-a petrecut asa cum s-a petrecut, in schimb la Gabriel, barbate-miu vroia sa mi-o puna nasa pe sora-sa asta mica, care imi este draga ca sarea in ochi, dar am fost eu mai rapida si am intrebat-o pe aia mare care a acceptat; nas ii este un prieten de-a lui barbate-miu, care e fff de treaba si il iubeste tare mult.
Acu la bb din burtica iar vrea sa o puna pe sora-sa

si doar stie ca nu o suport, dar am apucat sa vorbesc cu sotia med de fam(tot fam de romani) si s-a oferit ea sa mi-l/mi-o boteze. Al meu cand a auzit a facut spume la gura, dar mai bine un strain dacat cotoroanta asta...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
21+ cu
rozaliu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
chichiutza spune:
Alynta eu cred ca azi s-a cam pierdut intelesul ideii de nas. Tuturor le place sa li se zica asa, dar nu fac nimic nici pentru miri nici pentru bietii copii pe care-i tin in brate in biserica. Nici macar de sanatate nu-i mai intreaba. Si daca la un moment dat ii refuzi cu ceva, ti se zice ca esti nesimtit, ca ei ti-au facut tie onoarea sa stea acolo unu' la dreapta si unu' la stanga! Ufff...hai ca m-am enervat!
Cristina
23+
chichiutza spune:
Asadar am revenit de la carfur unde n-a fost nici un cutremur!
Alexuta imi pare tare rau ca te-ai speriat, daca stiam te luam cu mine!
A venit storcitoarea si evident am luat o tona de fructe!
Lucianna exista la carfur orhideea cartea bebelusului, daca te referi la cea albastra a lui Crisan. Era haioasa, dar cum eu n-am luat absolut nimic pentru bebel, am zis sa mai astept. Pretul e 50ron.
Cristina
23+
chichiutza spune:
Lora tare as vrea sa reusesc sa-l iau!
Acum am cautat pe net si-am vazut ca exista si cartea bebelusului si caietul bebelusului. Asta nu era asa completa, s-ar putea sa fie complet diferite cele 2!
Cristina
23+
LoraG76 spune:
Magdy, am modificat, trebuie doar sa imi spui tu cu ce culoare ai vrea sa apara "Theodora ingeras", initial pusesem rosu, dar am zis ca mai bine te intreb pe tine ce preferi. Eu nu m-am ocupat de lista pana azi, daca vrea altcineva s-o faca, ii cedez locul cu draga inima, acum am avut mai mult timp de bantuit pe net, stand doar in casa..
Chichiuta, o carte a bebelusului face si sotul meu, dar nu sa scrii tu in ea, ci e editat tot acolo numele copilului, cum si cand a venit pe lume...etc., date importante - e o carte amuzanta, in care cica ar vorbi insusi bebe, daca vrei, iti trimit textul - se cheama "Un cadou special".
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

doua farfurii de varza si acu zac!