Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 13
bebecris26 spune:
buna seara fetele. intru cam tarziu azi dar de dimineata nu am avut curent
si pe urma cu treaba prin casa
. am reusit sa va citesc din urma si vreau sa va spun ca, cu constipatia aveam si eu mari probleme si inainte de sarcina insa acum incerc sa mananc zilnic fructe, legume, lapte, iaurturi si pana acum a fost bine chiar daca iau tradiferon. sa vedem cum va fi de acum incolo ca am groaza de contipatie
cristina si bebe in burtica
22 sapt
mihaelka77 spune:
Buna seara
Am dormit de la 5 la 7 si parca as mai dormi. Desi mi-am spalat pe fata sunt inca "chiauna" dar cam asa patesc de fiecare data cand dorm ziua. Inainte de sarcina daca dormeam in timpul zilei ma trezeam de multe ori si cu dureri de cap. Acu' sa vad ce fac la noapte 

Noi la nasi inca nu ne-am gandit - de fapt stim cine am vrea sa fie dar nu am vorbit inca. O sa vedem dupa ce se naste bb ca nu e nici o graba. Mai ales ca noi nu avem pretentii de la nasi; doar sa ne iubeasca copilul. Am vazut de stule situatii in care nasii sau finii erau blamati ca nu veneau cu cadouri, plocoane, ca se implicau prea mult sau deloc...o multime de situatii aiurea pe care vreau sa le evit.
26+
office spune:
Fetelor, bebelusii vostri ce grautate au? Citeam la Odiseea sarcinii in 40 de saptamani de pe DC ca la 28 de saptamani bebe are 900 g, dar imi amintesc de mamici care spuneau ca bebelusii lor sunt asa grasuni la varste mai fragede...
Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
mihaelka77 spune:
Ofiice bb meu avea la 23 saptamani 645 gr... cred ca la 28 va avea mai mult decat 900 gr. Citeam undeva ca ar trebui sa aiba peste 1 kg. Cred ca depinde de site-ul pe care intri
Important e sa fie sanatosi si sa se dezvolte armonios.
26+
LilianaR spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lucianna_83
La nisipurile de aur.....asta cu "2 adulti" n-am mai auzit :)), oricum daca iei camera dubla nu stiu ce-i intereseaza pe ei ca dormi singura sau nu ![]() 20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul |
Nu-i intereseaza cu cine dormi, ci cat platesti. Asa e peste tot, copilul cu 2 adulti in camera are gratis, altfel plateste.
Deci: platesti 2 adulti, copilu' e gratis, platesti 1 adult, copilu' are numai o reducere.
25+
LilianaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kamy13 Liliana, ce fain mergi la un hotel ce apartine de grupul Sol Melia Hotels, pentru care lucrez si eu La care mergi la Palace, Bay sau Mare? Palace e cel mai fain, e de 5 stele si e un pic mai nou din 2006. EMANUEL 26+ AMR 14+ Graviduta ![]() Camelia "Daca dragoste nu e, nimic nu e " |
Sper ca la Bay, acolo am fost si anul trecut. Bay/Mare au acelasi voucher, am cerut Bay special, dar nu e relevant.
Palace nu imi pare sa faca banii, nu ai in plus decat bauturi internationale, or la cat beau eu, mai ales ca sunt si insarcinata...
Serviciile sunt comune si e fantastic pentru copii. Hotelul asta e responsabil cumva de ce am eu in burtica, acolo ne-am hotarat.
Mergeam la piscina de copii si ne uitam cum se dau cu masinute pe apa, stateam la programul de mini disco... eram singurii fara de copii la programele astea!
Radeam cu sotul ca o sa ne ia parintii la ochi ca nu avem copil si ca poate le urmarim odrasla sa le-o luam!

Am fost foarte multumita.
25+
andra_b spune:
Salut burtici 
Long time no see
Cred ca de 7-8 capitole nu am mai intrat...
Noi suntem bine, singura veste e ca a aparut colostrul, in rest crestem...
Vad ca si voi suntetei bine, pupici ![]()
Sper sa apuc sa intru mai des de asa... ![]()
-----------------------------
23+ cu bebe mic 
LilianaR spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Iaurtul constipa???? Si eu bag iaurt cu forta poate poate imi apare un zambet tamp pe fatza.. Am nectarine, pepene rosu si ananas acasa..sa le combin cu lapte? Klarisse graviduta 22+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Ananasul e cel mai bun din ce ai tu acolo, insa depinde si cum il mananci; macar jumatate de ananas odata, iar inainte si dupa nu mananci 2 ore.
De fapt, asa se mananca in general fructele ca sa nu ingrase si sa aiba efect de reglare a tranzitului, altfel e inutil.
Nu am fost o data constipata in ultimul an asa.
Iaurtul e bun daca e de la bunica, asta din comert are atatia conservanti incat pierde din efectul normal al culturilor bacteriologice din el...
Pentru balonare e bun carbunele medicinal. Atentie, constipa!
25+
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Doamne!am mancat ca doua farfurii de varza si acu zac!alynta fiecare alege nasii dupa cum ii e mai bine. Nasii care m-au botezat pe mine nu m-au vazut de 15 ani,si stau cu mine in oras. Ana 22+![]() |
Am si eu "neamuri cu numele"! Te inteleg perfect! Vreau si eu varza!

Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Luciana ce intamplare nasoala la botez! Cam in genul asta sunt si nasii mezinului meu!
Ana comice nume! Eu aveam un coleg tigan in generala care se numea Mitilica Preda Virgil Marcel! Mitilica e numele de familie! E originar din Zalau!
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

doua farfurii de varza si acu zac!