Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
chichiutza spune:
Uitasem, vorbeati de nasi. Eu v-am mai povestit cum ne-am stricat noi prietenia cu niste buni colegi doar pt ca ne-au devenit nasi, si acum s-au autoproclamat nasi si la bebeu, si vor sa ne imprumute si-un nume!
Nu stiu exact cum sa scap de ei, dar gasesc eu o posibilitate!
Nu mi-am dat seama pana anul trecut cand am fost in vacanta impreuna, mai bine mergeam cu soacra-mea si ma distram mai bine!![]()
Cristina
23+
kiti2205 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui summertime
Si te dai cu ea si pe burta? ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu ![]() |
Cand o sa port costumul intreg nu cred ca dau si pe burtica, dar la cel din doua piese o sa dau cu siguranta
Kiti,
22+ si mami de Vlad 15.05.2006
summertime spune:
Kiti, multumesc pt raspunsuri!!
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu 
Klarisse spune:
Fetele cochetele ma duc si eu spre locuinta conjugala..ca s-a dus si ziua de azi. Va pup sa aveti o seara frumoasa.
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
LoraG76 spune:
Chichiuta, sper sa gasesti o posibilitate de a-l aduce in Romania, e super!
Raluca, f.f. fain tricoul cu picioruse!!
Ca veni vorba de nasi..noi nu i-am cautat niciodata, ne-au cautat ei pe noi!
Nasii de cununie (ei s-au oferit sa ne cunune, la o petrecere, mai in gluma-mai in serios) sunt super, el e coleg cu sotul meu, ne-au botezat-o si pe Iustina, nici n-a fost nevoie sa intrebam sau sa ne gandim, era de la sine inteles, in cazul nostru, ca ei or s-o boteze si nu ne pare rau. Sunt mai mari cu un an decat mine si, ca familie, sunt un model pentru oricine (sunt casatoriti de la varsta de 19 ani...waw). Acum, la bebelina nr. 2, cum au aflat ca sunt insarcinata, s-au oferit prietenii nostri cei mai buni s-o boteze, asa ca...asa a ramas si cred ca o sa fie ok.
Cu constipatia eu am avut probleme cat timp am luat maltofer - acum nu mai iau si e ok.
Eu iau un no-spa ca mi-e cam tare burta, nu stiu de ce...parca ma si doare putin, ca si cum m-ar strange ceva.
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
maitreyi spune:
la baby cel pe care l-am rugat sa ii fie nas ne-a refuzat. eram prin 25 de saptamani parca. nemaivrand sa ne agitam inainte de vreme nu am am mai intrebat pe nimeni si am revenit asupra discutiei dupa ce am nascut si asa vom face si acum. nu ramane cupilu nebotezat ![]()
va invit la frigarui de pui cu ciuperci si ceapa si cartofi noi cu usturoi. as fi facut si un tzatziki da' nu gasesc castravetele prin frigider 
-----
Mami de
roza +
24 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
alexuza spune:
FETELOR ATI SIMTIT CUTREMURUUL ???

EU m-am speriat rau ca eram singurik acasa

Burtica de
27 +
magdyi2001 spune:
Buna fetele!
Am reusit si eu sa va prind in sfarsit din urma. Vad ca mai multe fete au inceput deja sa se retraga, sper sa nu fi ramas singura pe aici; tot ce am reusit sa retin din urma:
- apa beau in general cam 3litri/zi, asta fara alte lichide, fructe si alte minunatii.
- Lore fii tare si optimista, roaga-te in fiecare zi la Cel de Sus, caci de acolo vine tot ajutorul
.
- constipatia, si eu am probl cu asta; au trecut odata 8 zile, dar si cand a iesit, am zis ca-mi iese si ochii

- Maitrey fa-ti si niste analize la rinichi(uree, creatinina, acid uric), poate sunt marite si de acolo a aparut albumina; refa si analizele la urina poate intr-adevar nu a fost recoltat corect; mie mi-a zis doc sa ma spal inainte, apoi sa las primul pipi sa curga, opresc, recoltez si apoi las sa se termine in wc. Sper ca m-am facut inteleasa. Ai grija de tine
.
- Lora tu ce mai faci, au trecut bubitele? Daca te ocupi de prima pag, trece-l te rog si pe Gabitu meu si Theodora la copilasi. Mersi
.
Despre nasi si nume mai fac un post.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
21+ cu
rozaliu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
nicopic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza FETELOR ATI SIMTIT CUTREMURUUL ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EU m-am speriat rau ca eram singurik acasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burtica de 27 + |
Da, si eu am simtit cutremurul (sotul meu,nu). Initial, am crezut ca sunt eu ametita...
, dar se pare ca nu Burtica de
25+Nico
magdyi2001 spune:
Referitor la nume, aici in belgia nu este obiceiul sa se puna doua nume la copil si nici nasii sa aiba pretentii la asa ceva; nici nu mi se pare normal ca(,) copilul sa aiba un nume care nu este folosit, adica doar sa fie acolo pe hartie pt asa vrea nasa sau bunica,sau nu stiu ce neam.
Eu am conceput-o pe Theodora in Grecia, am considerat ca este un dar de la Dzeu si de aceea i-am ales numele asta; Gabriel ar fi trebuit sa se nasca de Buna Vestire(25martie) si in momentul cand am aflat ca e baiat m-am si hotarat la Gabriel, cu toate obiectiunile sotului si asa a ramas pana in ultima zi inainte de nastere.
Hai ca a venit piticul acasa...
Revin
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
21+ cu
rozaliu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...