Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
mirunam spune:
Salutare!
Azi am fost la control si mi-a gasit colul foarte deschis... exprimarea lui. Mi-a dat repaos la pat 12 ore din 14 cat i-am calculat ca stau treaza, am interdictie totala la condus si orice activitate.
Daca in 2 saptamani nu se inchide colul imi face cerclaj . Sunt ingrozita, nu de cerclaj ci de bebe saracutul . Sper sa fie totul bine. La Ema am avut probleme cand era mare, deci daca s-ar fi nascut, nu ar fi fost in pericol.
Ma duc sa va citesc din urma
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniusamb am uitat sa ma loghez si apoi am dat send fara a scrie mesajul.. scuze Maritza, eu am rh negativ si parca si ioana_mami are. am facut dozare in sapt. 14 - absent - urmeaza in sapt 24 si 34. medicul meu spune ca sunt sanse 0.001% sa apara anticorpii. mergi la recoltare probe de sange (eu am fost la sanador insa , pe langa faptul ca a costat 65 lei, a durat si 10 zile rezultatul de am crezut ca innebunesc asteptand rezultatul - nu recomand clinica pentru analiza asta..) si , din cate stiu, lamedlife dureaza 4 zile. costa vreo 45 lei - insa intreaba la tel, sa nu ma insel in alta ordine de idei, am fost la eco azi. E BAIAT 100% cu o putza mare suntem fericiti si eu si tati!!! 232 grame si 15 cm pupici la burtici 18+ |
Felicitari !!!! Sper si eu aceasi veste maine, marimea putzei nu conteaza
18+
douradoudou spune:
miruna stai f cuminte si fa exact e zice doc..stiu ca ai copil si e greu sa stai in pat dar NO CHOICE..o sa fie bine.....si daca faci cerclaj dupa luna 5 mi se pare ca tot in pat trebuie sa stai..orice pt bb mic din burtik
[font=Script MT Bold ]Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)[/font=Script MT Bold]
si 17+ cu
celesta spune:
citat din mesajul lui mirunam Salutare! Azi am fost la control si mi-a gasit colul foarte deschis... exprimarea lui. Mi-a dat repaos la pat 12 ore din 14 cat i-am calculat ca stau treaza, am interdictie totala la condus si orice activitate. Daca in 2 saptamani nu se inchide colul imi face cerclaj . Sunt ingrozita, nu de cerclaj ci de bebe saracutul . Sper sa fie totul bine. La Ema am avut probleme cand era mare, deci daca s-ar fi nascut, nu ar fi fost in pericol. Ma duc sa va citesc din urma MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 + |
Miruna, imi pare rau... urmeaza sfaturile medicului si va da Dumnezeu sa fie bine!
18+
douradoudou spune:
miruna din ce zici tu cam reiese ca ai incontinenta cervicala...right???
[font=Script MT Bold ]Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)[/font=Script MT Bold]
si 17+ cu
EvaF spune:
citat din mesajul lui mirunam Salutare! Azi am fost la control si mi-a gasit colul foarte deschis... exprimarea lui. Mi-a dat repaos la pat 12 ore din 14 cat i-am calculat ca stau treaza, am interdictie totala la condus si orice activitate. Daca in 2 saptamani nu se inchide colul imi face cerclaj . Sunt ingrozita, nu de cerclaj ci de bebe saracutul . Sper sa fie totul bine. La Ema am avut probleme cand era mare, deci daca s-ar fi nascut, nu ar fi fost in pericol. |
Imi pare foarte rau, Mirunam! Stai linistita si odihneste-te, nu am cum sa zic ceva nou sau in plus, e tot ce poti face!
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)
ral_eli spune:
citat din mesajul lui mirunam Salutare! Azi am fost la control si mi-a gasit colul foarte deschis... exprimarea lui. Mi-a dat repaos la pat 12 ore din 14 cat i-am calculat ca stau treaza, am interdictie totala la condus si orice activitate. Daca in 2 saptamani nu se inchide colul imi face cerclaj . Sunt ingrozita, nu de cerclaj ci de bebe saracutul . Sper sa fie totul bine. La Ema am avut probleme cand era mare, deci daca s-ar fi nascut, nu ar fi fost in pericol. Ma duc sa va citesc din urma |
mirunam , curaj ai sa vezi ca o sa fie bine! stai in patut, profita de ocazie sa recitesti cartile preferate si incerci sa dormi cat mai mult!
15+
amelia_ilie spune:
Mirunam, ai grija de tine si de bb mic, odihneste-te cat poti si o sa va ajute DD sa fie totul bine, ai sa vezi .
11+