Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

geniusamb felicitari pt baietel

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Salutare!

Azi am fost la control si mi-a gasit colul foarte deschis... exprimarea lui. Mi-a dat repaos la pat 12 ore din 14 cat i-am calculat ca stau treaza, am interdictie totala la condus si orice activitate.

Daca in 2 saptamani nu se inchide colul imi face cerclaj . Sunt ingrozita, nu de cerclaj ci de bebe saracutul . Sper sa fie totul bine. La Ema am avut probleme cand era mare, deci daca s-ar fi nascut, nu ar fi fost in pericol.

Ma duc sa va citesc din urma

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

am uitat sa ma loghez si apoi am dat send fara a scrie mesajul.. scuze
Maritza, eu am rh negativ si parca si ioana_mami are. am facut dozare in sapt. 14 - absent - urmeaza in sapt 24 si 34. medicul meu spune ca sunt sanse 0.001% sa apara anticorpii.
mergi la recoltare probe de sange (eu am fost la sanador insa , pe langa faptul ca a costat 65 lei, a durat si 10 zile rezultatul de am crezut ca innebunesc asteptand rezultatul - nu recomand clinica pentru analiza asta..) si , din cate stiu, lamedlife dureaza 4 zile. costa vreo 45 lei - insa intreaba la tel, sa nu ma insel

in alta ordine de idei, am fost la eco azi. E BAIAT 100% cu o putza mare suntem fericiti si eu si tati!!! 232 grame si 15 cm

pupici la burtici

18+

Felicitari !!!! Sper si eu aceasi veste maine, marimea putzei nu conteaza

18+

Mergi la inceput

roxybine ai venit!
baga repede 10 mesaje ca sa te vedem in timp real

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

miruna stai f cuminte si fa exact e zice doc..stiu ca ai copil si e greu sa stai in pat dar NO CHOICE..o sa fie bine.....si daca faci cerclaj dupa luna 5 mi se pare ca tot in pat trebuie sa stai..orice pt bb mic din burtik

[font=Script MT Bold ]Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)[/font=Script MT Bold]
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Salutare!

Azi am fost la control si mi-a gasit colul foarte deschis... exprimarea lui. Mi-a dat repaos la pat 12 ore din 14 cat i-am calculat ca stau treaza, am interdictie totala la condus si orice activitate.

Daca in 2 saptamani nu se inchide colul imi face cerclaj . Sunt ingrozita, nu de cerclaj ci de bebe saracutul . Sper sa fie totul bine. La Ema am avut probleme cand era mare, deci daca s-ar fi nascut, nu ar fi fost in pericol.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +

Miruna, imi pare rau... urmeaza sfaturile medicului si va da Dumnezeu sa fie bine!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

miruna din ce zici tu cam reiese ca ai incontinenta cervicala...right???

[font=Script MT Bold ]Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)[/font=Script MT Bold]
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:

Salutare!

Imi pare foarte rau, Mirunam! Stai linistita si odihneste-te, nu am cum sa zic ceva nou sau in plus, e tot ce poti face!

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Citat:

Salutare!

mirunam , curaj ai sa vezi ca o sa fie bine! stai in patut, profita de ocazie sa recitesti cartile preferate si incerci sa dormi cat mai mult!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Mirunam, ai grija de tine si de bb mic, odihneste-te cat poti si o sa va ajute DD sa fie totul bine, ai sa vezi .

11+

Mergi la inceput