Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

fetelor mai are cineva rh negativ?v-ati facut anticorpii?
eu tb sa fac.......

13 +
Doamne ai grija si de noi

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

beatrice si pe mine ma ia cu lesin! Simt ca ma sufoc. Oricat de subtire as fi imbracata..Trebuie sa evitam sa iesim la orele 11-17 din casa. Orcum eu la 9 si ceva dimi simt caldura cand astept tramvaiu spre servici..Ce sa va mai spun ca scap la 16 fix in arsita!

sugubina +13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui marizta

fetelor mai are cineva rh negativ?v-ati facut anticorpii?
eu tb sa fac.......

13 +
Doamne ai grija si de noi

Si eu am rh negativ. Mi-am facut testul acela si a iesit negativ. Adica nu am anticopri de rh pozitiv. Din cate stiu e, e bine sa ramana rh-ul negativ pe toata durata sarcinii, altfel trebuie sa faci niste dozari cu ceva. N-am intrat prea mult in amanunte cu doctora mea, pentru ca a zis ca e mai bine sa nu ma sperie inainte sa fie ceva in neregula. Pana acum pare totul in regula. Joi sau vineri merg la ea si cu rezultatul de la eco si cu cel de la rh si mai intreb.

Oricum, testul de rh treuie refacut si in luna 6 si probabil si in luna 9. In luna 6 mi-a prescris mie sa merg din nou la testare.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy14 spune:

Buna burtici ! Eu sunt o graviduta de 24 de ani(26.11.1985) . Stau in Spania. Sunt insarcinata in a 11 saptamana, si o zi. Bebe, inca nu vrea sa se lase vazut ca sa vedem si noi ce este, dar speram ca pe la sf. lunii sa se lase vazut si sa vedem ce e ! Fetita sau baiat. Noi am vrea un , adica eu as vrea, dar fie ce-o fii ! Ce va vrea DD! AA, am uitat, DPN-ul este pe 27.dec.2010 .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

beatrice si pe mine ma ia cu lesin! Simt ca ma sufoc. Oricat de subtire as fi imbracata..Trebuie sa evitam sa iesim la orele 11-17 din casa. Orcum eu la 9 si ceva dimi simt caldura cand astept tramvaiu spre servici..Ce sa va mai spun ca scap la 16 fix in arsita!

sugubina +13

Si eu am devenit foarte rea de cladura. Norocul meu e ca dimineata plec din casa la 6.40. Ghinionul e ca la ora 16.00 ies pe poarta spre inapoi acasa, si lucrez in Otopeni... ajung pe la 17-17.30, cand e dogoarea asfaltului mai mare...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

am uitat sa ma loghez si apoi am dat send fara a scrie mesajul.. scuze
Maritza, eu am rh negativ si parca si ioana_mami are. am facut dozare in sapt. 14 - absent - urmeaza in sapt 24 si 34. medicul meu spune ca sunt sanse 0.001% sa apara anticorpii.
mergi la recoltare probe de sange (eu am fost la sanador insa , pe langa faptul ca a costat 65 lei, a durat si 10 zile rezultatul de am crezut ca innebunesc asteptand rezultatul - nu recomand clinica pentru analiza asta..) si , din cate stiu, lamedlife dureaza 4 zile. costa vreo 45 lei - insa intreaba la tel, sa nu ma insel

in alta ordine de idei, am fost la eco azi. E BAIAT 100% cu o putza mare suntem fericiti si eu si tati!!! 232 grame si 15 cm

pupici la burtici

18+

Mergi la inceput

ral_eli eram pe pat intinsa si vorbeam la tel-intra Pufescu sa ma anunt ca fuse cutremur. Ma bucur ca nu l-am simtit!

Pe de alte parti, mai la subiect: am fost la prima eco de trim unu. Ca mai am una maine (multumesc Msymo!). Dr asta f draguta da nu prea mi-a facut ea impresie ca era sigura pe ea..Daca nu m-a frecat pe burta cu sonda de am lesinat. Vestile sunt asa:
- Translucenta la ambii pufici in jur de 1.4
- au nas
- a masurat dimensiuni la maini, picioare..cap etc
- unu are 14s si 3z si altul 14s si 1z/eu acuma am 13s si 6z deci sunt maricei.
- unu are 42gr unu 47gr.

A si despre SEX: se cracana unu si ne arata, si zice "aici parca as spune ca e baiat, da e prea devreme sa spunem". Cre ca prima oara a vazut ea ceva si nu a mai vrut sa ne zica la final..Acuma ma gandesc ca mai probabil e la o fetita sa ii creasca puta decat la un baiat sa ii cada. Deci deocamdata (pana maine) nu pun carucioare. Maine poate Dinu spune si el ca are puta si atunci daca zic doi ii chiar cred.

A sa va spun de socrela! Inainte sa afle ca vom avea gemenasi ne-a zis acuma ca a visat ea pe frasu mort. Care de fapt erau doi! Si se gandea mirata ca ea nu a avut frati gemeni. Si recent acum cateva zile, a visat doi baietei mici. Deci ea e sigura ca vom avea caprii. E cam paranormala, are obiceiu sa viseze chestii.

Hai va pupez.

sugubina +13

Mergi la inceput

geniusamb sa iti traiasca baieteluuuu! Felicitaaaari!

Recomand si Synevo - vedeti ca deobicei dureaza putin rezultatele. Scrie pe site cat sau sunati la call center si va spune cat dureaza.

sugubina +13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

geniusamb felicitari pt baietel

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

Eu am facut testul pentru rh la Instit. Nat de Hematologie (ceva de genul...), e undeva langa Filantropia, a costat in jur de 20 lei, fara programare sau altceva. Si rezultatul tot dupa 4 zile (luni am fost la recoltare, vineri am luat rezultatul).

Geniusamb, felicitari pentru baietel! Si eu astept poate imi zice ceva joi.

Sugubina, ce soacra tare ai!

11+

Mergi la inceput