Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
ral_eli spune:
crocobaurul asta de ureaplasma il am si eu. mie dr mi-a zis sa repet analiza si apoi sa incep tratamentul. asa am citit si eu ca este rezistent la antibiotic
15+
beatrice75 spune:
OLGUTZA,ANA- da si eu sunt iubitoare de mare si soare, mai ales ca nu concepeam vara sa nu mergem pe o insula, undeva in afara. Ce sa va spun?Asa cum am mai scris, la mine persista starile de lesin(MIRUNA, cred ca voi merge la doi doctori in paralel ca la Badea se ajunge foarte greu)si azi mi s-a facut rau pe strada de la soare, apoi cand am ajuns la serviciu m-am prabusit. Nu-mi pierd cunostinta, dar e o stare aproape de lesin. Cum scriam, toate analizele de Ca, Fe, Mg, calcemie, glicemie-perfect. Asa ca soare, mare-no way!Poate sa ajung vreun weekend pe la noi(suna a fitze, dar de ani buni n-am mai ajuns pe litoralul romanesc-preturi mari, servicii proaste)si atunci sa stau imbracata si sub umbrela. De racit, asa cum scria DANAIT, da se poate raci usor din apa. Eu am fost la o nunta si seara am mai iesit afara, va spun ca si acum resimt dureri si junghiuri sub burta.
Ce parere aveti de acesti doctori?Chiar si mesaj privat puteti scrie. HERGELEGIU SI PELINESCU
17+
Mami de baiat
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florina22 helou burtici! eu de ieri sunt putin panicata si azi sunt si mai rau :((( l-am simtit pe bebe duminica trecuta, si apioi in fiecare zi...si de duminica asta nu l-am mai simtit... nu stiu ce sa fac, sa ma panichez, sa mai am rabdare...nu stiu am zis ca maine o sun pe dra mea...nu stiu ce sa fac...ma gandesc ca poate a miscat si nu l-am mai detectat...nu stiuuuu... maine facem 18 sapt... [+16 sapt] |
schimba si semnatura ca ne induci in eroare
decat sa te ingrijorezi degeaba mai bine du-te la un eco rapid, dar probabil nu ai fost suficient de atenta... altceva nu stiu ce sa zic ca eu inca astept sa simt ceva cu toate ca stiu ca e prea devreme
15+
ral_eli spune:
de Pelinescu am auzit ca e f bun. cam ciudat in sensul ca e tipul de dr care nu vb , incruntat dar in schimb e profesionist si asat am auzit de la doctori care lucreaza cu el
15+
ral_eli spune:
fetelor ati simtit cutremurul?
au inceput tl imediat dupa sa taraie (de la rude) si am facut-o pe viteaza ca nu m-am speriat , dar ma cam luase putin spaima
15+
vmadelain spune:
citat din mesajul lui beatrice75 OLGUTZA,ANA- da si eu sunt iubitoare de mare si soare, mai ales ca nu concepeam vara sa nu mergem pe o insula, undeva in afara. Ce sa va spun?Asa cum am mai scris, la mine persista starile de lesin(MIRUNA, cred ca voi merge la doi doctori in paralel ca la Badea se ajunge foarte greu)si azi mi s-a facut rau pe strada de la soare, apoi cand am ajuns la serviciu m-am prabusit. Nu-mi pierd cunostinta, dar e o stare aproape de lesin. Cum scriam, toate analizele de Ca, Fe, Mg, calcemie, glicemie-perfect. Asa ca soare, mare-no way!Poate sa ajung vreun weekend pe la noi(suna a fitze, dar de ani buni n-am mai ajuns pe litoralul romanesc-preturi mari, servicii proaste)si atunci sa stau imbracata si sub umbrela. De racit, asa cum scria DANAIT, da se poate raci usor din apa. Eu am fost la o nunta si seara am mai iesit afara, va spun ca si acum resimt dureri si junghiuri sub burta. Ce parere aveti de acesti doctori?Chiar si mesaj privat puteti scrie. HERGELEGIU SI PELINESCU 17+ Mami de baiat |
Buna Burtici,
Revin si eu,iar dupa o absenta mare, dar v-am citit pe toate, sunt la curent! Eu inca am probleme, vars destul de des, si ma confrunt cu niste migrene ingrozitoare, mi-a crescut tensiunea la 14 cu 5, iar doctorii tot ce imi spun este ca trebuie sa fac RMN si sa incep un tratament destul de greu, lucruri pe care nu vreau sa le fac, nu vreau sa fac rau lui bebe. In plus, am si racit destul de puternic, habar nu am cum...cu raguseala, transpiratii, dureri in gat, tuse...ooff
Transmit si eu fetelor care s-au sarbatorit in weekend La multi ani cu bebei sanatosi si la termen,voiosi si plini de dragoste!
Beatrice, imi pare rau sa aud de problemele pe care le intampini, e greu cand dr nu pot sa ajute, parca tu ai fost intr-o clinica in Viena, nu poti da un mail dr de acolo sa ceri niste sfaturi? Pot sa iti zic si eu de Herghelijiu, nasa mea a mers la el, ea este in 9 luni, si a zis ca este ft ok, comunicativ, dar ea a avut o sarcina fara probleme, ea s-a simtit ft bine, deci nu stiu cum s-ar descurca in situatii cu probleme ca ale noastre...
ANA_O, imi pare rau prin ce ai trecut in ultima saptamana cu masina, dar sunt sigura ca esti incurajata de "baietii" tai sa treci peste momentele dificile.
Fetelor care merg la echo asteptam sa veniti cu vesti bune!
Legat de intalnire, din pacate eu nu prea pot sa ma deplasez, din cauza varsaturilor sunt ft slabita si nu prea ies prea departe de casa, decat o plimbare mica prin parc si la magazinul de langa bloc..., Dar poate la urmatoarea intalnire o sa ma pot alatura!
Va pup si va urmaresc din umbra, atunci cand pot!
Madalina15+
EvaF spune:
citat din mesajul lui beatrice75 OLGUTZA,ANA- da si eu sunt iubitoare de mare si soare, mai ales ca nu concepeam vara sa nu mergem pe o insula, undeva in afara. Ce sa va spun?Asa cum am mai scris, la mine persista starile de lesin(MIRUNA, cred ca voi merge la doi doctori in paralel ca la Badea se ajunge foarte greu)si azi mi s-a facut rau pe strada de la soare, apoi cand am ajuns la serviciu m-am prabusit. Nu-mi pierd cunostinta, dar e o stare aproape de lesin. Cum scriam, toate analizele de Ca, Fe, Mg, calcemie, glicemie-perfect. Asa ca soare, mare-no way!Poate sa ajung vreun weekend pe la noi(suna a fitze, dar de ani buni n-am mai ajuns pe litoralul romanesc-preturi mari, servicii proaste)si atunci sa stau imbracata si sub umbrela. De racit, asa cum scria DANAIT, da se poate raci usor din apa. Eu am fost la o nunta si seara am mai iesit afara, va spun ca si acum resimt dureri si junghiuri sub burta. Ce parere aveti de acesti doctori?Chiar si mesaj privat puteti scrie. HERGELEGIU SI PELINESCU 17+ Mami de baiat |
Eu cand locuiam in Ro am facut eco morfologicade 22 saptamani la marele, somitatea, grozavul, minunatul Herghelegiu. Nici nu aveam programare, a insistat ginecologul meu telefonic sa ma ia de urgenta. M-a luat, la Clinica Dr Frunza. Mai bine nu ma lua. Iti pot spune ca la pomul laudat sa nu te duci cu sacul!!!!!! E brutal, m-a impuins cu sonda, ma durea burta in timpul ecografiei ceea ce nu e normal, vorbea la telefon in acelasi timp, ii zicea sotului meu (care nu e roman dar vorbeste excelent romana insa trebuie si sa stii sa te exprimi cum trebuie ca sa fii inteles) "bai domnule, are putza, vezi? Ai baiat! - sotul meu nu prea intelegea ce zicea medicul mai ales ca noi stiam deja ca avem baiat nu de asta venisem la el-apoi "Ti-a facut nevasta o frumusete de baiat! Asta nu are fata de copil cu probleme, bai, are fata de copil perfect! De ce ati venit la mine in urgenta, copilul asta n-are nimic!"
Dupa ce a terminat imi zice "hai gata, jos, ca avem treaba am si altii la usa!
Sotul meu era siderat, eu dezgustata de a dreptul si am zis la asta nu mai calc cate zile oi avea.
Am fost ulterior la dr Pop, care e taticul lor, le-a fost profesor si lui Iosup si lui Herghelegiu, nu am comentarii. Pop a tacut tot timpul, intruna, ceea ce te baga in sperieti, 45 minute de ecografie amanuntita organ cu organ, dar la final mi- a zis raspicat "Doamna aveti un copil de manual, e sanatos tun, sa va traiasca!" Eeeee, alta viata cand stii sa vorbesti limba romana! Asa ca Pop desi nu e nici el tandru, tace, e f distant, macar nu vorbeste gura fara cap...Il prefer clar pe dr. Pop!
Herghelegiu o fi el bun in ce face dar are un caracter care lasa rau de dorit, dar rau de tot!!!!!!!!!!
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)