Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
Lidia_P spune:
am vazut filmuletul si mi-a placut foarte mult.... ce nu am inteles ce pozitie e aia in care a nascut tipa din filmulet....eu nu am mai vazut asa ceva pana acum
17+
marizta spune:
buna burtici....venim si noi cu vesti bune.....in primul rand dam d ebaut k am schimbat semnatura,iar in al 2-lea rand ieri am facut ecografia pt DT,iar doctr. mi-a zis k e ok,s-a dez normal....creste puiutul meu, iar azi am facut si la sange si rezultatul final o sa fie pe 14,(analiz de sange) ,dar dp eco e totul bine
rog cine poate sa imi schimbe si mie DPN:12.12.2010
13 +
Doamne ai grija si de noi
heidy spune:
Buna fetelor..
Stiu ca am promis ca ne vom bucura impreuna "ieri" pentru schimbarea semnaturii, dar am avut o zi f f grea. O gramada de lucruri de facut la munca si am primit si o veste proasta. Matusa mea (sora mamei) a fost internata de urgenta si incercam sa o aducem in Bucuresti pentru o operatie si va dati seama, telefoane, agitatie, stress....
Aproape ca am uitat de bebe mic in burtica. Sper sa nu il fi afectat toata nebunia asta ..
Astazi de dimineata am luat-o de la capat cu stresul si telefoanele, dar s-a mai linistit situatia dupa-masa. Sry ca nu am apucat sa citesc din urma tot dar promit sa recuperez.
14+
marizta spune:
fetelor mai are cineva rh negativ?v-ati facut anticorpii?
eu tb sa fac.......
13 +
Doamne ai grija si de noi
syl spune:
si eu am candida si nici mie nu-mi da medicul tratament decat sa fac spalaturi cu bicarbonat. Fac asta de ceva timp si nu-mi amelioreaza deloc simptomele, usturime, mancarimi. E groaznic.
Fetelor care aveti acril peste unghii, credeti ca este daunator pt bebe? Stiu ca mananca calciul dar noi oricum avem surplus acuma de la vitamina zilnica. Voi ce spuneti?
10+
Lidia_P spune:
eu am RH negativ ... am facut dozarea de anticorpi (care inseamna o proba de sange la care se face o analiza) dar nu am apucat sa ma duc sa imi iau analiza sper sa ajung maine sau joi cel tarziu
17+
florina22 spune:
helou burtici!
eu de ieri sunt putin panicata si azi sunt si mai rau :(((
l-am simtit pe bebe duminica trecuta, si apioi in fiecare zi...si de duminica asta nu l-am mai simtit...
nu stiu ce sa fac, sa ma panichez, sa mai am rabdare...nu stiu
am zis ca maine o sun pe dra mea...nu stiu ce sa fac...ma gandesc ca poate a miscat si nu l-am mai detectat...nu stiuuuu...
maine facem 18 sapt...
[+16 sapt]
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m Acum am vazut si eu pozele, felicitari pentru pozele cu burtici Celesta si Ioana Mami Ioana iti sta asa bine in rochia aia, eu nu am burtica asa mare, la mine inca nu-si da lumea seama ca sunt gravida, dar la tine este clar si ti-au iesit pozele asa superbe Eu am burtica putin mai mare ca a Celestei dar nu se vede asa bine din haine, decat cine stie cum eram inainte isi da seama ca mi-a crescut burtica. 19+ |
Multumesc Allexxia_m te asteptam cu poze
Nici la mine nu se vede prin haine, de asta am si facut poza de pitzi in oglinda
18+
danaint spune:
Tocmai m-am intors de la eco, si am si eu o brida amniotica :(.
sunset_zuzi, tie ce ti-a zis despre ea? Cum arata? Mie mi-a zis ca e bine ca e mica si intinsa. Si ca e foarte posibil sa o rupa bebe impingandu-se in ea, sau sa se rupa de la dilatarea uterului si a sacului. In cazurile cele mai rele, brida asta e lunga si neintinsa, si atunci ii poate prinde un picior sau o mana copilului in ea... Dr nu parea ingrijorata, dar pe mine m-a speriat :(
Iar pe fisa, dupa ce am plecat din cabinet, mai scria ceva - ce nu am auzit-o zicind in timpul eco, dar multi dr au obiceiul aiurea sa mai completeze cate ceva pe hartie cat tu te stergi/imbraci:
discreta distensie pielica la rinichi.
Stie cineva de asa ceva?
Am cautat eu un pic pe google, nu am prea gasit nimic :( decat ca distensie inseamna inflamarea unor organe. Off! Ce e cel mai enervant e ca nu gasesc NIMIC concludent pe net :( Si mai am un pic de asteptat pana la programarea la doctora mea :(
Aveti vreo recomandare unde sa imi fac o programare intermediara, sa vada ce e cu astea 2 chestii: brida si distensia? Sa gasesc in timp scurt (o sapt) si la cineva cu ochi totusi bun?
18s
beatrice75 spune:
Eva, chiar azi imi spusese cineva de la serviciu despre aceasta emisiune d ela National Geographic.
17+
Mami de baiat