Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 4
amelia_ilie spune:
Bine v-am regasit burtici!
Bun venit burticilor noi si sarcini usurele pana la 40s !
Felicitari celor care au schimbat semnaturile!
Ana, dragut bb tau ca se misca intr-una ! Abia astept sa-l simt si eu pe al meu.
Eu abia joi merg la eco, sper sa ne spuna nenea doctorul ceva.
11+
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou vocea mamei sigur o aude bb ..iar despre alte voci nu se stie inca sigur cum le percepe bb pt ca se aud din exterior dar vocea mamei se aude diferit..nu stiu exact am uitat cum vibratiile se propaga prin organism ... Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 17+ cu |
Sotul meu isi tot lipeste urechea de burta mea si imi explica cum aude bataile inimii, f rapide, si in surdina, pentru ca zgomotul este amortizat de lichid. Exact asa ma gandesc ca aude si bebe vocile, a mamei mai puternic si apoi celelalte voci fff slab. Pentru ca vocea aceasta de fapt traverseaza lichidul amniotic si bebe percepe doar niste vibratii.
Cert e ca la nastere odata ce aude vocea mamei se linisteste ca prin minune din plans, este de altfel singura voce pe care o cunoaste in marea de sunete noi care il vor speria, vocea mamei ii va fi mereu reper.
Studiile spun ca daca ii facem incepand cu saptamanile 20-21 sa asculte un anume CD cu muzica, dupa nastere pe aceasta muzica se vor calma si vor adormi cu usurinta. Nu este incercata de mine, sotul meu cand il adormea, ascultau Dj Shadow sau Kid Koala, ok pt bebe dar nu e ceea ce a ascultat bebe intrauterin. Dar, totusi, eu acasa am ascultat atunci fff mult Amy Winehouse,, dupa nastere fi miu dadea semne de recunoastere si se calma...Dar eu nu l-am adormit niciodata cu muzica ci numai la san...
Filmul care va arata excelent ce simte/ aude bebe in burtica e facut de National Geographic, se cheama In the Womb, uitati mai jos trailerul, poate gasiti sa il descarcati de undeva, noi l-am privit de nu stiu cate ori sarcina trecuta si am iar aceeasi dorinta de a il revedea.
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)
douradoudou spune:
nu este obligatoriu sa ai sangerari ..eu doar ti-am spus ca am citit despre asta si mai ales citisem de sarcini pierdute dupa 15 saptamani ...dar nu vreau sa te sperii ci doar sa te informez.. eu iti doresc sa nu ai nici un fel de problema si nici nu va doresc vreuneia dintre voi sa aveti vreo nastere prematura...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu
Lidia_P spune:
eu am vazut filmuletul in varianta lunga de o ora jumatate.....a postat aici link-ul una din fete acum doua capitole
17+
allexxia_m spune:
uite aici este tot filmul de care zice EvaF:
http://video.google.com/videoplay?docid=3055032426000478049#
acum cateva capitole a pus link-ul cineva, scuze ca nu mai tin minte cine
19+
douradoudou spune:
a propos de vise:"Dreams During Pregnancy
Many women report that their dream life shifts into high gear during pregnancy. Interestingly, during the second and third trimesters, you spend less sleep time in rapid eye movement (REM) sleep, the cycle in which most dreams occur. Why, then, all those frequent and vivid dream memories?
It's probably at least in part because you may be interrupting a dream-filled cycle when you wake up to pee, cope with heartburn, leg cramps, restless legs, or a backache, or to shift to a more comfortable position. Waking up during REM sleep makes you more likely to remember your dreams.
It may also be in part that dreams seem so vivid during pregnancy because for most women pregnancy is a time of such heightened emotions — from joy to apprehension and everything in between — but no one really knows for sure.
Here's a look at some common themes and what they may mean, according to Patricia Garfield, a clinical psychologist and author of Women's Bodies, Women's Dreams.
You're caring for baby animals. During the second trimester, many pregnant women dream about cuddly, baby-like animals, such as puppies, chicks, and kittens. Friendly creatures in your dreams are generally thought to signify that you're tuned in to your instincts. Menacing animals, on the other hand, may represent ambivalence about the strange new creature entering your life.
You have a sexy encounter with an old flame. Many mothers-to-be are concerned about their changing figure and its effect on their sex life — while many others feel more sexually charged than ever. Both feelings are often reflected in your dreams. Not only do erotic dreams offer comforting reassurance, but they may mirror the sexiness you feel during your waking hours, too.
Your mate is straying. If you dream that your partner hooks up with an ex-girlfriend or a total stranger, it can signal insecurity about holding his love and attention through a time of great change. Right now, you're dependent on the goodwill and support of those around you, especially your partner. Fearing his loss is a common emotional reaction to being pregnant."
..asta era chiar pe site-ul pus de eva
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu
allexxia_m spune:
Lidia_P si tu te-ai uitat la film
eu am si salvat link-ul caci sigur o sa mai vreau sa-l vad
sunt multe lucruri interesante spuse acolo
si explicatia de ce vocea mamei o aude cel mai bine si o si tine minte, ce am tinut eu minte ca vocea mamei nu mai trebuie sa treaca prin placenta si lichidul amniotic ci se transmite mai direct cumva
19+
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m uite aici este tot filmul de care zice EvaF: http://video.google.com/videoplay?docid=3055032426000478049# acum cateva capitole a pus link-ul cineva, scuze ca nu mai tin minte cine 19+ |
da, sorry, eu nu vazusem linkul inainte, am zis ca poate ajuta pe cineva.
Am dat numai trailerul sa fac teasing, sa va dau chef sa il vedeti, filmul intreg nu il gasiti pe youtube dar il descarcati cu usurinta, stiti voi. Da, merita vazut, eu il am si chiar vreau sa il mai vad. Plus ca National Geographic il reiau frecvent, au si In the Womb Twins/ Multiples adica e fff interesant.
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)
Lore1983 spune:
Multumim Amelia! Se pare ca avem burticile cam de aceeasi varsta! Abia astept sa ajung vineri la medic sa vad cum a mai evoluat bebe.