Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 3
ana_o spune:
By the way, senzatia e minunata! Pacat ca nu pot pupa si eu burtica... Ah, voi ati inceput sa vorbiti cu bebeii? Iubi a inceput de ceva timp, dar eu sunt inca sceptica in ceea ce priveste auzul lor.
Ana
19
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o By the way, senzatia e minunata! Pacat ca nu pot pupa si eu burtica... Ah, voi ati inceput sa vorbiti cu bebeii? Iubi a inceput de ceva timp, dar eu sunt inca sceptica in ceea ce priveste auzul lor. Ana 19 |
ce frumos trebuie sa fie!tu il simti de mult timp.. din ce sapt mai exact, ca io sunt in 15 si burtica ioc, de simtit nika
am citit ca bb poate sa distinga lumina si incepe sa auda sunete de la 14 sapt
15+
allexxia_m spune:
Ana felicitari pentru miscarile puiutului tau
daca tu vroiai sa dormi si el sa se zbenguie se prea poate sa incepi sa-ti faci programul dupa el de pe acum
iti dai seama ca in lunile mari chiar ca nu o sa mai poti dormi daca e asa
eu am citit ca din saptamana a 17-a copilul aude vocile din jur
pe a mamei o aude cel mai bine
19+
allexxia_m spune:
A 14-a saptamana de sarcina
Iata ca micutul tau poate deja sa te auda. Desi nu intelege inca ce-i spui, el distinge sunetul vocii tale si alte sunete din jur (sunetele produse de inima si de stomacul tau).
A 17-a saptamana de sarcina
Auzul copilului se dezvolta si el poate auzi tot mai bine vocea ta si vocea oamenilor din jur, sau alte sunete mai puternice.
A 20-a saptamana de sarcina
Din aceatsa saptamana poti comunica efectiv cu copilul. Poti sa-i citesti povesti, sa-i canti cantece si sa-i vorbesti. El te aude si ceea ce ii spui il poate relaxa si binedispune.
19+
douradoudou spune:
mie mi-a dat 3 ovule de gyno-pevaryl care se iau la distanta de 1 zi so 5 zile in total..eu am citit de ureaplasma ca este periculoasa pt sarcina pt ca poate slabi membranele (risc de avort..nastere prematura)..f ciudat ca doc. tau ti-a spus ca nu e nici o problema..da in 1 trimestru are loc organogeneza dar exista anumite medicamente care se pot lua in sarcina ..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu
douradoudou spune:
inlegatura cu visele nu va faceti probleme..oricat de urate sunt..asa se intampla in timpul sarcinii. intrebati orice gravida si o sa va spuna la fel.....si mie mi se intampla ..iar de dormit dormiti cat se poate de mult..odihniti-va si relaxati-va..dupa nastere nu o sa mai aveti cand ..poate dupa 5 -6 luni
si 17+ cu
EvaF spune:
Yellow, yellow
Ce mai faceti, fetelor? Nu am mai apucat sa intru ca am avut cateva zile fff pline. Acum ne-am mai linistit si mai am si eu putin timp liber.
As vrea sa va recomand un site fff bun, este de altfel singurul pe care l-am "traversat" cu atentie in timpul primei sarcini, vedeti aici sarcina saptamana cu saptamana si apoi evolutia nou-nascutului, a copilului etc, cu articole, discutii interesante si pertinente, atat cat pot fi gasite pe internet.
http://www.babycenter.com/pregnancy#band1
Noutati nu prea avem decat ca maine mergem la ecografia de translucenta nucala, de 12 saptmani, asa ca il vedem pe bebe.
Imi amintesc ca Noah la 12 saptamani era un mare dansator deja, nu a stat locului la nicio ecografie, se intorcea in toate directiile, facea salturi, sa vedem cum este suriorul...
Intre timp ne-am tot gandit daca e cazul sa venim acasa, in Ro adica, parca nu am chef sa mai iau avionul, m-am cam saturat, e posibil sa mergem in Sudul Frantei la plaja si atat, sa vedem, mai e pana atunci, vom avea concediu in august...
Va pup si cred ca azi raman prin zona...
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)
douradoudou spune:
vocea mamei sigur o aude bb ..iar despre alte voci nu se stie inca sigur cum le percepe bb pt ca se aud din exterior dar vocea mamei se aude diferit..nu stiu exact am uitat cum vibratiile se propaga prin organism ...
si 17+ cu
douradoudou spune:
putin despre ureaplasma:"In mod ideal, infectia cu Ureaplasma se trateaza inainte de sarcina pentru a preveni eventualele complicatii. Unele tulpini au capatat rezistenta la antibioticele obisnuite si tratamentul poate fi destul de greoi.
Dintre gravidele cu sangerari vaginale, 82% sunt infectate cu Ureaplasma. In afara de faptul ca provoaca sangerari, bacteria se transmite fatului pe cale placentara, ducand la corioamniotita si avort spontan, nastere prematura, infectii neonatale."
si 17+ cu
Lidia_P spune:
multumesc mult....eu nu am avut nici un fel de sangerare sau vreo scurgere si la toate eco fatul s-a dezvoltat ok....ideea este ca mie la analizele pe care l-eam facut inaintea sarcini nu aveam aceasta infectie.... nu stiu de ce a optat sa nufac tratament dar eu am inceredere in ea
17+