Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Salutare!

Azi am fost la control si mi-a gasit colul foarte deschis... exprimarea lui. Mi-a dat repaos la pat 12 ore din 14 cat i-am calculat ca stau treaza, am interdictie totala la condus si orice activitate.

Daca in 2 saptamani nu se inchide colul imi face cerclaj . Sunt ingrozita, nu de cerclaj ci de bebe saracutul . Sper sa fie totul bine. La Ema am avut probleme cand era mare, deci daca s-ar fi nascut, nu ar fi fost in pericol.

Ma duc sa va citesc din urma

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +

umm... nu sunt doctor, si nu vreau sa sun panicata. dar ma intreb de ce nu ti-a facut cerclaj instant. care este avantajul ca mai asteptati 2 saptamani? de col sa se tot deschida pana la nastere, sau sa tot scada in lungime am tot auzit. dar sa se inchida la loc sau sa se lungeasca nu am auzit chiar niciodata pana acum. daca este intr-adevar deschis eu nu as risca nici o ora sa vad ce se mai intampla. again, nu ma pricep, dar asta cred. nu isi midifica din cate stiu obiceiurile colul de la o sarcina la alta, dar se mai labarteaza lucrurile pe acolo dupa cate o sarcina. e chiar posibil sa ti se intample asta mai devreme de data asta. iti tin pumnii si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!

Mami de (28.10.2008) si bb2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Multumesc din suflet fetelor , nici nu stiti cat mi-au ridicat moralul incurajarile voastre . O sa stau cumintica si 24/24 ore daca va fi nevoie numai sa fie bebe bine. Am condus eu pana la dr pt ca nu am avut de ales si am venit cu groaza la intoarcere.

Alinusca, a mai fost o fata cu probleme cu colul si a scapat de cerclaj, parca Bebelu a fost (sorry daca confund). Totusi as fi acceptat imediat sa fac cerclaj decat sa stau sa imi incerc norocul, asa stiam clar ca nu are cum sa pateasca nimic.

Sugubina, Genius, felicitari pentru ecografii si bebei sanatosi. Sa ne ajute DD sa fie totul bine.

Incerc sa vad filumeltul postat de Eva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

miruna eu as merge si la alt doctor..care parte e deschisa? OI sau OE???anyway si eu m-am speriat cand am citit mesajul tau..nu e col scurtat e DESCHIS..eu din toata inima iti sugerez sa mergi maine aalt doc. sorry nu vreau sa te sperii dar fata mea era nascuta prematur..in luan a 7a ...si tot nu a fost bine...acum e mulkt prea devreme pt col deschis..take care

[font=Script MT Bold ]Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)[/font=Script MT Bold]
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura am mare incredere in dr la care merg insa o alta parere este binevenita. Din pacate asta inseamna abia peste 2 - 3 zile. Sotul meu va fi plecat din Bucuresti ... nici nu stiu la cine sa merg, cei buni nu sunt disponibili. Ma avem un prieten la Polizu o sa vb cu el...si sotia este insarcinata si cunoaste medici cat cuprinde.

Dr sustine ca este de la efort si recunosc ca am exagerat in ultimele zile cu miscarea. Asta o fi si motivul pentru care spera sa isi revina.

Mama lui de col. E mic de la natura, (constatare a unei doctorite), stramb si acum mai sta si cracanel in loc sa stea acolo cuminte si inchis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Scrisesem si eu..... unde e?

Ufffff, greu va mai ajung cand raman in urma. Am si sarit o bucata buna din capitolul trecut.

Mirunam stai linistita. Colul se poate inchide.... sarcina este inca mica. Si daca nu se inchide tot nu-i bai ca o duci fara probleme cu cerclaj.

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

miruna deci tu ai colul si anatomic scurt..acum e deschis..la 1 sarcina la fel zici ca ai avut problema asta..gaseste pe cineva maine sa mearga cu tine la doc.. oricat de calma sunt cand aud de col scurtat sau deschis tremur...

[font=Script MT Bold ]Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)[/font=Script MT Bold]
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Miruna imi pare rau sa aud ca ai probleme, dar gandeste pozitiv...cine va avea 2 baieti frumosi si sanatosi??? ....tu si cine o sa-l faca si pe al treilea???....amandoua
nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci ptr ca nu am avut probleme din astea, dar daca a spus doctorul sa stai in pat asa sa faci. fina mea a avut colul deschis de la 30 sapt si a dus-o pana la termen desi primul la facut prematur iar acum are 41 de ani...asa ca fruntea sus si mergem inainte pana la 40 de saptamani. si vezi si partea buna...o sa te odihnesti ca si asa erai obosita...stiu ca suna urat dar sunt convinsa ca va fii bine

Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

offf nu ma lasa sa-mi modific semnatura..nu inteleg ce se intampla..

si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Mi-am modificat si eu semnatura cu toate ca abia maine fac 19 sapt. Dar bebe are deja un nume deci.... e cineva.

Cris mami de Teodora si 19+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

sa vad daca a mers

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput