Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
asta e ..
lasa k oricum nu vei sta cu burtica pe afara. deci nu se vede ca nu te-ai bronzat p acolo
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
douradoudou spune:
fetelor eu stiam ca sangele mamei nu intra in contact cu cel al copilului..decat la nastere...correct me if i'm wrong...miruna macar asa o sa ai mereu laptopul langa tine ..o sa fie un bb foarte forumist
..eu am 0 + si sotul A..nu am facut nici o dozare...am facut anul trecut ...nu erau anticorpi...o sa intreb daca fac si acum...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
ana_o spune:
Doura, am inteles ca protectia solara pentru copii nu are atat de multe chimicale, de aceea vreau sa iau gama asta acum. Inainte Vichy sau Avene foloseam. Adica anii trecuti. Plus ulei de masline, spre finalul sejurului, pentru un bronz mai profund.
Ana19
douradoudou spune:
eu o sa ma duc f curand la plaja ( la mmine plaja inseamna de la 8-9 dimineata pana la maxim 11) si sub umbrela ..eu folosesc crema cu factor +50 de la avene sau tot cu factor +50 de la bioderma...mi se par cele mai bune...imi iau water resistant ca sa intru in apa linistita...nu cred ca e vreuna inconstienta sa mearga pe plaja pe la pranz in orele interzise pt ORICINE si sa stea in plin soare ..
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
ana_o spune:
Chiar suntem 90 de burtici in odisee? Mamaaaa, ce true! Sunt sanse sa ne facem 100?
Ana19
Lidia_P spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vmadelain
Ft dragut, pai ar fi ft tare sa ne intalnim! Eu vreau sa ajung in jur de 9-9.30. Iti trimit PM cu nr meu de telefon si poate ne intalnim! Si inca ceva, e nevoie sa fii nemancata? Multumesc mult de info! ![]() Madalina ![]() ![]() |
din pacate eu am sa ma duc acolo pe la 08:00-08:30 cel tarziu deoarece la ora 9 trebuie sa fiu la munca.....nu are importanta daca mananci sau bei apa inainte, astea influenteza la glicemie si la altele dar nu la dozarea de anticorpi
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
apropo de analize: la dublu test (sange) tre sa mergi nemancata? Dupa ce am citit eu pare ca nu are treaba cu glicemie si altele..Dar la tel la Synevo mi-au spus sa fiu nemancata.
la voi cum fuse?
sugubina +14
douradoudou spune:
cand ajungem la pag 20 face cineva capitol nou sau fac eu???? sa nu faceti fara sa spuneti ca sa nu apara 2 si sa ne dezorientam
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
ratusca83 spune:
mirunam te inteleg perfect..si eu stau zi de zi stresata cu colul meu, mai ales ca eu anul trecut am pierdut acea sarcina la 21 de saptamani.
daca era medicul meu atent si vedea ca, colul meu se scurteaza, si imi zicea sa stau la pat si sa nu fac diverse lucrurui poate acum aveam si eu acel bebelus...
tu asculta sfaturile dr tau si fa ce spune..Lasa curatenia...si eu sunt obsedata de curatenie, dar m-am lasat pagubasa..acum mai fac si eu ce pot iar de restul se ocupa sotul..noroc ca suntem noi 2 si nu facem prea mare dezordine....te mai tin la curent cu ce-mi spune dr despre colul meu...pupiciiiiii si ai grija de tine si de bebe..
legat de grupa sanguina si eu sotul meu avem 0.1 pozitiv14+ si ingeras in ceruri
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Madalina, bine-ai revenit! Cum te mai simti? Starile de voma au incetat? Nici pe Anya n-am mai vazut-o... poate e iar intr-un mini concediu. ![]() Ana ![]() ![]() |
Hei ANA, eu am tot avut probleme, migrene mari cu varsaturi pana la sange...de duminica, parca s-au mai domolit migrenele, insa tot mai vars, azi decat 2 ori, deci YEI, tind sa cred ca incep sa treaca...
Dr mea mi-a zis ca dc dupa ce misca bebe o sa tot vars atunci o sa vedem ce masuri luam...
Anya este ft prinsa la munca, si a avut si cateva probleme cu niste dureri, o sa revina ea, i am sure!
Multumim de intrebari!Va pupam!
![](pupic.gif)
Madalina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)