Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
monicasandu spune:
Cum pot aparea si eu in lista de nasteri pe Dec 2010? DPN 27 dec 2010, UCM 26.03.2010 ?
mirunam spune:
Ratusca, este ingrozitor ce mi-ai spus cu bebele. Daca ieri nu aveam programare la dr azi eram la fel de hiperactiva, strabateam tot orasul, stateam pe scaun 9 ore si faceam cea mai mare prostie din viata mea... Eu am avut eco acum 10 zile si nu s-a vazut nimic, totul era bine imi este clar ca s-a deschis in ultimele zile. Saptamana viitoare merg la dr sa ma vada oricum, nu pot sta 2 saptamani si o sa vb cu el sa imi faca programari cat mai dese.
DD ne va ajuta pe toate sa ajungem cu bine la 40 de saptmani si apoi ne vom aminti cate am refacut analizele, cate am stat la pat, cate am fugit la dr...
Doura daca poti sa faci tu capitol nou eu am internetul jalnic si pana si refresh-ul dureaza o gramada. Daca nu poti fac eu dar aveti rabdarica
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian
17 +
pissi78ro spune:
Salut, fetelor.
Nu prea am apucat sa va scriu, ca nu am timp de la serviciu prea mult, dar va urmaresc tot timpul.
mirunam - imi pare rau ca ai probleme. Fii increzatoare ca totl o sa fie bine. Trebuie ascultat doctorul.
Eu ma simt asa si asa, cu zile mai bune si mai rele. Pe la 4.30-5.00, ma apuca o stare de rau si greata de nu mai pot. Parca are ceas la el bebe asta. De varsat nu vars mancare, ci uneori o spuma sau un lichid alb. I s-a mai intamplat cuiva asta?
Ce frumos ca suntem asa de multe, 90!!!
Ana_O si eu vreau sa ma duc la mare, in Spania. Sper sa nu imi interzica doctorul.
Va pup pe toate 11+
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pissi78ro Salut, fetelor. Nu prea am apucat sa va scriu, ca nu am timp de la serviciu prea mult, dar va urmaresc tot timpul. mirunam - imi pare rau ca ai probleme. Fii increzatoare ca totl o sa fie bine. Trebuie ascultat doctorul. Eu ma simt asa si asa, cu zile mai bune si mai rele. Pe la 4.30-5.00, ma apuca o stare de rau si greata de nu mai pot. Parca are ceas la el bebe asta. De varsat nu vars mancare, ci uneori o spuma sau un lichid alb. I s-a mai intamplat cuiva asta? Ce frumos ca suntem asa de multe, 90!!! Ana_O si eu vreau sa ma duc la mare, in Spania. Sper sa nu imi interzica doctorul. Va pup pe toate ![]() |
Buna Pissi,
Si eu am trecut prin stari de rau ft urate, inca trec si sunt aproape de sapt 16...nu vreau sa te descurajez, dar tu oricum stai mult mai bine, caci e bine ca inca nu versi, ce zici tu este reflux de la aciditate,ai grija de papi caci se pare ca iti provoaca aciditate mare, e bine ca inca nu versi papa, cred ca in curand o sa scapi!
Ai grija cu ce papi! Eu una puteam sa mananc doar piersici si cartofi in mai multe feluri gatiti, si scapam de refluxul asta blestemat!
Puup!
![](pupic.gif)
Madalina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Chiar suntem 90 de burtici in odisee? Mamaaaa, ce true! Sunt sanse sa ne facem 100? ![]() Ana ![]() ![]() |
Cred ca oricum nu sutn trecute toate burticile. Cel putin eu nu sunt...
![](icon_smile_blush.gif)
11+
pissi78ro spune:
Buna Pissi,
Si eu am trecut prin stari de rau ft urate, inca trec si sunt aproape de sapt 16...nu vreau sa te descurajez, dar tu oricum stai mult mai bine, caci e bine ca inca nu versi, ce zici tu este reflux de la aciditate,ai grija de papi caci se pare ca iti provoaca aciditate mare, e bine ca inca nu versi papa, cred ca in curand o sa scapi!
Ai grija cu ce papi! Eu una puteam sa mananc doar piersici si cartofi in mai multe feluri gatiti, si scapam de refluxul asta blestemat!
Puup!
Madalina15+
vmadelain - multumesc mult. Da, cred ca e acid gastric. Dar imi provoaca un rau groaznic, si greata si ameteli. Dupa ce vars, e mult mai bine. Si eu ii trag cu cartofi si paste de nu mai pot. Dra parca doar asta imi prieste. 11+
douradoudou spune:
mi- apicat netul..acum fac capitol
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
douradoudou spune:
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)