Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
mirunam spune:
Fetelor m-ati impresionat pana la . Va multumesc nespus pentru incurajari
si suport
.
Am si retinut cateva idei dupa ce am mai recuperat cateva pagini bune.
Ana, ai tinut minte bine cu smotruiala. Sunt obsedata de curatenie dar a venit momentul sa ma las infranta si sa imi iau pe cineva care sa se ocupe si de asta. Iti multumesc mult pentru ajutor si disponibilitate. Pentru moment e bine si sper ca peste 2 saptamani sa va scot la limonade Ce cauti pe bicicleta
???? Nu ai voie!!!
Lorin, uite ca am ajuns si eu la colt ca tine vom fi cele mai odihnite burtici
. Noroc cu calculatorul altfel ma urcam pe pereti.
Balanta eu am grupa 0 si sotul are A2. Fiind incompatibile (nu stiu sa explic clar de ce) trebuie sa faci dozarea de anticorpi. Iti iau sange si il analizeaza s vada daca ai dezvoltat anticorpi impotriva grupei A a sotului si posibil a copilului. Anticorpii se produc daca sangele 0 intra in contact cu A. Eu am facut dozarea la 14 saptamani si o refac in luna a 7-a.
Ratusca tu erai cu colul!! Am tot confundat cu bebelu. Am mai vorbit cu o prietena dr si mi-a zis la fel, daca stau la pat sunt sanse foarte mari sa devina normal si ca daca ar fi fost fosrte grav nu ma lasa nici sa plec asa din cabinet.
Fug sa imi schimb semnatura
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian
17 +
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
merci fetele de clarificari, chiar sunt chestii pe care nu le stiam
Mami Andreea 16sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
andreeacc spune:
Dragelor, tocmai ce am primit de la o prietena care lucreaza la Adevarul, urmatorul mesaj
Te rog, da si tu sfoara īn tara dupa grupa AB pozitiv...Daca cineva e dispus sa doneze sānge...pentru o fetita cu aplazie medulara ... Este la spitalul Fundeni (Bucuresti) , sectia de Pediatrie , are 11 ani , se numeste Tudor Alexandra Mihaela si pāna la operatie face transfuzii zilnice. Altfel moare. Multumesc!
Daca puteti , transmiteti si voi altora.....
Andreea, mami de baiat si
18+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
Eu am la fel ca sashenka asa ca m-am linistit ....nu de alta dar dr meu nu mi-a zis nimic
Doamne ai grija si de noi 16+
andreeacc spune:
Mirunam, sa stai cuminte in pat; stiu cat de greu este, dar ptr asa o cauza nobila, merita.
Ana_o, mie dr mi-a interzis mersul pe bicicleta; intraba-l si tu pe al tau, sa faci vreo prostioara.
L-am sunat si eu pe sot sa il intreb ce grupa are, dar nu stie; noi avem sigur incompatibilitate, imi aduc acum aminte ca asa mi-au spus la Sebastian si a avut un icter mai puternic, insa nu mai stiu ce grupa are sotul.
Eu am O1.
Nu am facut pana acum dozari de anticorpi, luni cand ma duc la medic il intreb despre toate astea.
Andreea, mami de baiat si
18+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
danaint spune:
andreeacc - daca ai 01 intr-adevar sunt mari sanse sa fie incompatibilitate. Insa am inteles ca cel mai nasol este cand sotul are A.
mirunam - Stai cumintica la pat, o sa vezi ca trece repede perioada asta, si o sa fie apoi bine Si eu am stat o luna juma la pat la inceputul sarcinii, din cauza unui hematom uracios, dar uite ca s-a absorbit
in cele din urma. Inarmeaza-te cu carti, reviste, internet ca sa treaca timpul mai repede
18s
ana_o spune:
Maritza are dreptate, problema nu e la grupele sangvine, ci la Rh, acela e cu probleme si din cauza lui se fac acele dozari cu anticorpi. Si oricum, conteaza Rh mamei. Chiar daca tatal are Rh negativ, nu conteaza. Mama sa fie pozitiva.
Am vorbit cu doctorul. Nu este nici cea mai mica problema sa merg pe bicicleta, usor, cate o jumatate de ora, o ora, seara. Dimpotriva, face bine. Asa ca nu stiu ce-ati auzit voi, dar si eu stiam ca sunt mamici care merg la sala si "baga" cate 30 de min de bicicleta. Poate mi-ar fi interzis daca ramanea pleacenta praevia, dar in cazul asta... mi-a dat verde. Mai putin pentru stat la soare.
Ana19
ana_o spune:
Madalina, bine-ai revenit! Cum te mai simti? Starile de voma au incetat? Nici pe Anya n-am mai vazut-o... poate e iar intr-un mini concediu.
Ana19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
Ana mai bine asculti medicu cu soarele
stie el ce stie.
decat sa risti mai bine stai linistita anu asta
hai k nu se intampla nimic.
sau daca te duci stai de dim pana in max 10 si seara dupa 5-6.
nici asa nu te lasa?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+
ana_o spune:
Bebelu, ma lasa, dar cu burtica acoperita. Mi-a spus ca ma pot bronza pe picioare si pe brate. Dar imagineaza-ti tot farmecul... Lipsa!!
O sa iau niste protectie solara de la Klorane, varianta bebe.
Ana19