Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Madalina, eu mi-am facut acest test fiindca am pierdut doua sarcini anul trecut si fie ca nasti, fie ca pierzi sarcina, transferul de sange tot are loc, deci la mine era cazul. Cu toate ca dupa cele doua chiuretaje mi-am facut vaccinul Rhogam, vroiam sa fiu sigura. Nu stiu exact ce va fi daca iese pozitiv, dar am inteles ca ar trebui urmarita aceasta dozare tot mai des ca sa nu treaca peste un anumit nivel. Hai sa nu ne gandim la ce-i mai rau!!!!

Symo 19+ Diana

Multumesc frumos de raspuns MySimo, la mine este prima sarcina, nu stiu inca cum sa procedez! Dar intat eu pas cu pas si cu ajutor de la voi!

Madalina15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

vezi ca maine au program de la 07:30 pana pe la 11 cred....vineri nu se recolteaza sange...poate ne intalnim maine acolo ca eu ma duc dupa rezultate

17+

Ft dragut, pai ar fi ft tare sa ne intalnim! Eu vreau sa ajung in jur de 9-9.30. Iti trimit PM cu nr meu de telefon si poate ne intalnim!
Si inca ceva, e nevoie sa fii nemancata?

Multumesc mult de info!

Madalina15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Mirunam-imi pare tare rau ...Dar o sa vezi ca statul la pat face minuni.Cand te vei intoarce de la urmatorea eco o sa ne aduci vesti bune
Beatrice -te asteptam sa ne spui ce-ai facut la endocrinolog.
Fetelor care au facut eco felicitari
Multa bafta celor care urmeaza sa faca
Ana si Doura-sunteti niste fericite cu bebei asa "harnicutzi".A mea este mai timida, a inceput de joi seara dar mai mult ma gadila

Eu vineri merg in sfarsit la eco(n-am mai fost de pe 10/05) si voi afla daca este baiat cum a spus Iosup sau fetitza dupa cum sustinea dr meu.Sanatoasa sa fie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, va rog, lamuriti-ma si pe mine cum este cu incompatibiltatea intre grupele de sange: eu am 0, iar sotul are A.
Care sunt riscurile, ce analize trebuie facute si cat de des?

Multumesc anticipat .

14+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna burtici colorate..va pe toate..

mirunam imi pare rau de ce ti se intampla..si eu eram pe aici pe forum cu cerclaj si probleme cu colul..eu ieri trebuia sa fac cerclaj, dar pt ca, colul meu este inchis si lung dr a zis ca mai bine il monitorizam mai des..si uite ca am ajuns sa merg saptamanal la control...azi merg iar si abia astep..in momentul in care dr meu va spune ca este necesar o sa-l fac si eu...pana atunci nu am voie efort deloc, deloc..de fapt de la inceputul sarcinii nu am avut voie..
sunt alaturi de tine.. si ma rog la Doamne Domne sa-ti fie bine si sa nu ai probleme nici tu si nici bebe...

lorin bine ai venit!!
Va pupic fetelor

14+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

danaint si eu am tot ca voi. Eu 01 si sotu A2. Mi-a scris la un moment dat pe formularul de observatie ca sunt grupele incompatibile. Inca nu m-a trimis la nici un test de anticorpi. cand merg la ea o sa o intreb si de asta.

sugubina +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fetelor si eu am A2 si sotul 01, dar pana acum nu am auzit ca sunt incompatibile, mi-e doctorul nu mi-a spus nimic de asta...si vorba aia sunt la al treilea copil

Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

fetelor nu dak ai grupa dif de sange e ceva in neregula....DOAR dak unul are RH negativ si celalat e pozitiv at exista incompatibilitate ...nu la gr sanguina....la RH este

13 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetelor si eu am A2 si sotul 01, dar pana acum nu am auzit ca sunt incompatibile, mi-e doctorul nu mi-a spus nimic de asta...si vorba aia sunt la al treilea copil

Daca tu ai A2 e totul in regula. 01 e donor universal... insa nu accepta decat de la 01 :) Problema e invers. Cum am eu - eu 01, sotul A2.

18s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

problema intervine cand mama are 01 si dc bebe ia cumva grupa tatalui (A2 sau in cazul meu B3) atunci corpul mamei poate sa formeze anticorpi pt ca il considera corp strain si il ataca prin cordonul ombilical si acesti anticorpi ajung la bebel si nu e bine.

15+

Mergi la inceput