Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
MSymo spune:
Madalina, eu mi-am facut acest test fiindca am pierdut doua sarcini anul trecut si fie ca nasti, fie ca pierzi sarcina, transferul de sange tot are loc, deci la mine era cazul. Cu toate ca dupa cele doua chiuretaje mi-am facut vaccinul Rhogam, vroiam sa fiu sigura. Nu stiu exact ce va fi daca iese pozitiv, dar am inteles ca ar trebui urmarita aceasta dozare tot mai des ca sa nu treaca peste un anumit nivel. Hai sa nu ne gandim la ce-i mai rau!!!!
Symo 19+ Diana
sugubina spune:
JoAnn dr mea mi-a zis sa fac si triplul test..Citisem pe undeva ca da valori diferite la gemelara.Cand merg la ea cu rez de la DT o sa o mai intreb. Dc ma trimite zdai seeama ca il fac
Asa si eu! Am fost ieri.Nu a vrut sa imi zica..zicea ca are tendinta de baietel unu da ca mai bine nuzice ca nu e sigur! Hai ca aflam noi in curand. Avem aceleasi saptamani cat de tare e asta. Tu ce iti doresti sa ai?
sugubina +14
Lidia_P spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vmadelain
Buna burtici, Fetelor, vad ca discutati subiectul legat de RH, si eu am tot RH negativ, am dubla incompatibilitate cu sotul (eu am O1 si sotul AII pozitiv), dar dr mea mi-a spus ca momentan nu e cazul sa fac nimic...Incep sa am dubii cand va vad pe voi ca deja ati facut dozari, chiar din sapt 14, vreau sa ma duc si eu. Unde este institutul de Hematologie? mi-am luat trimitere de la medicul de familie, care e de parere ca trebuie sa fac dozarea cat mai repede...si chiar vreau sa ma duc sa ma linistesc! Intrebare: in cazul in care mi-ar iesi acum testarea pozitiva (SPER CA NU) ce ar trebui sa fac mai departe? Merci mult de orice raspuns! Madalina15+ |
institutul de Hematologie este pe str Dr Felix undeva dupa piata Victoriei, mai exact in partea stanga a cladiri BRD din piata Victoriei
17+
JoAnn spune:
sugubina, eu as vrea baiat si fata, daaaarrr slabe sanse...
dr. mea pleaca in concediu, dar cand vine peste 2 sapt, nu plec din cabinet pana nu aflu
la tine se vede burtica??? fiindca la mine se cunoaste chiar foarte bine
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_P institutul de Hematologie este pe str Dr Felix undeva dupa piata Victoriei, mai exact in partea stanga a cladiri BRD din piata Victoriei 17+ |
hei Lidia, Multumesc mult, o sa ma duc si eu maine dimineata, sper sa fie program!
Zi faina sa avem toate burticile!
Madalina15+
Lidia_P spune:
vezi ca maine au program de la 07:30 pana pe la 11 cred....vineri nu se recolteaza sange...poate ne intalnim maine acolo ca eu ma duc dupa rezultate
17+
danaint spune:
citat din mesajul lui vmadelain Buna burtici, Fetelor, vad ca discutati subiectul legat de RH, si eu am tot RH negativ, am dubla incompatibilitate cu sotul (eu am O1 si sotul AII pozitiv), dar dr mea mi-a spus ca momentan nu e cazul sa fac nimic...Incep sa am dubii cand va vad pe voi ca deja ati facut dozari, chiar din sapt 14, vreau sa ma duc si eu. Unde este institutul de Hematologie? mi-am luat trimitere de la medicul de familie, care e de parere ca trebuie sa fac dozarea cat mai repede...si chiar vreau sa ma duc sa ma linistesc! Intrebare: in cazul in care mi-ar iesi acum testarea pozitiva (SPER CA NU) ce ar trebui sa fac mai departe? Merci mult de orice raspuns! Madalina15+ |
Si eu tot 01 am, cu sotul A2. Pe mine m-a trimis dra la Instit de Hematologie, la 14 sapt, si am facut titrarea. Au iesit absenti. Mi s-a recomandat sa mai repet la 25 de saptamani din nou analiza asta. In cazul in care exista, se verifica in ce "cantitate", si apoi se decide procedura in continuare. Chiar daca nu sunt la varste mici de sarcina, ei pot aparea mai incolo, de aia e bine sa o reiei de 2-3 ori in sarcina, in functie de cum iti zice dr. Noi RH-ul il avem compatibil, doar grupele sunt in razboi, si am inteles ca A2 e cea mai "dura" grupa, iar a noastra cea mai "bleaga" - si de aici si problemele si incompatibilitatea.
18s
sugubina spune:
JoAnn tu nu ai identici? Atuncea nu are cum sa fie fata si baiat..Ai mei sunt identici..
Despre burta eu sunt mai maricica de fel..a se citi grasa. Si de aia nu se vede; burta e sub colac.DAAR cand stau intinsa simt tare si umflat rotund la buric si mai jos. Se va vedea ea..
sugubina +14
danaint spune:
citat din mesajul lui Lidia_P vezi ca maine au program de la 07:30 pana pe la 11 cred....vineri nu se recolteaza sange...poate ne intalnim maine acolo ca eu ma duc dupa rezultate 17+ |
Eu am fost pe la 12 parca, atunci cand am fost - acum vreo luna. Intr-adevar vinerea nu se recolta, si rezultatul ti-l dau (scris de mana :D) in 4 zile.
18s