Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

eu astazi mananc ardei umpluti .... o delicatese.... si in materie de fructe am 2 pere din alea super bune
voi astazi ce mancati?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Doura, Sun,

azi avem in meniu chiftelute, ciorba de cartofi cu ciolan si tarhon si sarmale...

ma duc sa ma intind in pat

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

loriiiiin bine ai revenit ..stai CUMINTE SI NU MAI FACE NICI UNA NICI ALTA!!!!!!!...nu risca nimic...te rooooog..astepata putin sa treaca perioada asta mai grea si apoi o sa fie bine sunt sigura ..ai grija de voi

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Buna Burtici,

Imi pare rau sa vad ca cateva dintre noi ne confruntam cu probleme: Lorin si Mirunam, suntem alaturi de voi, speram ca aceasta perioada sa treaca cat mai repede, stati cumintele si sunt sigura ca bebei o sa fie perfecti!
Douradoudou si Ana_O ma bucur pentru voi ca va simtiti bebelinii, astept si eu cu mare nerabdare acest moment!
[Sugubina] Felicitari pt bebelusii gemeni,sunt identici, foarte frumos! E ceva rar!

Va pup cu drag si asteptam vesti bune de la toate fetele care merg la echografie!

Madalina15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Lorin, profita de concediu si stai linistita, fara sa faci efort!
Vreau si eu ardei umpluti... cu smantana deasupra!!

Ana
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lorinnn ai grija de tine. te asteptam cu vesti bune.

Ana eu stiu k nu e buna bicicleta in sarcina, ai grija. intreaba medicu si vezi ce zice. dar nu prea face bine. mai ales pe trotoarele si soselele noastre perfecte.

meniu meu este ciorba acra de legume si mancare de fasole galbena.

bafta tuturor la eco. va asteptam cu vesti super bune.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Citat:

si 17+ cu

Douradoudou si Ana_O ma bucur pentru voi ca va simtiti bebelinii, astept si eu cu mare nerabdare acest moment!

Madalina15+

madalina mai ai rabdare putin si o sa simti si tu..

si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Ioana, bafta si tie la eco!
Miruna, sa fii cumintica si va fi bine, ai sa vezi. Noi suntem alaturi de tine
In legatura cu dozarea de anticorpi anti Rh, eu am facut-o la Medsana (ca-s mai proasta) si am dat 82 lei. Tot in 4-5 zile am primit rezultatul, asa ca tineti cont ca pretul la ei este f mare comparativ cu celelalte laboratoare.
Eu trebuie sa repet in saptamana 24 si ma voi duce la Medlife, daca stiti ca se face.

Symo 19+ Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

MSymo se face sigur. eu l-am facut luni la ei cu 25 ron
dar sincer nu prea mai am incredere in ei...
sa vad ce iese dupa ce repet CMV. daca iese tot pozitiv inseamna k sunt ok. dc nu..le dau dreptate celor care au avut probl cu rezultatele
stiu k la institutu de hematologie parca (dr felix - piata victoriei) e ok. am vazut k e 20 ron.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Ioana, bafta si tie la eco!
Miruna, sa fii cumintica si va fi bine, ai sa vezi. Noi suntem alaturi de tine
In legatura cu dozarea de anticorpi anti Rh, eu am facut-o la Medsana (ca-s mai proasta) si am dat 82 lei. Tot in 4-5 zile am primit rezultatul, asa ca tineti cont ca pretul la ei este f mare comparativ cu celelalte laboratoare.
Eu trebuie sa repet in saptamana 24 si ma voi duce la Medlife, daca stiti ca se face.

Symo 19+ Diana

Buna burtici,

Fetelor, vad ca discutati subiectul legat de RH, si eu am tot RH negativ, am dubla incompatibilitate cu sotul (eu am O1 si sotul AII pozitiv), dar dr mea mi-a spus ca momentan nu e cazul sa fac nimic...Incep sa am dubii cand va vad pe voi ca deja ati facut dozari, chiar din sapt 14, vreau sa ma duc si eu. Unde este institutul de Hematologie? mi-am luat trimitere de la medicul de familie, care e de parere ca trebuie sa fac dozarea cat mai repede...si chiar vreau sa ma duc sa ma linistesc!
Intrebare: in cazul in care mi-ar iesi acum testarea pozitiva (SPER CA NU) ce ar trebui sa fac mai departe?
Merci mult de orice raspuns!

Madalina15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna
ce mai fac fetele??

sugubina, tu o sa faci triplu test??? mie mi-a zis dr. sa nu il fac, fiindca oricum nu o sa fie relevant. si o sa ne bazam pe morfofetala de 22 sapt.

ieri am fost la eco, am vazut bb-ii, dar nu am aflat ce avem...

fetele

14+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput