Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
douradoudou spune:
fetele cu brida amniotica am citit si eu pe net...dar cred ca la voi nu e problema...la voi bb-eii sunt dezvoltati cum trebuie deci nu au fost afectati de brida aia..anyway cel mai bine sa va duceti mai des la echo ...la maxim 2 saptamani cred eu.. o sa fie bine sunt sigura ca o sa se rupa brida
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca dana si zuzi, citeam si eu pe net despre problema voastra mutuala. nenea tutunaru raspunea pe site-ul lui unei femei -care zicea ca a fost depistata o brida amniotica- ca el nu a intalnit in intreaga lui cariera nici macar un singur caz in care brida amniotica sa fi provocat probleme la pacientele lui. si are ceva experienta, si nu tone, ci giga si tera de paciente permanent. sper sa va mai linisteasca ideea asta. Mami de (28.10.2008) si bb2 17+ |
saru`mana mult ...pe mine ma mai linisteste asta...sa speram ca o sa fie si cazul nostru...si ca totul va fi bine
Doamne ai grija si de noi 16+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui douradoudou fetele cu brida amniotica am citit si eu pe net...dar cred ca la voi nu e problema...la voi bb-eii sunt dezvoltati cum trebuie deci nu au fost afectati de brida aia..anyway cel mai bine sa va duceti mai des la echo ...la maxim 2 saptamani cred eu.. o sa fie bine sunt sigura ca o sa se rupa brida alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 17+ cu |
Doamne ajuta
danaint spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
saru`mana mult ...pe mine ma mai linisteste asta...sa speram ca o sa fie si cazul nostru...si ca totul va fi bine Doamne ai grija si de noi 16+ |
Am citit si eu mesajul respectiv de la Tutunaru. E linistitor, ce-i drept. Am citit similar si pe site-uri straine, cu doctori care nu au vazut niciun caz afectat de asa ceva niciodata... Dar apoi dau peste site-urile alea cu comunitati dedicate copiilor afectati... si off!
Am citit ca in America si Australia se fac deja operatii in uter, pentru taierea bridei aleia, cand afecteaza deja un membru...
18s
sunset_zuzi spune:
danaint eu zic sa nu mai citesti chestii care te dau si mai rau peste cap asa ma facut eu ieri de am bocit o gramada...cred ca e mai bine sa asteptam putin poate dispare singura...oricum altceva ce putem face, doar sa ne facem singure rau
EvaF spune:
Gagics, peste 2 ore am intalnire cu bebe si cu translucenta lui nucala. Sa ne auzim cu bine in curand!
Bafta fetelor care mai merg la eco!
Joy, ai fost? Vesti? Ne incuscrim oare de data asta ca data trecuta ne-am ratat, ca sa zic asa...
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)
amelia_ilie spune:
Buna dimineata burtici !
Bafta celor care merg azi sa-si vada bb-ii! Eu mai am o zi.
Azi deja am fost harnicuta. Noroc ca e mai rece decat ieri, ca am reusit si eu sa calc o tura, mai am una dar am facut pauza, ca mi-e rau de foame. Mie daca mi se face foame fac uratel, ma iau caldurile si ma ia si cu lesin.
Daca se poate, sa vrea si eu parola de pe picassa. Multumesc mult!
11+
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui geniusamb am uitat sa ma loghez si apoi am dat send fara a scrie mesajul.. scuze Maritza, eu am rh negativ si parca si ioana_mami are. am facut dozare in sapt. 14 - absent - urmeaza in sapt 24 si 34. medicul meu spune ca sunt sanse 0.001% sa apara anticorpii. mergi la recoltare probe de sange (eu am fost la sanador insa , pe langa faptul ca a costat 65 lei, a durat si 10 zile rezultatul de am crezut ca innebunesc asteptand rezultatul - nu recomand clinica pentru analiza asta..) si , din cate stiu, lamedlife dureaza 4 zile. costa vreo 45 lei - insa intreaba la tel, sa nu ma insel in alta ordine de idei, am fost la eco azi. E BAIAT 100% cu o putza mare suntem fericiti si eu si tati!!! 232 grame si 15 cm pupici la burtici 18+ |
Da da , eu sunt cu Rh negativ...eu am facut analiza in sapt 7 si a iesit negtiv si o repet aapt viitoare cand o sa am aproape 20.
Eu o fac la Dr Felix ptr ca e specializat pe asa ceva si costa ...32 lei parca
Fericita 18+
Lidia_P spune:
amelia_ilie nu cred ca ai PM activat....deoarece am incercat sa iti trimit mesaj cu parola de la picassa si nu am putut.... te rog sa verifici si daca e sa il si activezi dupa care sa imi spui ca iti trimit eu parola
17+