Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimi! Va pupa si bebele meu, care loveste de zor in partea stanga... m-am gandit ca vrea si el sa spuna "buna dimineata" odiseei!
Miruna, sunt libera intre 11 dimineata si 18 seara, daca ai nevoie de sofer, i'm available! Pana vineri sunt in Bucuresti, cu cea mai mare placere vin, te iau si te duc unde e nevoie. Gaseste tu o programare pentru zilele astea si rezolvam. Totul ca sa fie bine cu aricelul! Pana atunci, gandeste pozitiv si ai incredere in Dumnezeu. Si gata cu "smotrul" prin casa, de cand sunt in odisee mereu citeam ca iar ai facut si ai refacut si ai curatat si etc... pauza totala. Noi te pupam si suntem alaturi de tine si gandurile noastre bune te vor incuraja si vei vedea ca totul va fi bine!

Ana
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Buna dimineata burtici !

Bafta celor care merg azi sa-si vada bb-ii! Eu mai am o zi.

Azi deja am fost harnicuta. Noroc ca e mai rece decat ieri, ca am reusit si eu sa calc o tura, mai am una dar am facut pauza, ca mi-e rau de foame. Mie daca mi se face foame fac uratel, ma iau caldurile si ma ia si cu lesin.

Daca se poate, sa vrea si eu parola de pe picassa. Multumesc mult!

11+

activeaza-ti pm din profil

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana ..ce smotru prin casa????nu are voie decatla baie...atat..in rest trebuie sa aibe pe cineva mereu cu ea sa-i aduca si papa pe tava in pat

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

Geniusa, eu vreau o cafea!! Cu mult lapte!
Aseara am fost in Herestrau, cu bicicleta. Foarte tare, sincer. Ma cam dor acum oasele posteriorului, dar n-am mai mers cu bicicleta de la 15-16 ani. Oricum, e clar, mersul pe bicicleta nu se uita niciodata. Joi repetam.
Asteptam vesti bune de la burticile care merg la echo!

Ana
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Salutare si de la noi!
Sugubina, EvaF bafta la eco, sa aduceti vesti bune!
De luni o sa fiu libera, relax acasa, abia astept. Vai mai am 3 saptamani pana la eco!

Symo 19+ Diana

Mergi la inceput

Doura, tot timpul scria ca in weekend iar a facut nu stiu ce, iar a avut chef de gradinarit, de curatat etc... acum pauza totala, fara niciun minimum de efort. Speram sa poata. Dar pentru bebe sunt sigura ca se va abtine. Miruna, pup!

Ana
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Eu EU EU ...Eu ma duc la eco....ABIA ASTEPT!!!!! AMR : 3 ore

Fericita 18+

Mergi la inceput

Symo, eu mai am 3 saptamani si jumatate... dar mi-e teama ca n-o sa rezist, sincer. Imposibil sa nu fug putin prin vecini. Oricum, stim bine ca timpul trece repede... Eu abia astept weekend-ul asta, mare, soare, plaja si valuri...

Ana
19

Mergi la inceput

Ioana, tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!! Sunt sigura ca ai emotii si ti-e dor de puiul tau. Asa am fost si eu vineri, nu mai intram o data in cabinet, sa-l vad cum se misca el prin burtica...

Ana
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fetele ce pofte mai aveti? Ce mai mancam si noi azi?

Ieri am fost in pta si am cumparat capsuni, cirese, piersici, nectarine..Ziceti ca am inebunit! Si cand am ajuns acasa a pus Pufi Pufescu de o super ciorba..Asa acrisoara, cu legume si fasole verde si dovlecel. AM papat doua castroane seara si altceva nu mi-a mai trebuit.

Va urez succes la ecouri ceea ce imi doresc si mie. Sper sa zica si Dinu ca e totu bine ca aia de ieri, sa nu imi descopere vrun purcelism.

sugubina +14

Mergi la inceput