Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna dimineata burtici,

acum am reusit sa termin de citit ce ati scris voi aseara
Miruna iti tin pumni si sa dea DD sa fiti sanatosi tu si bb, sa stii ca suntem alaturi de tine si te sustinem...sunt sigura ca pana la urma va fi totul bine
Sugubina ar fi super tare sa ai fata si baiat... ai fi o mamica implinita....ce sa zic doi dintr-o lovitura.... te invidiez, eu toata viata am visat sa am gemenii fata si baiat
va pe toate si va doresc o zi usoara

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

danaint ai PM

Miruna in primul rand felicitari pentru schimbare semnatura sa dea Domnul sa ajungeti cu bine si sanatosi la 40 sapt si incearca sa stai cat mai mult la orizontala, fara efort , asculta-l pe nenea doctoru` dar mai ales No Stress ( stii ca rade ciob de oala sparta ) curajjjj....

Doamne ai grija si de noi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Dana, Sunset, eu as face inca o eco, dar la un medic ok, cu un aparat bun. Chit ca, asa cum face Sunset, mai astept doua saptamani. Dana, daca tot te duci la doctorita ta, eventual cere-i o recomandare pentru un ecografist, cineva in care ea are incredere. Fruntea sus, o sa fie bine !

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:

iubita iti inteleg perfect nelinistea si eu am bocit ieri toata ziua, numai la ce e mai rau ma gandeam ...mie dr nu mi-a zis nimci despre brida doar mi-a zis ca este acolo ( nu mi-a zis daca e mica sau mare) si ca sigur o sa dispara pana la urmatoarea eco...el ear fff calm in timp ce eu am plecat terminata de acolo ...am inteles ca in cele mai multe cazuri brida dispare din motivele pe care le-ai zis si tu....eu am urmatoarea eco la dr meu peste o luna....bineinteles ca nu as fi putut sta ca o floricica pana atunci asa ca mi-am facut o programare la Diagnosis la eco pt 21.06 ( peste 2 sapt) sa vedem cum mai evolueaza pana atunci...slava Domnului ca la mine fetita s-a dezvoltat normal pana acum...dar vreau sa urmaresc in deaproape chestia asta

Si la mine bb e perfect normal si crescut corespunzator si toate celea. Dar acum o saptamana nu se vedea asa ceva , cand am avut progr de triplu test la dra mea. Acum am fost la altcineva, o recomandare de la dra mea, la dr Adriana Klein, si ea a vazut-o. Off!

18s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

pt miruna
bafta celor care azi se duc la echo
beatrice daca te simti atat de rau de ce iesi din casa singura??? ar trebui nici sa nu te duci la job..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

miruna, sunt de acord cu alexa. fiind totusi o problema cu potential f nashpa merita sa mergi la un al doilea medic in control, doar pentru o a doua opinie. unul care are un ecograf performant. poate la o clinica particulara unde te poate primi in regim de urgenta. macar un taxi sa iei daca nu ai pe cineva care sa te duca. sunt de acord si cu olga, nici trabmalatul prin gropi nu e o idee prea grozava dar mie mi-ar fi putin teama sa astept; pentru ca nu stiu care e avantajul la a nu face cerclaj. cat despre statul la orizontala, ai laptop sper, nu ?
olga, sunt intr-adevar "ingandurata". citesc aproape zilnic foarte mult, ma documentez, incerc sa imi gasesc o cale de scapare din o cezariana repetata mai ales ca stiu ca medicul nu se va stradui in nici un fel sa ma ajute si doar se va multumi sa ma lase sa nasc natural daca va merge totul bine de la sine. cat despre miruna, eu personal nu am experienta cu colul ca al meu era feciorelnic si dupa 40 de saptamani de sarcina, dar stiu diverse persoane care au pierdut sarcina brusc fara cerclaj, si cuvantul cheie in povestile alea mi s-a parut mereu "brusc".
beatrice, tu ceva mancare specifica pentru oamenii cu probleme de tiroida mananci ? singurul lucru pe care stiu ca il recomanda medicii pentru ajutarea tiroidei este patrunjelul en-gros. mie una imi si place in tot felul de mancaruri din abundenta. dar stiu ca exista si alte variante sa il consumi daca nu iti place in mancare.

Mami de (28.10.2008) si bb2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

dana eu ma duc la dr Marin Romeo de la Diagnosis peste 2 sapt ...prietenele mele au mai fost la el si au fost multumite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna buna cikas! Am aterizat si eu la servici. Azi a fost mai ok pe drum ca nu era soare si batea o brizulice.

Miru o sa fie bine sunt sigura. Sa te linistesti.

sugubina +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

dana si zuzi, citeam si eu pe net despre problema voastra mutuala. nenea tutunaru raspunea pe site-ul lui unei femei -care zicea ca a fost depistata o brida amniotica- ca el nu a intalnit in intreaga lui cariera nici macar un singur caz in care brida amniotica sa fi provocat probleme la pacientele lui. si are ceva experienta, si nu tone, ci giga si tera de paciente permanent. sper sa va mai linisteasca ideea asta.

Mami de (28.10.2008) si bb2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Lidia_P o sa am gemeni identici, deci daca are unu puta are si alalant
Orcum cel mai important e ca sunt sanatosi, in grafic cu structurile. Sexu mai putin conteaza.

sugubina +14

Mergi la inceput