Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

a mers

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

la medlife e 25 ron dozarea de anticorpi pt rh. si dureaza 3-4 zile
am facut si eu k am rh negativ.
la insititutu de hematologie de pe str. Dr. Felix (pe la piata victoriei) este 20 ron si luni se recolteaza si vineri se da rezultatu.

Miruna ai grija de tine. incearca sa stai linistita si cat mai mult la pat. si vb si cu un alt medic.

Bafta tuturor care merg la eco si felicitari celor care au aflat ce culoare are carucioru

merg si eu vineri sa vb cu doctoru sa vdm ce e cu CMV-ul asta.
oricum tre sa repet analiza si sper din suflet sa fie doar o greseala.
noapte buna tuturor

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Miruna, de incurajare. Stai linistita, si sora mea avea col deschis acum la sarcina a doua, si nu i-a facut cerclaj, doar a monitorizat-o cu atentie. A dus sarcina pana in saptamana 38 cand a facut cezariana programata (in ciuda sfaturilor mele, deh asa e ea mai incapatanata).
Am si o cunostinta care a facut cerclaj la ambele sarcini, si este bine mersi si ea si copii au fost bine.
Cel mai bine este sa stai in repaus total asa cum ti-a recomandat, asta ajuta mult la refacerea colului. E mai greu, dar merita.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 18+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Vise placute tuturor!

Ana
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

MIRUNA, ai fost la el sau la ea?Cum obtii progrmarile asa de repede?Eu sunt programata de o luna juma si abia sapt viitoare, pe 17, cand s-a anuntat o sedinta la serviciu, chiar nsh cum voi face....
Ai renuntat si la serviciu acum?

Mi-am cumparat revista bebelu si are ca supliment un Cd cu muzica frumoasa pt bebei "Mozart si prietenii".

Mie a ajuns sa-mi fie frica sa plec singura pe strada, mi-am bagat in portofel un biletel, in caz de urgenta sa contacteze pe sotzul sau sora.

Azi merg la endocrinolog.Am ajuns sa ma duc saptamanal de frica sa nu o mai ia tiroida intr-un fel(hiper/hipo)

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Miruna, nu stiu daca de inchis se inchide colul, dar de lungit mie mi s-a lungit dupa doua saptamani de stat numai in pat ( ma ridicam doar pentru pipi si ca sa imi fac un sandwich cand eram singura acasa-nici cat sa incalzesc mancare nu stateam in picioare ), de la 1.5 cm la 3, la 34 de saptamani de sarcina. Deci stai cat mai mult intinsa, nu in fund, sau in capul oaselor, nu sex, iar de ridicat ridici maxim un pahar de apa sau o carte. Asta pana la urmatorul control, cand vezi cum au evoluat lucrurile. In locul tau, acum, nu m-as mai trambala prin gropi, pe la spitale...nu il vad pe Badea vorbind prostii.

Alinushca, tu esti ok? Ca te "vad" ingandurata asa, nu stiu cum sa zic, ma insel, nu ?

Bafta, Letzy, azi la eco, iti tin pumnii, sa vii cu vesti bune!
Bafta, Beatrice, la doctor, sa fie toate bune!
Bafta, Sugubina, la eco 2, o sa iti placa de doctor, ai sa vezi!

Nu mai stiu ce mai avea de zis...mai trag cu ochiul la voi !

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Neata!

Eu am inteles ca daca e anatomic scurt nu e o problema atata timp cat sta inchis. Daca se deschide isi poate reveni insa trebuie sa stai la orizontala ca sa nu apese bebe pe col, de aici doar cele 2 ore de normalitate. Le-am redus oricum si pe astea. Acum imi iau tratamentul si astept, nu are ce sa pateasca daca stau cuminte, doar sa nu se inchida si sa ajung la cerclaj, lucru pe care am ajuns sa il sper, asa stau si eu linistita ca se va deschide cand vreau eu

Doura ,Sashenka, Bebelu, Madanic, Crisis

Bebelu, nu tu ai avut probleme cu colul? Am memoria varza

Beatrice, programarea o am de luna trecuta. Cum insa peste 2 saptamani trebuie sa vada cum am evoluat mi-a gasit asistenta loc imediat, sunt prima. Ieri i-am dus prajituri si surprinzator am intrat mai repede ca niciodata, se pare ca asta este secretul... in 7 ani nu i-am dus nimic acum am invatat. Daca ar stii B. ar face crize.

Cat despre starile de rau, e foarte cald, sarcina oricum da astfel de stari, nu te speria. Trebuie sa bei multa apa, sa fi imbracata cat mai lejer si subtire si sa eviti statul afara pe cat posibil.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neatza!!!
Cafea anyone?
Multumiri burticilor pentru urari
Miruna, trebuie sa ai grija de tine, sa l asculti pe medicul tau ca stie cel mai bine cum sa te indrume..
Ma uitam pe prima pagina si suntem deja 90!!!
sa bem o limonada pentru asta!
Succes burticilor ce merg la eco azi, felicitari celor care s au intalnit zilele astea cu BB ii lor

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Tocmai m-am intors de la eco, si am si eu o brida amniotica :(.
sunset_zuzi, tie ce ti-a zis despre ea? Cum arata? Mie mi-a zis ca e bine ca e mica si intinsa. Si ca e foarte posibil sa o rupa bebe impingandu-se in ea, sau sa se rupa de la dilatarea uterului si a sacului. In cazurile cele mai rele, brida asta e lunga si neintinsa, si atunci ii poate prinde un picior sau o mana copilului in ea... Dr nu parea ingrijorata, dar pe mine m-a speriat :(

Iar pe fisa, dupa ce am plecat din cabinet, mai scria ceva - ce nu am auzit-o zicind in timpul eco, dar multi dr au obiceiul aiurea sa mai completeze cate ceva pe hartie cat tu te stergi/imbraci:
discreta distensie pielica la rinichi.

Stie cineva de asa ceva?
Am cautat eu un pic pe google, nu am prea gasit nimic :( decat ca distensie inseamna inflamarea unor organe. Off! Ce e cel mai enervant e ca nu gasesc NIMIC concludent pe net :( Si mai am un pic de asteptat pana la programarea la doctora mea :(

Aveti vreo recomandare unde sa imi fac o programare intermediara, sa vada ce e cu astea 2 chestii: brida si distensia? Sa gasesc in timp scurt (o sapt) si la cineva cu ochi totusi bun?

18s

iubita iti inteleg perfect nelinistea si eu am bocit ieri toata ziua, numai la ce e mai rau ma gandeam ...mie dr nu mi-a zis nimci despre brida doar mi-a zis ca este acolo ( nu mi-a zis daca e mica sau mare) si ca sigur o sa dispara pana la urmatoarea eco...el ear fff calm in timp ce eu am plecat terminata de acolo ...am inteles ca in cele mai multe cazuri brida dispare din motivele pe care le-ai zis si tu....eu am urmatoarea eco la dr meu peste o luna....bineinteles ca nu as fi putut sta ca o floricica pana atunci asa ca mi-am facut o programare la Diagnosis la eco pt 21.06 ( peste 2 sapt) sa vedem cum mai evolueaza pana atunci...slava Domnului ca la mine fetita s-a dezvoltat normal pana acum...dar vreau sa urmaresc in deaproape chestia asta

Doamne ai grija si de noi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

Mi-as suna doctora, sa merg mai devreme, sa vada si sa imi explice (daca se poate sa descoperim ca a disparut :) ) ce e cu brida aia amniotica. Numai povesti horror am citit pe net :( am vazut si poze cu copii cu asa ceva, off, cine m-o fi pus sa ma uit :( Voi ce ziceti? Sa sun sa ma duc mai devreme de 21 cand aveam programare? Sa mai caut pe cineva sa imi fac o noua eco sa isi dea cu parerea?

Cand tocmai mai linistisem dupa disparitia hematomului, acum apare asta :(

18s

Mergi la inceput