Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Fetelor va poftesc la o portie de dulceata de capsuni facuta de mama mea, ca in copilarie.

29 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Laurika stii ce votez nu?uita-te la semnatura

Dragaica maaama colul tau e beton!!!!!dar mie mi-au zis ca si un col lung se poate deschide de la contractii.Nu vreau sa te sperii,asta mi-au spus dr.Tu oricum stai cuminticacate kg au bebeii??

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
31+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -6 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

gata fetele, m-am dusat, am folosit aparatul minune gilette...nu prea stiu ce "freza" a iesit, sa imi zica diseara sotul

am pus rochita de duminica am pregatit gentuta....sunt o Doamna cu un balon in fata

e bine,ca mama zice ca nu m-am deformat

si gata, in 5 minute chem taxiul si merg la control...

am mai mancat niste pepene galben, de parca stomacul meu nu era deja in pioneze dar pe caldurile astea ce sa mananci...sper sa nu am vreo surpriza in drum spre CMU sau acolo la control

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Fetelor va poftesc la o portie de dulceata de capsuni facuta de mama mea, ca in copilarie.

29 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

cu paine prajita cu unt sau cu clatite

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 2 zile pana in Liga I, 9 zile pana in Liga Campionilor si maxim 30 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Alina daca nu mai salvezi nimic pe C cresc sansele de recuperare. Sper sa poti recupera cat mai multe date!

btz_ovi ai PM

maurice, Dumnezeu sa o aiba in paza pe bunica sotului!

laurika am vazut ca a iesit castigator Cristian Alexandru
Radu Cristian 6 voturi 32%
Cristian Alexandru 8 voturi 42%
Ionut Cristian 2 voturi 11%
Cristian Andrei 3 voturi 16%

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu

AMR 7+

AM vazut!!
Multumesc mult de tot.Oricum preferatul era Cristian Alexandru si am scris acu 2 zile ca asa ramane.Va multumesc la toate!!
Maurice: condoleante!sper sa treceti cu bine peste asta!
Mai fetele, eu zic ca Sheri o sa fie prima, am eu ca un feeling asa.....Apropo, SHeri, v-ati gandit la nume pentru buburuze?

Laura 32+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica maaama colul tau e beton!!!!!dar mie mi-au zis ca si un col lung se poate deschide de la contractii.Nu vreau sa te sperii,asta mi-au spus dr.Tu oricum stai cuminticacate kg au bebeii??

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
31+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -6 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mai, daca tin cont ca aici nu mi-au dat nimic pentru contractii, no-spa nu am luat decat 2-3 saptamani cate 1 pe zi eu zic ca stau bine, colu a tot crescut de cand au inceput contractiile. Nu stiu ce sa zic, sa ajung la 32 de saptamani si daca incepe sa se deschida or sa se descurce ei Am sa vad pe 16 cum mai stau.
BebeA are 1335kg. si BebeB are 1115kg.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Aham!! Deci Laurica imi place Radu ca e mai scurt si il poti alinta Raducu, Cristian ai zis ca oricum il vei folosi, si combinat cu celelalte rezulta un nume lung si care abia va incapea in pasaport, dar eu vb estetic, daca te iei dupa considerente religioase si vrei un nume sfant pune-i numele sfantului din ziua in care se naste

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Deci si sotul meu la fel gandeste: sa ii intre numele in pasaport.Si el e fan Radu Cristian..asa ca vom alege dintre astea :).Oricum, pupicei la toate :*
Si tot uit sa-ti zic ceva: pana sa aflu ca am baiat, ma gandeam ca daca o sa fie fetita o sa o cheme Letitia Maria..si oricum, ne dorim fata si asta o sa fie numele in caz ca iese.

Laura 32+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Am tras un pui de somn acum imi e `ceva mai bine!
dau fuguta si eu la preagteala tuns ras vrezat si sa cumpar ceva pt dr un ananas sio sampanie deosebita vreau sa ii duc pt ca nu m alasa sa platesc consultatia si nici sa ii dau bani asa ca....

stiu ca mai e pan ala 7 dar am de pregatit una alta si si asa ma misc in reluare!

sper sa vin cu vesti bune!

Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmen, supozitoare ai incercat? Dar faimoasele picaturi pentru gaze, cele care se dau bebelusilor, Sab-simplex, Espumisan, Debridat? Ca regleaza si tranzitul si isi fac efectul destul de rapid. Eu cum le dadeam si incepeau parturile Nu se poate sa te chinui cu orele ca intr-adevar pot da contractii. Eu am vomitat cu o saptamana inainte de nasterea Elisei, am luat un virus de la Ana, si am avut ca un pre-travaliu. Clisma nu-i chiar asa de nasoala, mie mi-au facut de 2 ori ca ajuta sa coboare bb si as fi facut orice numai sa nasc normal.
Mousel, e normal in sarcina sa n-ai simptome la infectia urinara. eu tocmai ce am terminat a doua tura de antibiotic si parca vad ca nu e ultima. Si lichide beau nu gluma.
Carla, pentru gemenasi mai bine la tine in burta decat in incubator. Imi pare rau pentru colega ta, mare ghinion sa piarda bb la asa varsta gestationala.
Alina, dar parca ai sustinut dizertatia, nu? Nu ai avut si CD, copie dupa lucrare. Ti-a raspuns profesorul tau daca o mai are el. Macar poti copia pozele cu burtica puse in albumul nostru.
Rodyka, ce mamica sexy si tanara. Am observat ca si acum e grasunica fetita voastra. Cum incercati sa ii controlati greutatea? Te intreb ca Ana mea si-a mentinut predispozitia din burtica si din laptele meu era umflata bine de tot de mi-a zis pediatra sa inlocuiesc o masa de lapte gras cu una de mar, ca e mai putin calorica si asa nu mai ia kilogramul pe luna. Iar la 8 luni era la regim , nu banana, nu cartof ci dovlecel, nu paine si dulciuri. Si am continuat asa pana la gradinita cand n-am mai putut controla meniul ei. Si tot grasunica este desi are la gradinita aproape numai program afara, avea o zi de gimnastica, mai mergem si la bazin, acum merge cu bicicleta/trotineta zilnic si de ceva vreme ia si masa de dimineata acasa ca sa nu fie sandwich ci iaurt cu cereale, ceva mai sanatos. Ce sa mai, in concluzie ne agitam ceva cu greutatea ei si nu se vede, are colacei la burta si gropite pe fund.
Iar cea mica e la ingrasat

Vroiam sa va intreb ce parere aveti. Sa punem rugaciunile postate de Larisa la inceputul subiectului. Asa vor fi usor de gasit si nu putem spune ca ocupa mult spatiu in pagina.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Vroiam sa va intreb ce parere aveti. Sa punem rugaciunile postate de Larisa la inceputul subiectului. Asa vor fi usor de gasit si nu putem spune ca ocupa mult spatiu in pagina.

Eu sunt pentru!

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput