Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

laurika am vazut ca a iesit castigator Cristian Alexandru
Radu Cristian 6 voturi 32%
Cristian Alexandru 8 voturi 42%
Ionut Cristian 2 voturi 11%
Cristian Andrei 3 voturi 16%

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu

AMR 7+

Eu am votat Radu Cristian.....ce aproape eram

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Si mie tot radu cristian mi-a placut ca era unul lung si unul scurt, dar acum s-a ales!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

De constipatie Alina sa nu iti doresti niciodata, eu am zile cand stau intinsa pe covor in baie cu dureri si incerc cu orele sa ies la toaleta!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Prune, prune si iarasi prune, suc si uscate de 2 -3 ori pe zile.......face iracole, prietenii stiu

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Nu s-a incheiat "concursul", mai votati nume pentru Laurika !

btz_ovi ai PM

Fetele care stati acasa puteti pune muzica la bebei.. eu de juma de ora ascult aceste www.trilulilu.ro/angy2009/81eaff368b9474" target="_blank">valsuri superbe

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu

AMR 7+

Mergi la inceput

Dragaica am mancat si mananc, nu am constipatie in sensul ala ci nu elimin gazele si se fac spatii libere pe colon care opresc tranzitul! Mananc prune si cirese cam 1 kg pe zi, durerile imi sunt date de golurile de aer trebuie sa ma reglez cumva as face o clizma sa vad cine imi face sa scot aerul ala care ma termina, dupa aceea sunt sigura ca prunele vor functiona ca doar si in trecut am primit reteta de la tine si au functionat perfect , pana la mutatul asta prin toata casa

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Aham!! Deci Laurica imi place Radu ca e mai scurt si il poti alinta Raducu, Cristian ai zis ca oricum il vei folosi, si combinat cu celelalte rezulta un nume lung si care abia va incapea in pasaport, dar eu vb estetic, daca te iei dupa considerente religioase si vrei un nume sfant pune-i numele sfantului din ziua in care se naste

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Carmen, cand mananci fructele? Poate din cauza asta..
Stii ca e indicat sa le consumi la 1-2 ore inainte de masa si 2-3 ore dupa.
Pentru eliminarea gazelor eu recomand fasolele

Eu o simt pe bebelina in dreptul stomacului intre coaste spre stern si in dreapta sub coaste, in lateral tare si incerc sa imi dau seama in ce pozitie e Am o grija

AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mousel spune:

tocmai mi-am luat analizele
m-am pricopsit cu o infectie urinara cu enterococ(oare o sa scap repede de infectia asta, ciudat este ca nu am nici un simptom de infectie urinara) si cu fierul mic mic..la fier nu ma plang sa ia printesa fier si calciu cat pofteste ca suplimentez cu pastilute

27+ cu Printesa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Carmen, cand mananci fructele? Poate din cauza asta..
Stii ca e indicat sa le consumi la 1-2 ore inainte de masa si 2-3 ore dupa.
Pentru eliminarea gazelor eu recomand fasolele

Eu o simt pe bebelina in dreptul stomacului intre coaste spre stern si in dreapta sub coaste, in lateral tare si incerc sa imi dau seama in ce pozitie e Am o grija

AMR 7+

Am mancat linte ca asa mi-a zis lumea pe aici si m-am umflat ca un balon, nu au vrut sa iasa, asa ca mi-e frica acum de fasole, mai incerc 2-3 zile prunele poate poate si de nu atunci clizma ca a inceput sa ma doara tare in capul pieptului de la acumularile de gaze, nici nu pot dormi de durere!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Gata am si contract intr-un final...dupa ce am asteptat putin, medicul era la o nastere...iar cu neonatologul si anestezistul merg vineri sa discut, acum erau ocupati unul cu proaspata mamica si celalalt cu bebe

Eladea
la cati mai multi ani inainte!
...si noi la capitolul planuri am zis tot asa: un loc bun de munca, casa, masina...apoi copii...ei bine le-am avut pe toate astea si acum zicem ca daca vine bebe trebuie sa schimbam si casa si masina
Paula si mie mi se umfla mainile si picioarele...si acelasi lucru mi l-a spus doctorul, nu este nici o solutie...dupa ce nastem scapam si de problema asta
Btz_ovi am inteles ca bebeii misca si in somn...ca si eu eram nedumerita daca mai doarme copilul asta, ca eu il simt tot timpul miscand
Lala felicitari pentru bebe grasunel
Carmen belu e cu o zi mai mare decat mine...deci mai are putin pana naste
...off imi pare rau ca va inunda...nu are nimeni un nr de tel de contact sa il sunati pe vecin sa vina acasa
Ariana nu mai ai mult si o sa te bucurii de delfinas
Laurika eu am fost la munca pana am avut 33 de sapt fix
Aelita sunt de acord in ceea ce priveste utilizarea scoicii in masina...adica sunt lucruri care nu se negociaza indiferent daca plange bebe sau nu...ii place sau nu....eu de fapt innebunesc cand le aud pe unele care imi spun “Pai nu cumpara “x lucru” ca daca e ca al meu si nu-i place ai dat banii pe degeaba” ...si texte de genul “copii in special baietii nu e bine sa ii lasi sa planga mai mult de 1 min” ....dupa care astfel de femei se plang ca nu mai pot de oboseala, pai cand ajunge copilul de cateva luni sa iti organizeze intreaga viata e si normal sa fi epuizat si sa nu-ti mai doresc un al doilea copil

...de fapt eu cred ca noi singuri ne complicam viata inutil cateodata
Iar nasterea e o minune....eu sper din tot sufletul sa fie bine, sa pot naste natural cu epidurala si cu Marius langa mine

Oana 35+ Matei

AMR 31zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput