Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Vroiam sa va intreb ce parere aveti. Sa punem rugaciunile postate de Larisa la inceputul subiectului. Asa vor fi usor de gasit si nu putem spune ca ocupa mult spatiu in pagina.

Eu sunt pentru!

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Si eu sunt pentru!

29 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica cum esti cu contractiile?eu nu am net decat rar si cade des si nu pot citi forumul.Asa ca nu sunt la curent decat cu ultimele pagini.Cat au bebei??

Sheri ce ti-a zis dr?ramane 29 iunie?si fetele cate kg au acum?

Profu ma vede pe 23, nu e sanatos , si imi spune atunci cand nasc, pb imi va scoate cerclajul atunci.
La eco merg luni, pe 14 adica, sa fac morfofetala la prive, ca la spital a durat doar 5 min, n-am vazut nimic, am auzit doar ca-i colul 2,1 si m-am bucurat.
Stai cumintica si contractii nule!

Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Racusor, Anca sa ne aduceti numai vesti bune.
Valabil la toate fetele care aveti azi eco, ca nu mai retin

29 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sper ca sunteti cuminti, nu nasteti vreuna, da??????
ma duc sa citesc capitolul asta din urma, ca mai mult nu apuc. aveti prea mare viteza pt mine.

Paula cu Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Rodyka, ce mamica sexy si tanara. Am observat ca si acum e grasunica fetita voastra. Cum incercati sa ii controlati greutatea? Te intreb ca Ana mea si-a mentinut predispozitia din burtica si din laptele meu era umflata bine de tot de mi-a zis pediatra sa inlocuiesc o masa de lapte gras cu una de mar, ca e mai putin calorica si asa nu mai ia kilogramul pe luna. Iar la 8 luni era la regim , nu banana, nu cartof ci dovlecel, nu paine si dulciuri. Si am continuat asa pana la gradinita cand n-am mai putut controla meniul ei. Si tot grasunica este desi are la gradinita aproape numai program afara, avea o zi de gimnastica, mai mergem si la bazin, acum merge cu bicicleta/trotineta zilnic si de ceva vreme ia si masa de dimineata acasa ca sa nu fie sandwich ci iaurt cu cereale, ceva mai sanatos. Ce sa mai, in concluzie ne agitam ceva cu greutatea ei si nu se vede, are colacei la burta si gropite pe fund.
Iar cea mica e la ingrasat

otilia, nu eram chiar asa de tanara nici atunci, aveam 27 de ani. printesita mea a inceput sa pape iaurt si branza de vaci de la 3 luni. orez, biscuiti, gris, paste, cartofi nu i-am dat decat dupa 1 an ca era grasunica. si acum e plinuta desi face multa miscare, dar se mentine oarecum in aceleasi limite. probl e ca e foarte mofturoasa la mancare, ii plac doar pastele, cartofii, clatitele, mamaliguta, supa de galuste de gris, orez, carnita la gratar si, peste toate, mancarea chinezeasca. iar in paradisul fructelor, ea mananca doar mere golden si pepene verde... asa ca dintre astea ii fac un meniu in fiecare zi, mai punem cereale cu lapte/iaurt acru, ceaiuri... noroc ca de cativa ani nu mai urla dupa "suc negru" (cola), dar cate o gurita de pepsi (yammi) mai fenteaza...

si eu sunt pentru postarea rugaciunilor pe prima pagina.

va vad pe voi ca mergeti tot mai des la controale si eu mai merg doar de 2 ori: o data peste 3 sapt sa punem la punct datele nasterii si a dpua oara: la eco cu o sapt inainte de DPN (ceea ce cred ca nu o sa mai apuc ).

34+ AMR 5+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani Flupsi! Sanatate multa si toate gandurile bune

Eladea, la multi multi ani fericiti si sanatosi impreuna!

Michelle, eu zic ca la niveul sotmacului sta bb cu capusorul, al meu asa sta...

Lala, felicitari pt grasun. Ai o tensiune normal mare (asa a zis un cardiolog saptamana trecuta la tembelizor) E pe muchie.

Alina 32+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Sheri, am retinut ca tu iti faci singurica injectiile la nevoie.
Cum reusesti?

Stai la orizontala?

Eu ma gandeam sa-mi infig singura acul si dupa sa-mi chem sotul sa impinga...dar parca mi-e frica

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Michelle, eu miscarile le simt in stomac si in dreapta sus. Si e cu capul in jos... In stomac imi da cu picioarele si fundul. Mai simt presiune jos, pe vezica. Atunci cred ca se impinge, se intinde... Inainte de a se intoarce, miscarile ce le simt acum sus le simteam numai jos, dadea din picioare in vezica. Eu, dupa cum descrii, zic ca e pregatit, cu capul in jos.

Bumblebee, cand mai mergi la eco? Sa vezi daca s-a intors?

Cristina 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Racusor, Anca, astept vesti bune!

Denisa, ma bucur ca bbii cresc bine, imi pare rau ca tu trebuie sa stai in spital...

Maurice, condoleante, Dumnezeu sa o ierte.
Cat despre catel si burtica, eu as zice sa nu te sperii, daca nu te doare, uterul e un adapost pt bb, lichid amniotic.

Alina 32+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

eu mai merg la control peste 2 saptamani...dupa care saptamanal pana nasc (cica costurile sunt incluse in costurile nasterii si nu trebuie sa platesc pentru vizitele saptamanale)
Rodyka cred ca e diferit de la un medic la altul...habar nu am...
...sa nu mai zic ca am DNP-ul pe 9 iulie si am programare fcauta si pe 12 iulie

Oana 35+ Matei

AMR 31zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput