Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 18
btz_ovi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
inca parca nu imi vine totusi sa cred, Racusor avea dpn-ul cu 3 zile inaintea mea ...cred ca de acum trebuie sa fim toate pregatite Oana 35+ Matei AMR 30zile |
Si cu 6 zile inaintea mea.Eu sunt asa emotionata ca mi-am sunat si familia,de parca as fi nascut eu
Luni seara va fi si bagajelul meu terminat,mi-a zis sotu ca ma ia de urechi daca mai lenevesc mult.
35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
crispro spune:
Buna dimineata si de la noi! Am deschis repede laptopul sa vad ce noutati sunt, si m-a luat plansul de emotie, cand am vazut ca a venit pe lume Andrei Ioan!!! Felicitari, Racusor. E foarte bine la greutate, inaltime, scor... Abia astept poze, vesti noi... Vai, ce m-am emotionat! In curand ne vine randul si noua... Ii doresc lui Racusor sa se acomodeze cat mai repede si ea, si bebele, unul cu altul, sa aiba laptic, sa fie bebe papacios, cel mai sanatos.. Ii doresc de fapt tot ce imi doresc si eu pentru bebelu meu...
Florentina, nu stiu ce sa iti zic de tratament, ca nu am luat, vad ca te-au lamurit fetele care au luat. Legat de pozitia bebe, nu e prea devreme sa fie intors. Daca imi amintesc bine, parca si Leti a lui Carmen e deja pregatita de lansare, nu, Carmen?
Burtici, va
, ca is toata o emotie. Merg sa imi beau cafeaua, poate imi revin... De Anca nu stim nimic???
Cristina
34+ cu 
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
racusor, pana la urma e bine asa, azi implineai 37 sapt, nu?
FELICITARI, sa fiti bine si sanatosi si tu si bebe Andrei, ati luat o nota foarte buna. 
34+ AMR 5+
Gibraltar la lac_
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
bumblebee spune:
Eu zic ca e f bine ca bb e intors
, la mine la 31 s se uita doctorita destul de suspect, sansele scad sa se intoarca, am putin lichid,
, se stramtoreaza spatiul.
Alina
32+ cu 
gargarita
tina_80 spune:
Fetelor, pe mine m-a lasat memoria
....
Racusor nu tb sa nasca vaginal, sau ma insel eu? Eu parca tin minte ca ea asa vroia.
Aseara(vb lui Carmen) parca am gandit pt o secunda ca v-a naste si ma gandeam la ce ne spunea ea...ca nu i-a venit patutul, ca poate reuseste sa se mute, etc
Si ati vazut ca greutatea estimata la eco = greutatea reala?!
Si eu vroiam sa-mi sun sotul sa-i impartasesc bucuria dar mi-am adus aminte ca nu poate vb ca prezinta un simpozion
Nici eu n-am bagajul facut, nu am hainutele spalate, calcate, nu am patutul montat. De saltea nu mai vb.....ca nu am deloc.
tina
33+ cu
Tudor Gabriel
AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!
maurice spune:
Racusor felicitari 

!!!!
Bun venit Andrei! 

Si eu m-am emotionat! Va doresc multa sanatate, sa va bucurati de minunea voastra si asteptam vesti!!!
28+
larissa_79 spune:
Am vorbit si cu racusoru' la telefon...acum jumatate de ora. N-am sunat-o imediat dupa mesaj...am stat sa imi revin. Era ok...si-a revenit super dupa cezariana....pe bebe il zarise doar putin dupa nastere ca i-au lipit fatzuca de obrazul ei....si mi-a zis ca era asa de finaaaa![]()
Spunea ca deja o muta in rezerva pe ea....si in drum spre rezerva va trece si pe la bebe. Lui bebe i se fac acum analize sa se asigure ca e totul in regula. Cam asa e regula inainte de 37 de saptamani la privat...ca la stat nu stiu cat de omoara astia. Slava Domnului ca era in spital...ca ea zicea ca nu prea mai avea contractii si dureri aseara si cu toate astea inimioara lui bebe avea bataile foarte mici. Si prin cezariana l-au scos greu ca uterul era foarte tare si strans si bebe lipit de el.
Oricum era tare bine Alina asa....s-a obisnuit cu ideea dar atunci cand i-au zis ca o baga in cezariana ii tremurau picioarele. Oricum e pe maini super bune la Regina Maria!
Imi zicea ca nu poate sa doarma...deh adrenalina....o sa patim si noi la fel pana o sa cadem de oboseala. Si cand sa cadem...cazi de poti ca deja esti cu bebe acasa ![]()
Deci sub 36 inca nu discutam da.....daca startul s-a dat de la 36 de saptamani sa se pastreze macar asta daca tot s-a bagat racusoru' in fata!![]()
Va pup si nu va stresati...nu va emotionati prea tare ( stiu e imposibil...eu nu-mi gasesc locul de cum am aflat) si da...sa terminam bagajele de spital...eu vorbesc care n-am nika 
Larisa
33+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
CarmenAlbu spune:
Crispo
, da s-a intors de prin sapt 29 e pregatita de lansare, mami o asteapta dar peste vreo 4 sapt macar sa nu ne faca o surpriza inainte!!!!![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+
larissa_79 spune:
tina, ba da trebuia sa nasca natural...dar bebe avea bataile inimii prea mici pentru a se risca cineva la natural. S-a facut cezariana de urgenta.
crispo, nu...Leti inca nu...tre sa mai stea....si al meu e intors din saptamana 28. Cam atunci se intorc ei...unii chiar si mai devreme.
Larisa
33+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Victo spune:
oana, de burtica mea ziceai sau a celeilalte Paula?:)cred ca ea mai degraba, ca eu nu am mai pus poze de mult.
2 ore cu masina...am putea pleca dium de pe la 8 atunci, sa fie racoare.
Paula, nu cunostem Tg Mures, ca n-am fost decat in trecere, prin centru si atat.dar am inteles ca e undeva pe un deal.
ma gandeam sa fie as o ultima iesire cine stie pana cand..
pb e ca masina noastra nu are AC si e dificil de umblat vara cu ea. mai ales cu bbelasul, nu ne bagam. am fi vrut anul asta sa luam una noua, dar cu reducerile astea de salarii, plus ca eu voi ramane in iarna fara bani cine stie cate luni..am amanat pana la anul.
in alta ordine de idei, pe mine ma omoara caldura. avem intre 25-27 grade in casa, depinde de camera..si eu tampesc la caldurile astea. afara deja e si mai cumplit sa ies. am fost ieri de la 10-12 a fost ingrozitor, plus umblatul prin magazine, m-a terminat..
si tot am uitat sa ii cumpar niste tricouri lui Stefan
probbail il voi tirmite pe sot.ca eu nu mai pot si gata.
am avut noroc ca a venit soarca vreo 3 zile la Cj si ne-a pus gemul de capsuni- cred ca cu asta o sa si ramanem..si am scapat eu de o bataie de cap.
Paula
cu
Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica