Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 19
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 Deci....avem primul delfinas!!! Andrei Ioan de raucosoru' Mesaj de la racusoru': "neata' uite ca m-am bagat in fata! Bebe a iesit rau la stres test, nu ii mai batea bine inimioara si m-au bagat in cezariana de urgenta la 12 noaptea. Bebe a avut la nastere 2680 gr, 50 cm si nota 9/10. I-au pus mascuta ca nu repira bine. Acum i-au scos-o sa vada cum reactioneaza. Doamne ajuta sa fie bine mititelul! Mi-e frica pentru el!" Asta e mesajul, n-am trunchiat nimic. Una peste alta....e bine...bebe are greutatea ok e totusi nascut la 36 de saptamani etc. Bine ai venit Andrei Ioan! Te-ai bagat tu in fata dar te iertam si te asteptam sa vii cu mami acasica! Doamne ajuta! Pomeniti-o pe Alina si Andrei Ioan zilele astea sa fie totul bine! Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Multa sanatate Racusor si bebe Andrei.....Am inceput sa plang de emotie cand am citit mesajul....S-a dat startul la odisee.....Ce emotii...Da Doamne sa fim cu toate bine si bebeii nostrii sa fie sanatosi
32+
Tudor ConstantinAMR -8
larissa_79 spune:
A si fetelor foarte important...ziceti azi cate un Doamne ajuta! pentru Alina si bebe.
Larisa
33+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
mov_79 spune:
Andrei bine ai venit!!! Sa iti daruiasca DD tot ce e mai bun , Racusor cred ca e asa fericita, m-a lovit plansul cand am citit si ingrijorarea ca nu am terminat bagajul, mi-am sunat mama sa vina la mine sa mergem sa finalizam cumparaturile pt spital
Va
, azi e o zi speciala pt noi:)
35+
Victo spune:
de pregateli ce sa zic..mie hainutele mi-s spalate, troneaza in dormitor si pe masa de calcat, dar nu am spor deloc sa le si calc. de-abia de-abia am calcat ieri cateva,. mai incerc si azi asa vreo juma de ora..
tot am zis sa pana la sf sapt 36 sa termin si cu ele.
curatenie nu mai fac nica. noroc ca Stefan e la gradi ziua si cum venim acasa numa seara, nu are timp sa faca mizerie. ce se mai dpeune praf asa..
sotul se mai harniceste si el..a dus sticlele de platic..mai are insda niste hartii..dar sper eu ca in curand o sa am casa libera de tot.
peste o sapt mai vine tanti la curatenie, sa termine generalisima, cu baile si holul..si cam gata totul. nu stiu cu caldura cum vom face,AC E IN LIVING...iar bb il voi tine probabil in dormitor, cu usa deschisa, sa nu bata pe el.
Paula
cu
Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica
tina_80 spune:
Eu sunt tare emotionata! Am inceput sa ma gandesc la toate cele
Azi am examen si am uitat tot ce am citit zilele astea

tina
33+ cu
Tudor Gabriel
AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!
larissa_79 spune:
tre' sa il trecem pe Andrei la bebei pe prima pagina...cine are timp, poate si se ocupa de partea de admin....ce ziceti se baga cineva?
Larisa
33+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
btz_ovi spune:
Eu am incercat sa atipesc un pic ca is treaza de la 6 da nici nu am putut,mi-e gandul numai la Racusor si la bebelusul ei.Ma gandeam cum trece timpul,nici nu stim cand vom naste,iar eu nu am nimic pregatit.Patul si carutul inca nu le-am primit,dulapul pt hainutele lu bebe e in magazin inca,hainutele indesate prin pungi pe la bd,nespalate,necalcate,pampersii tot prin magazin si aia,eu nici nu am apucat sa vb cu doctorita despre nasterea mea (e posibil sa raman fara medic la nastere mai mult ca sigur
)
Ma bucur insa ca nu sunt singura nepregatita.Haideti fetele sa ne mobilizam un pic,acusi nastem
35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
CarmenAlbu spune:
mai fetelor tocmai m-a lovit in 3 saptamani incepem sa scoatem motatele ca se da verde oficial la odiseea delfinasilor!!!!!!

Eu pe Leti o mai tin sigur, nu ma misc din pat si n-are pe unde sa iasa!!!!
, mai face ea figuri dar o scoatem cand nenea doctorul zice ca e pregatita, asa stiu si eu ca si Larisa ca bebe se inoarce mai devreme ca oe urma e olecuta prea mare si ii e prea greu!!!![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+
Otiliav spune:
Neata!
Felicitari Racusor, recuperare usoara si laptic din plin! Bb sa fie sanatos, cumintel si necolicos!
Sunt inca
Ma gandeam ca nu naste nimeni pana pe 15 iunie si ia uite ce surpriza uriasa ne-a facut Andrei Ioan.
Deja la mine s-a tras semnalul de alarma, trebuie sa ma apuc sa fac liste cu ce am nevoie de la farmacie si Plafar din Ro, sa-mi fac niste torsoane. Ieri i-am luat gel de dus/sampon lui bb, mai iau scutece si stau bine ![]()
Poate aveti chef sa va dati cu presupusul ca am identificat 2 post-ituri prin geanta, mai notam pe ele cand imi venea vreo idee. Ce comand e pentru o luna inainte de nastere si cam 2-3 luni dupa nastere pana mergem in Ro.
Pentru mine: ceai diuretic, ceai de fenicul/chimen/anason, supozitoare Carpicon
Pentru bb: ceai colici, Sab Simplex, Vigantol, supozitoare Paracetamol si glicerina
Am Baneocin pudra si unguent pentru buric, am crema de galbenele, ser fiziologic pentru nas si pentru ochi. Ah, mai am supozitoare cu glicerina pentru mine si ceai de frunze de zmeur, 20 de pastile de Nutrinatal si cred ca mai multe de Galafor.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+
Iulia Alexandra
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo oana, de burtica mea ziceai sau a celeilalte Paula?:)cred ca ea mai degraba, ca eu nu am mai pus poze de mult. Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica |
Oana
35+ Matei
AMR 30zile