Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Deci....avem primul delfinas!!! Andrei Ioan de raucosoru'
Mesaj de la racusoru':
"neata' uite ca m-am bagat in fata! Bebe a iesit rau la stres text, nu ii mai batea bine inimioara si m-au bagat in cezariana de urgenta la 12 noaptea. Bebe a avut la nastere 2680 gr, 50 cm si nota 9/10. I-au pus mascuta ca nu repira bine. Acum i-au scos-o sa vada cum reactioneaza. Doamne ajuta sa fie bine mititelul! Mi-e frica pentru el!"

Asta e mesajul, n-am trunchiat nimic. Una peste alta....e bine...bebe are greutatea ok e totusi nascut la 36 de saptamani etc.

Bine ai venit Andrei Ioan! Te-ai bagat tu in fata dar te iertam si te asteptam sa vii cu mami acasica! Doamne ajuta!
Pomeniti-o pe Alina si Andrei Ioan zilele astea sa fie totul bine!

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Neata fetele!!

Bine ai venit Andrei Ioan!!TInem pumnii sa fii bine, ne rugam la DD pentru tine si mamica ta!Sunt sigura ca o da fie totul bine.
Nici nu am apucat sa scoatem motatele.M-am emotionat de tot!!

Laura 32+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Off, mi-au dat lacrimile !!Asteptam poze!!
SUnt convinsa ca la greutatea asta bebe e foarte bine, nepoata mea s-a nascut cu 2400gr la 34sapt si 4 zile si a fost super bine, fara incubator, nimic!IAr la tine cu nota mare...
Sa iti dea DD numai nuroc si sanatate si sa-ti faci parintii cei mai fericiti oameni din lume

Laura 32+ cu
AMR 7+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Carmen ai mare dreptate,cred ca trebuie sa ne terminam bagajelul pt spital ca nu se stie niciodata ce se intampla.Pe mine m-a emotionat foarte tare vestea dar m-a si pus in alerta,asa ca de acum gata cu joaca.Bagajelul frumos pus in gentuta,gentuta la usa si stat cu ochisorii in 4.

35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

paula am vazut burtica de 34 sapt

Citat:
citat din mesajul lui Victo

paula, oana, nu stiti programul de la gRadina zoo, in wk (mai ales duminica)? cam cat timp fac cu masina pana in Tg Mures? si pe unde e Gradina zoo?

Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica

aici gasesti toate informatiile care sper sa te ajute http://www.zootirgumures.ro/

Oana 35+ Matei

AMR 30zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

paula, oana, nu stiti programul de la gRadina zoo, in wk (mai ales duminica)? cam cat timp fac cu masina pana in Tg Mures? si pe unde e Gradina zoo?

Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica

scuze, n-am vazut intrebarea cat timp faci cu masina ...depinde pe unde o iei, prin Cimpia Turzii eu zic in jur la 2-2,5 ore depinde cat de aglomerat e traficul...
pe autostrada mai putin cu vreo 30-40 min

Oana 35+ Matei

AMR 30zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Florentina, nu te speria de contraindicatii, ca nu-i fac absolut nik lui bb. Progesteronul in primele saptamani mentine sarcina, o hraneste, pana ce isi intra placenta in functie. Eu iau si acum progesteron, analizele de ficat mi-au iesit ok!
Carmen, eu stiu de la un medic ca totusi intra in sistem chiar daca il administrezi local, dar ce-i drept mult mai putin decat daca l-ai lua oral. (asa a zis, eu nu bag mana-n foc, ca n-am studii in domeniu, ma pasioneaza tot ce tine de sanatate, dar cam atat)
Testul papa nicolau eu il fac anual de cand mi-am inceput viata sexuala. Eu sunt omul care ma duc sa-mi fac controale anuale fara sa ma doara.

Alina 32+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Deci....avem primul delfinas!!! Andrei Ioan de raucosoru'
Mesaj de la racusoru':
"neata' uite ca m-am bagat in fata! Bebe a iesit rau la stres test, nu ii mai batea bine inimioara si m-au bagat in cezariana de urgenta la 12 noaptea. Bebe a avut la nastere 2680 gr, 50 cm si nota 9/10. I-au pus mascuta ca nu repira bine. Acum i-au scos-o sa vada cum reactioneaza. Doamne ajuta sa fie bine mititelul! Mi-e frica pentru el!"

Asta e mesajul, n-am trunchiat nimic. Una peste alta....e bine...bebe are greutatea ok e totusi nascut la 36 de saptamani etc.

Bine ai venit Andrei Ioan! Te-ai bagat tu in fata dar te iertam si te asteptam sa vii cu mami acasica! Doamne ajuta!
Pomeniti-o pe Alina si Andrei Ioan zilele astea sa fie totul bine!

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Buna dimineata!!!

Mi s-a facut pielea de gaina si am ochii inlacrimati!

Bine ai venit Andrei! Sa-ti dea DD multa sanatate si fericire in viata!
....nu mai am cuvinte de emotii.........

Racusor! Felicitari!!

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Carmen ai mare dreptate,cred ca trebuie sa ne terminam bagajelul pt spital ca nu se stie niciodata ce se intampla.Pe mine m-a emotionat foarte tare vestea dar m-a si pus in alerta,asa ca de acum gata cu joaca.Bagajelul frumos pus in gentuta,gentuta la usa si stat cu ochisorii in 4.

35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

inca parca nu imi vine totusi sa cred, Racusor avea dpn-ul cu 3 zile inaintea mea
...cred ca de acum trebuie sa fim toate pregatite mai ales cele care au deja 35-36 sapt

Oana 35+ Matei

AMR 30zile

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Sa salut si eu frumos, ca toata lumea :
Buna dimineata
Victo, la zoo e deschis de dimineata , cred ca de la 8, 9 dar sigur pana la ora 18. Doar lunea e inchis. E foarte frumos. Lui Stefan o sa-i placa.
Din Cj pana in Ms sunt 100 km, cam 1h1/2, 2 h se face pana in MS. Acum cu explicatul unde e gradina zoologica e mai greu...Cunosti Tg Muresul?
Sa aveti o zi frumoasa si linistita si numai cu vesti bune.

Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

florentina, iti rapund la ce ma pricep......

utrogestan(arefam) iau si eu, chiar de cand am aflat ca-s insarcinata.Asa mi-a recomandat dr.......
il iau chair si acum (4 tb/zi - 2 oral, 2 vaginal, seara la culcare)
Mie mi-l da compensat dr de fam. si cand mergi la farmacie cere arefam si nu utrogestan, ca sa nu mai platesti nimic. Au aceeasi substanta activa!

Vit C- eu iau redoxone si e f buna in sarcina.

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput