Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 16
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 Deci....avem primul delfinas!!! Andrei Ioan de raucosoru' Mesaj de la racusoru': "neata' uite ca m-am bagat in fata! Bebe a iesit rau la stres text, nu ii mai batea bine inimioara si m-au bagat in cezariana de urgenta la 12 noaptea. Bebe a avut la nastere 2680 gr, 50 cm si nota 9/10. I-au pus mascuta ca nu repira bine. Acum i-au scos-o sa vada cum reactioneaza. Doamne ajuta sa fie bine mititelul! Mi-e frica pentru el!" Asta e mesajul, n-am trunchiat nimic. Una peste alta....e bine...bebe are greutatea ok e totusi nascut la 36 de saptamani etc. Bine ai venit Andrei Ioan! Te-ai bagat tu in fata dar te iertam si te asteptam sa vii cu mami acasica! Doamne ajuta! Pomeniti-o pe Alina si Andrei Ioan zilele astea sa fie totul bine! Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
heiiiii
...pana sa ajung la final si sa citesc eu tot ce a-ti scris Racusorul vad ca ne-a facut cea mai mare surpriza 
primul delfinas
nu-mi vine sa cred 
pupam mamica
si pe Andrei
...inca tot nu imi vine sa cred, parca....
Oana
35+ Matei
AMR 30zile
Victo spune:
BINE AI VENIT ANDREI! SA FII SANATOS SI NOROCOS!
Racusor,refacere rapida si sa vezi cum iti intri in mana..hehe..pana mai nastem noi deja tu o sa fii experta. F bine ca ai fost la o clinica unde ti-au facut teste, te-au supravegheat. BB e deja maricel, nici de mascuta nu cred ca va avea nevoie mult timp, plus ca uite ce nota frumoasa a luat!
stiu ca probabil vei trece printr-o depresie mai lunga sau mai scurta, dar noi te incurajam, mami!Va asteptam acasa! Stim ca nu e gata...dar se vor rezolva toate!
pupici!
Paula
cu
Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica
arissa spune:
Neata!
Ce vesti!
Deci racusorul a iesit gemeni pana la urma! Felicitari, sa-ti traiasca si sa fie sanatos si mancacios! Nota 9 la 36 saptamani, pai e foarte bine, greutatea e ok. Bravo racusor!!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 34+
paula_m spune:
Mi-au dat lacrimile!!!!!!!!
Sa cresti mare Andrei Ioan, sa fii sanatos si sa aduci numai bucurie parintilor!!!!
Si lui Racusor ii doresc refacere rapida, sa poata avea grija de bebe!!! Doamne, nu-mi vine sa cred, sunt socata. De abia astept poze cu bebe...
Paula,
33+ cu
, Raul Codin
AMR 6 saptamani

btz_ovi spune:
Bai hai ca mi-au dat lacrimile de emotie.
Felicitari pt bebe Racusor,sa dea DD sa aveti un bebe sanatos,puternic si papacios.Multa sanatate la amandoi 
35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Victo spune:
paula, oana, nu stiti programul de la gRadina zoo, in wk (mai ales duminica)? cam cat timp fac cu masina pana in Tg Mures? si pe unde e Gradina zoo?
Paula
cu
Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica
michelle1981 spune:
Racusor refacere grabnica

Andrei Ioan
bine ai venit pe lume!!!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu 
AMR 7+
ciristina_serban spune:
Sa ne traiasca primul delfinas ANDREI IOAN
Sa fie sanatos si el si mamica, si sa ajunga cu bine acasa.
Numai ganduri bune de la noi!!!
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+
Riana
CarmenAlbu spune:
Racusor felicitari!!!!!!
Bebe Andrei Ioan bine ai venit pe lume!!!!
Sunt asa de socata, desi aseara inainte sa ma culc ma asteptam sa nasca dupa ce descria ea scurgeri maronii!!!!
Racusor greutatea e ok si bebe va fi bine!! ne rugam sa treceti cu bine peste perioada de adaptare, vaiii asa pe nepusa masa , trebuie sa ma pregatesc si eu , gata sapt viitoare imi fac bagajul!!!!!
Florentina papanicolau este extrem de important , eu facand acet test cu regularitate mi-am salvat organele genitale, nu e un test care sa te sperie!!!
Progesteronul nu se da in cazul avortului spontan adica in sapt 4 de sarcina pt ca nu a fost probabil format bine embrionul si corpul il respinge dar se da dupa aceea , daca tu il iei acum pe cale vaginala nu iti afecteaza ficatul pentru ca este absorbit direct!!!
Anca ce o face??
Larisa multumim, 
Nu pot sa-mi revin inca!!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+
btz_ovi spune:
Bumble si eu ca si tine,am citit si am pus mana pe tel sa ii zic sotului ca eram asa emotionata
Eladea off nu mai esti prima ![]()
35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la