Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 15
crispro spune:
Dragaica, eu nu mai pot sa fac plimbari. Sunt multe kg in plus, obosesc foarte repede, de abia respir. Singurele plimbari pe jos sunt prin magazin (sa imi iau de ale gurii), si din masina la doctor. Daca stau mult in picioare, mi se umfla... Acum e mult prea cald, nici nu vreau sa mai ies...
Cristina
34+ cu 
lalala13 spune:
oo, ce vad??? racusor, stai cuminte ca nu nasti..nu te mai speria..si chiar daca nasti, maine intgri in sapt 37 ...esti usper ok, copilul e mare, plamanii sunt ok..relax
paula multumim de vesti.
de anca stim ceva?
----------------------------------------------
my somebody.... 
34+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
rodyka spune:
ma duc sa-i dau delfinasei papa... daca se mai intampla ceva (sper sa nu...) intru oricum la noapte si ma informez.
somn usor, burtici 
si lui racusor o noapte linistita
34+ AMR 5+
Gibraltar la lac_
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
rodyka spune:
sa ma trimita cineva si pe mine la culcare... sau macar sa-mi ia laptop-ul din fata
...
34+ AMR 5+
Gibraltar la lac_
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
Florentina_C spune:
Neata! Azi sunt un pic trista... Parca si vremea "tine" cu mine...e innorat si afara si la mine in suflet. 
Am venit aseara cu vesti nu prea bune de la medic. In primul rand vestea buna: l-am vazut pe bebe, casca si statea picior peste picior. El e bine, ii multumesc lui DD... Nu mi-a spus cat cantareste sau alte informatii pt ca a fost o ecografie de urgenta...dar au spus ca e bine si nu are nici o prolema. Cea cu probleme sunt eu: doctora a gasit ceva pe col, o roseata...si sunt suspecta de o inflamatie. Asa presupune ea. Oricum m-a trimis sa imi fac testul Papanicolau (pe care nu l-am mai facut niciodata
)Eu stiam acum ca acest test e pt altceva dar se pare ca e folositor ca doctora sa se lamureasca in legatura cu problema asta.
In alta ordine de idei, se pare ca am o secretie prea lichida si prea abundenta. S-a exprimat asa "e ca si cum ti s-ar fi rupt membranele"
. Oricum nu a fost asta, ca dupa eco totul a iesit bine...
Am 2 intrebari pt voi...
1.Mi-au spus ca bebele e deja intors cu capul in jos... Nu e prea devreme sau e ceva normal la 28 sapt si 6 zile (maine 29 sapt)???
2. Doctora mi-a dat sa iau vitamina C si UTROGESTAN. Pe prospect scrie asa: "Trebuie utilizat in timpul sarcinii numai in primul trimestru si doar pe cale vaginala" Ideea e ca eu sunt in trimestrul 2 deja (mai am putin si intru in 3)... Voi ati luat asa ceva in trimestrul 2-3? Nu vreau sa iau ceva ce imi poate face rau...asa ca mai va intreb si pe voi...
Dar nici nu vreau sa nasc prematur sau mai stiu eu ce....
Pe prospect mai scrie printe altele: " Acest medicament nu reprezinta un tratament pt toate cazurile de avort spontan precoce" si" Exista riscul aparitiei unor reactii adverse hepatice in trimestrele 2 si 3 de sarcina".
M-am intins ca o placinta mare de tot si nici coerenta nu cred ca am fost. Scuze... Va 
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 28+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
btz_ovi spune:
Neatza gagici.Va servesc cu micul dejun : laptic cu fidea ![]()
35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
ooana spune:
Neata 
azi fac cinste
...fix peste o luna avem dpn-ul in 9 iulie 
fug sa citesc din urma si revin ![]()
Oana
35+ Matei
AMR 30zile
larissa_79 spune:
Deci....avem primul delfinas!!! Andrei Ioan de raucosoru'
Mesaj de la racusoru':
"neata' uite ca m-am bagat in fata! Bebe a iesit rau la stres test, nu ii mai batea bine inimioara si m-au bagat in cezariana de urgenta la 12 noaptea. Bebe a avut la nastere 2680 gr, 50 cm si nota 9/10. I-au pus mascuta ca nu repira bine. Acum i-au scos-o sa vada cum reactioneaza. Doamne ajuta sa fie bine mititelul! Mi-e frica pentru el!"
Asta e mesajul, n-am trunchiat nimic. Una peste alta....e bine...bebe are greutatea ok e totusi nascut la 36 de saptamani etc.
Bine ai venit Andrei Ioan! Te-ai bagat tu in fata dar te iertam si te asteptam sa vii cu mami acasica! Doamne ajuta!
Pomeniti-o pe Alina si Andrei Ioan zilele astea sa fie totul bine!
Larisa
33+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bumblebee spune:
Neata!
Alina, racusorul nostru, ai dat nastere unui super bb in zodia gemeni.
Sa va dea Dumnezeu multa multa sanatate, armonie si intelegere si un destin bun lui bb Andrei Ioan!
Ce emotii m-au luat, mi-am sunat si sotul, s-a dat startul la nasteri!

Alina
32+ cu 
gargarita
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Tot de la Racusor, ca am intrebat de Andrei : "Andrei a mai crescut, mi-a facut eco, are 2700 de grame...m-a intrebat dr de o suta de ori daca misca bine si mi-a gasit tensiunea mare, 12 cu 7, eu care mai mult de 10 cu 5 nu am avut ...si asta cand beam cafea..." Paula, 33+ cu , Raul Codin AMR 6 saptamani![]() ![]() |
off mai Racusor, sa fi cuminte si sa vorbesti cu bebe sa mai stea macar 1-2 saptamani

| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Azi am fost la medicul cu care o sa nasc. Colul meu e erou! La cate contractii am avut, el nici nu s-a clintit, adica e inchis (nu stiu daca s-a scurtat sau nu, dar e inchis). Deja doare cam rau la control. Bebelina e bine infipta in col ![]() 35+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 ! |
felicitari pentru vestile bune!!!

Oana
35+ Matei
AMR 30zile