Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 12
Sheritra spune:
Of Racusor, multa sanatate si contractii nule, spunei lui Andrei ca nu-i politicos, sa-si astepte randul ca sunt niste domnisoare in fata
sa mai stea la mami in burta sa-i creasca cocoselu altfel il rad fetele!
Shery
33
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)
AMR -4
adrianaBuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Alte vesti de la Racusor : "Ce sa zic...s-au intetit contractiile pt ca maine fac 36 de saptamani, a zis dl dr ca daca bebe vrea sa vina acum nu il mai poate opri , sper sa fie alarma falsa! Nu vreau sa fiu eu prima, bebe e mic inca , dar dr m-a intrebat deja daca incercam natural, am vb cu neonatologul imi e asa o frica "Am sunat-o si am vb cu ea...inca e optimista si spera sa mai stea un pic Andrei...macar o sapt sa ajunga la 37. Nu are dureri, doar contractii. Spunea ca i-a facut si control pe masa si are o scurgere maronie acum. Despre col i-au zis ca e moale si ca permite nasterea. I-am transmis toate gandurile voastre bune si va pupa. Despre hematom, mi-a zis ca dr i-a zis ca poate fi in spatele placentei, dar totusi e putin probabil sa il aiba... Daca se mai intampla ceva, eu va tin la curent. Paula, 33+ cu , Raul Codin AMR 6 saptamani![]() ![]() |
poate e doar alarma falsaTin pumnii sa fie bine.
35+ Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani!
Dar nu mai mult de 5 !
giorgia23 spune:
Offff Racusor
....sper ca Andrei sa fie ascultator si sa mai stea la caldurica...multumim Paula ca ne tii la curent
GEO 36+ cu
Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze
ochidut spune:
Racusor, stai cumintica si sa auzim de bine maine! E bine ca bebe e deja maricel si nu mai e acum o problema daca vine.
Noi am fost la doctor, colul e scurt, ff moale dar a zis ca nu isi mai face griji, pt ca bebe e bine, marisor si de acum nu mai sunt probleme daca nasc. Mie mi s-a parut ca nu era chiar f sigur ca mai stau inca 2-3 saptamani .....Chiar imi zicea ca in w/endul asta e la munte si iar lua ceva timp sa vina
, dar eu l-am asigurat ca nu am de gand sa nasc in w/endul asta si ca o sa stau fff cuminte
.
Ma mai duc joia viitoare si atunci vede daca mai pot sta inca o saptamana. Daca e totul bine si stam cumintele, atunci nasterea va fi probabil in jurul datei de 24 iunie. Mai mult eu sper sa ajung pana atunci, ca v-am zis el nu parea asa convins.
Oricum chiar si asa, se pare ca ma anunt a fi prima......Ma simt ca la un examen, cu niste emotii .......si senzatia ca as putea intra prima
35+ cu 
CarmenAlbu spune:
Of Racusor , noi iti tinem pumnii si ne gandim la tine sa fie totul bine, daca dr decide ca e mai bine ca nu aqi nici lichid mult, poate poznasul chiar vrrea sa vina, nu-ti face griji, ca vei trece repede peste!!! Uf m-a apucat frica!!!!!! Ma gandesc la tine, si Leti la fel cred ca simte si ea ce citesc ca da din picioruse tare tare!!!!!!!

Paula mersi pt vesti, unde se lasa tel sa il iau si eu pe al cuiva sa trimit mesaje just in case!!![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu 
AMR 8+
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Pe mine m-a invatat mama de mica sa fac inj pt ea, era vremea lu ceasca, frig, vesnic toti raciti, mama ii facea lui taica-miu, ea mie, eu ei, un cerc. Sa-ti faci singura nu e greu, ia mai intai un ac si puneti o pernita pe fund si exerseaza un timp. Eu oricum l-am invata si pe barbata-miu sa-mi faca, astept sa implineasca Alesia 3 ani si-o invat si pe ea Stii tu, imparti buca in patru si da-i bataie, vezi ca sunt si filmulete pe youtube. Daca esti avansata poti sa-ti faci singura si stand in picioare, eu asa mi le faceam la munca in wc-u, ma dadeam cu parfum si hasti cu seringa, putea fundu meu a Chanel... Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -4 |
Stiu sa impart fesa in 4 dar mi-e frica cand vine vb sa bag acul
...Am incercat in dupa amiaza asta sa infig acum si nu am reusit....Lui ii este mila si nu vrea sa-mi faca, ca eu m-as da pe mana lui.
Daca ar fi sa fac eu altcuiva as putea...dar la mine nu pot

Buna ideea cu youtube! Ma duc sa dau un search
Multam mult!
tina
33+ cu
Tudor GabrielAMR 6+ si vine
Doamne ajuta!
larissa_79 spune:
eu zic ca e alarma falsa...n-are cum sa fie racusoru' prima..n-are cum...si chiar daca e....e bebe mare si bine...eu m-am nascut cu 2800 gr. la cate saptamani? cine sa stie pe vremea aia...![]()
Larisa
33+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
tina_80 spune:
Multam Paula!
Racusor, iti tinem pumnii ca Andrei sa mai stea la mami in burtica.
Multa sanatate si fi optimista!
tina
33+ cu
Tudor Gabriel
AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!
ochidut spune:
Racusorule
!!!! Imi dai emotii!!! Acum vad ultimul mesaj! Vorba lui Sheri, zii lui Andrei sa nu ia fata domnisoarelor. OF of, baiatul asta al tau ce de emotii iti da.
Poate sunt doar niste contractii care vor trece cu medicamentatie si mai sta acolo cumintel. Eu asa cred! Poate s-a speriat el putin cand l-a vazut pe nenea doctorul si s-a gandit sa dea putin spectacol sa o mai impresioneze pe mami.
35+ cu 
bumblebee spune:
Racusor
, sper din tot sufletul sa mai stea macar o saptamana la caldurica, si eventual sa o lasi pe Eladeea sa nasca inaintea ta
.
Carmen
, mie mi-a venit deja kitul, noi am semnat cu CBC, din Cluj. Sincer nu stiu nimic de alte firme din strainatate, dar oricum, ar trebui sa faca toate acelasi lucru, zic si io![]()
Michelle, Gabitza, Maurice era sa uit sa va laud, vazui pozele
Giorgia, ce sexy![]()

Shery
, faina combinatia, injectii cu chanel![]()
Alina
32+ cu 
gargarita

AMR 6 saptamani