Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

io i-au fier din saptamana 21...prea mult nu iti poate da....si tot am o anemie usoara....la bitzi nu-s valorile prea mici..is normale ptr saptamana asta de sarcina...ne revenim noi dupa...

io am trimis sotu' dupa inghetata..1 kil...

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Gagici, mi-a scris Racusor :
" Eu iar stau in spital, dar sper ca doar pana maine...v-am zis ca am crampe, ei uterul e foarte tare, activ uterina intensa. Stam sa vedem daca se detonifiaza uterul, dr sper asa nu fie vb de hematom. Va pup. A, si lichid putin...va tin la curent. Doamen ajuta sa nu fie nimic!"
O sa va mai tin la curent, daca mai imi scrie.
Eu i-am raspuns si i-am zis sa stea cuminte in spital cat e nevoie si totul va fi bine.

Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

of racusoru' oare despre ce hematom zice...ca restul am inteles....Doamne ajuta sa fie bine si sa iasa si repede...costa f mult o zi acolo...uf!

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Tot de la Racusor, ca am intrebat de Andrei :
"Andrei a mai crescut, mi-a facut eco, are 2700 de grame...m-a intrebat dr de o suta de ori daca misca bine si mi-a gasit tensiunea mare, 12 cu 7, eu care mai mult de 10 cu 5 nu am avut ...si asta cand beam cafea..."

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Of mai racusor, cat tragi tu pentru bebe. Dar e bine ca e marisor; la 2700 e bine.

carmen, ce frumos e peretele tau! Pacat ca ti-l strica vecinii.

Azi am fost la medicul cu care o sa nasc. Colul meu e erou! La cate contractii am avut, el nici nu s-a clintit, adica e inchis (nu stiu daca s-a scurtat sau nu, dar e inchis). Deja doare cam rau la control. Bebelina e bine infipta in col dar inca are capul mobil (adica in ne confruntam cu travaliu). In rest, trebuie sa ne odihnim (azi am dormit de am rupt patul ) si asteptam peste 2 saptamani ultima eco.

35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Offf mai fetelor prin cate treceti unele din voi....va doresc la toate multa sanatate...Racusor ink putin si gata trece tot

GEO 36+ cu Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Vai Racusor nu ne speria, Doamne Ajuta sa fie bine si sa mai stea poznasul macar 2 saptamani!!

Adriana ce vesti bune!!! Bravo hai ca mai aveti si voi putin!!
Peretele imi place si mie mai ales ca e facut de mine, si nou, acum am dat de vecin sper sa nu ne mai faca probleme!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Alte vesti de la Racusor :
"Ce sa zic...s-au intetit contractiile pt ca maine fac 36 de saptamani, a zis dl dr ca daca bebe vrea sa vina acum nu il mai poate opri , sper sa fie alarma falsa! Nu vreau sa fiu eu prima, bebe e mic inca , dar dr m-a intrebat deja daca incercam natural, am vb cu neonatologul imi e asa o frica "
Am sunat-o si am vb cu ea...inca e optimista si spera sa mai stea un pic Andrei...macar o sapt sa ajunga la 37. Nu are dureri, doar contractii. Spunea ca i-a facut si control pe masa si are o scurgere maronie acum. Despre col i-au zis ca e moale si ca permite nasterea.
I-am transmis toate gandurile voastre bune si va pupa.
Despre hematom, mi-a zis ca dr i-a zis ca poate fi in spatele placentei, dar totusi e putin probabil sa il aiba...
Daca se mai intampla ceva, eu va tin la curent.

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Sheri, am retinut ca tu iti faci singurica injectiile la nevoie.
Cum reusesti?

Stai la orizontala?

Eu ma gandeam sa-mi infig singura acul si dupa sa-mi chem sotul sa impinga...dar parca mi-e frica

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Pe mine m-a invatat mama de mica sa fac inj pt ea, era vremea lu ceasca, frig, vesnic toti raciti, mama ii facea lui taica-miu, ea mie, eu ei, un cerc.
Sa-ti faci singura nu e greu, ia mai intai un ac si puneti o pernita pe fund si exerseaza un timp. Eu oricum l-am invata si pe barbata-miu sa-mi faca, astept sa implineasca Alesia 3 ani si-o invat si pe ea .
Stii tu, imparti buca in patru si da-i bataie, vezi ca sunt si filmulete pe youtube.
Daca esti avansata poti sa-ti faci singura si stand in picioare, eu asa mi le faceam la munca in wc-u, ma dadeam cu parfum si hasti cu seringa, putea fundu meu a Chanel...

Shery 33 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Off, imi pare tare rau de Racusor. Poate mai rezista o saptamana, doua... Ii tinem pumnii.

Cris 34+ cu Sonnia

Mergi la inceput