Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 13
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Stiu sa impart fesa in 4 dar mi-e frica cand vine vb sa bag acul ...Am incercat in dupa amiaza asta sa infig acum si nu am reusit....Lui ii este mila si nu vrea sa-mi faca, ca eu m-as da pe mana lui. Daca ar fi sa fac eu altcuiva as putea...dar la mine nu pot ![]() Buna ideea cu youtube! Ma duc sa dau un search Multam mult! tina 33+ cu Tudor GabrielAMR 6+ si vine Doamne ajuta! |
E simplu, nu ai cum sa dai gres, la mine dupa punctie asistenta a venit cu seringa si i-a zis lu barbatamiu sa-mi fac injectia cu Progesteron, a inlemnit saracu, s-a facut galben la fata.
A reusit fara probleme, asistenta i-a explicat si gata, mi-a facut 70 de injectii
aveam fundu tabacit.http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
29+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
bumblebee spune:
Fetelor, ia vedeti, iar va inghesuiti care sa dea startul? Mai asteptati va rog, este o lista si trebuie respectata ordinea

.
Paula, multumim mult de vesti

Alina
32+ cu 
gargarita
adrianaBuc spune:
Burtici, cunostinta mea care a nascut duminica are o fetita de 2270g nascuta la 38 sapt fix. Si bebelina e bine si papa la san, chiar daca e micuta. Nu zice nimeni ca e bine sa vina bebe acum, dar daca e sa vina asta e. Eu m-am mai linistit in privinta asta.
ochidut,
nu te mai stresa.
A! Si mi-a taiat aripile o prietena: ii povesteam cum sunt, si mi-a spus ca si ea a vut col de 3 cm inchis azi si a2a zi i s-a rupt apa.
Hai ca m-a incurajat!
35+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani!
Dar nu mai mult de 5 ! ![]()
Dragaica spune:
Vai de mine fetelor nu-mi mai dati emotii, nici bagajul de spital nu l-am facut, abia duminica implinim si noi 30 de saptamani
Racusor zii lui bebe sa stea la caldurica macar o saptamana, tin pumnii sa fie totul bine.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
29+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
crispro spune:
Racusor, ne gandim la tine, si iti dorim sa fie bine, sa mai stea bebelu o sapt, doua, ca tre sa primiti caruciorul, si mai aveti de amenajat. 

Ochidut, va luati la intrecere? Mamaaaaa, ma apuca emotiile...
Cristina
34+ cu 
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Burtici, cunostinta mea care a nascut duminica are o fetita de 2270g nascuta la 38 sapt fix. Si bebelina e bine si papa la san, chiar daca e micuta. Nu zice nimeni ca e bine sa vina bebe acum, dar daca e sa vina asta e. Eu m-am mai linistit in privinta asta. ochidut, nu te mai stresa.A! Si mi-a taiat aripile o prietena: ii povesteam cum sunt, si mi-a spus ca si ea a vut col de 3 cm inchis azi si a2a zi i s-a rupt apa. 35+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 ! |
daca bebe rupe membranele dupa 34-35 saptamani inseamna ca e pregatit si vrea sa vina....e gata adica. La col nu e acelasi lucru. Nepregatit sau nu..poate sa se nasca daca se deschide colul mai repede.
Fetele care sunteti ptr august...inarmati-va cu muuuuuulta rabdare..voi chiar tre' sa mai stati....

Larisa
33+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
nela_didea spune:
Adriana , tot pentru tine
De ziua soacrei, Mitica se prezinta cu un mic pachetel intr-o mana si cu o pusca in cealalta.
- La multi ani, mama soacra! Ti-am adus o pereche de cercei de aur.
- Multumesc, ginerica. Dar cu pusca ce vrei sa faci?
- Paaaiiii... de gauri in urechi nu ai nevoie?![]()
29 + cu o
de 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
adrianaBuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nela_didea Adriana , tot pentru tine ![]() De ziua soacrei, Mitica se prezinta cu un mic pachetel intr-o mana si cu o pusca in cealalta. - La multi ani, mama soacra! Ti-am adus o pereche de cercei de aur. - Multumesc, ginerica. Dar cu pusca ce vrei sa faci? - Paaaiiii... de gauri in urechi nu ai nevoie? 29 + cu o de ![]() Mergem inainte cu Doamne Doamne ![]() |
FOARTE FOARTE TARE

35+ Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani!
Dar nu mai mult de 5 !
larissa_79 spune:
anca, tu ce ai facut la medic? sa nu-mi ziceti ca ramaneti amandoua in spital...
Larisa
33+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
tina_80 spune:
Sheri!!! Am reusit!
Ce usor a intrat acul:D
Eu am bagat acul si sotul a pus seringa si a impins!
Miine dimineata sper sa reusesc sa fac totul singura
....Pe mine nu m-a invatat nimeni, dar stiu sa impart fesa in 4 si m-am mai uitat acum pe youtube
Mie mi-a facut cumnata mea si am mai vazut la ea cum face, dar niciodata nu m-am uitat cu gandul ca as putea sa-mi fac si eu
E posibil sa nu o fac bine/?
tina
33+ cu
Tudor Gabriel
AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

...Am incercat in dupa amiaza asta sa infig acum si nu am reusit....